Read the Official Description

VUZF University RÖVID

VUZF01VUZF University egy magán felsőoktatási intézmény, amely Bulgária fővárosában található - Szófia város. Ez az első olyan magánegyetem, amely a Bolgár Köztársaság pénzügyi, biztosítási, menedzsment és marketing területén tevékenykedik. Az elmúlt öt évben a pénzügyi, innovációs, üzleti és vállalkozói tanulmányokra összpontosított. Az egyetemet a Nemzetgyűlés 2002. július 25-i határozatával (Prom. Az "Állami újság" című 75 / 02.08.2002) a bachelor-fokozatú gazdasági szakirányú hallgatók képzésére alapította, és első 2002 / 2003-as tanévben, míg 2007/2008-as tanévben és doktori programjában 2016/2017 tanévben kezdte meg mesterképzését. A főiskolai és mester programok tanulmányi programjai rendszeres, részidős és távoktatási formákban állnak rendelkezésre. A Ph.D. a programokat rendszeres, részmunkaidős formában kínálják, valamint egyedi előkészítés formájában. Az elmúlt 15 évben a VUZF sikeresnek bizonyult az üzleti és közgazdasági terület egyik legjobb bolgár egyetemévé. A bolgár egyetem rangsorrendjének utolsó kiadása 2017-ben a VUZF-t rangsorolta a 26 egyetemek közül a közgazdasági szakterületen. A VUZF Bulgária egyik legmagasabb akkreditációs felmérésében részesült, és 2013-ban akkreditálást kapott a British Akkreditációs Tanácstól. A VUZF feladata, hogy magasan képzett szakembereket készítsen a pénzügyek, a vállalkozások és a vállalkozói szférában, hogy elméleti és gyakorlati ismereteket alakítson ki a mai gyakorlat igényeinek megfelelően . Az egyetem akadémiai politikája az európai legjobb oktatási gyakorlatok beépítésére irányul. Egyrészt a fő célja, hogy magas színvonalú tanulmányokat és karrierlehetőséget biztosítson a diákok számára, fenntartva az üzleti közösséggel való nagyon jó együttműködést. Az egyetemi diplomások mintegy 90 százaléka kezd el dolgozni a megszerzett magánszemélyek területén a magán pénzügyi szektorban, valamint az üzleti vállalkozásokban. Nagyon gyakran a VUZF University hallgatói kezdik meg saját üzletüket. Ahhoz, hogy segítsen nekik, az egyetem ingyenes konzultációs szolgáltatásokat nyújt a különböző szakoktatással kapcsolatos képzésben, valamint a szakmai és személyes fejlődéshez. Másrészről a VUZF University magas színvonalú képzést kínál, arányosan Európa vezető egyetemeivel. A VUZF fejlesztési politikájának bizonyítéka és egyik fő prioritása a külföldi egyetemekkel való együttműködés megvalósítása a különböző főiskolai, posztgraduális és posztgraduális programokon belül. VUZF University partnerei 20 európai egyetemmel rendelkeznek az ERASMUS program keretében, és szoros együttműködésben állnak a vezető európai és világi egyetemekkel.

VUZF02

Az oktatók jelentősen hozzájárulnak az egyetem által kínált tanulmányi programok magas színvonalához. A kari tagok az ország legjelentősebb kutatói közé tartoznak, széles körű képzéssel és gyakorlati tapasztalattal. Az előadók közül sok a vállalati vezetők, a vállalati szféra vezetőinek és az állami hatósági vezetők (például a volt miniszterek, a pénzügyi szabályozók elnökei, a nemzeti parlament képviselői) jó pozíciójában áll. Tudjon meg többet a VUZF University a www.vuzf.bg weboldalon.

pimgpsh_fullsize_distr01

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

VUZF University

A VUZF Egyetem pénzügyminiszterének oktatását a klasszikus tudományok tanulmányozása különbözteti meg, ugyanakkor a modern tanítási módszerek és az interdiszciplináris me ... [+]

A programról

A VUZF Egyetem pénzügyminiszterének oktatását a klasszikus tudományok tanulmányozása különbözteti meg, ugyanakkor a modern tanítási módszerek és az interdiszciplináris megközelítés alkalmazása mellett.

A szervezet finanszírozásának új megjelenése, többek között az üzleti pszichológia területén szerzett tudás, az informatikai rendszerek szerepének tanulmányozása és az emberi tényezők szerepe a sikeres pénzgazdálkodás terén.

Kulcskompetenciák

Diplomások:

ismerje a pénzügyi irányítás elveit; rendelkeznek ismeretekkel a pénzügyi források befektetésével és sikeres kezelésével kapcsolatban; rendelkeznek hatáskörrel a pénzügyi eredmények elemzésére és a megfelelő vezetői döntések meghozatalára; legyen tisztában a pénzügyi piacok működésének elveivel. Megvalósítás ... [-]
Bulgária Sofia
October 2019
Nappali
Részidős oktatás
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Address
1 Gusla Str., Ovcha Kupel District
1618 Sofia, Sofia City Province, Bulgária
Honlap
Telefonszám
+359 2 40 15 807; +359 2 40 15