VUZF University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

VUZF University RÖVID


114504_261-1024x255.jpg

VUZF01

VUZF University egy felsőoktatási intézmény, amely Bulgária fővárosában - Szófia városában található. Ez az első magán-egyetem, amely a bolgár Köztársaság pénzügyi, biztosítási, menedzsment és marketing területére szakosodott. 2002-ben alakult az Országgyűlés határozatával. Az elmúlt öt évben erőteljesen összpontosított a finanszírozási, innovációs, üzleti és vállalkozói tanulmányok oktatására.

A VUZF főiskolai, mesterképzési és doktori programokat kínál a közgazdasági szakterületen. A főiskolai és mesterképzési programokat rendszeres, részmunkaidős és távoli tanulási formákban kínálják. A Ph.D. a programokat rendszeres, részmunkaidős formában és egyéni előkészítés formájában is kínálják. Az egyetem minden nemzeti akkreditációt (intézményi és program-akkreditáció) rendelkezik a Nemzeti Értékelő és Akkreditációs Ügynökség és a brit akkreditációs tanács által adott brit akkreditáció alapján. Ez igazolja, hogy az egyetem az Egyesült Királyságban a felsőoktatási intézményekre vonatkozó valamennyi szabványnak megfelelően integrált, magas színvonalú oktatási folyamatot, karokat, személyzetet és létesítményeket tartalmaz.
Az elmúlt 16 évben a VUZF-nek sikerült kialakulnia az egyik legjobb bolgár egyetemnek az üzleti és közgazdaságtan területén. A bolgár egyetemi rangrendszer utolsó kiadása 2018-ban a VUZF-et a közgazdasági szakterület első 5-ös kategóriájában rangsorolta 26 ezen a területen.

A VUZF küldetése, hogy felkészítse a magasan képzett szakembereket a pénzügyi, üzleti és vállalkozói szellemben, hogy elméleti és gyakorlati ismereteket fejlesszen ki a kortárs gyakorlat igényeinek megfelelően. Az egyetem akadémiai politikája célja a legjobb európai oktatási gyakorlatok beépítése. Egyrészt fő célja a diákok magas színvonalú tanulmányainak és karrierlehetőségének biztosítása az üzleti közösséggel való nagyon jó együttműködés fenntartásával. Az egyetemi diplomások mintegy 90 százaléka megkezdi a munkát a megszerzett nagyvállalatok területén a magánszektorban, valamint az üzleti vállalkozásokban.

VUZF University fő erősségei:

A közgazdaságtan szakterülete, amely szoros kapcsolatot teremt a felajánlott programok elméleti és gyakorlati ismeretei között

Kiváló tudományos személyzet, jelentős üzleti és vezetői tapasztalattal

Széles portfólió a felkínált, mind az egyetemi, mind a diplomások szintjén

Rugalmasság és az üzleti kapcsolatokkal való szoros kapcsolat, amely lehetővé teszi az újdonságok gyors bevezetését az új programok és kurzusok megnyitása szempontjából

Boutique egyetem, egyéni kezelés, a diákok elégedettségének és a tanulás tapasztalatainak összpontosítása

A VUZF University hallgatói nagyon gyakran kezdik meg saját üzletüket. Az egyetem segítséget nyújt a különböző nagyvállalatok képzésével kapcsolatos ingyenes tanácsadási szolgáltatásokhoz, valamint a szakmai és személyes fejlődés lehetőségeihez. Másrészt a VUZF University magas szintű képzést kínál, amely megfelel az európai vezető egyetemeknek. A VUZF fejlesztési politikájának bizonyítéka és egyik fő prioritása a külföldi egyetemekkel való együttműködés megvalósítása különböző főiskolai, mesterképzési és posztgraduális programok keretében. VUZF University az ERASMUS keretében 20 európai egyetemmel rendelkezik, és szilárd együttműködést folytat a vezető európai és világegyetemekkel.

114501_12670173_10153334358623314_3374912197086528175_n-Copy.jpg


Az oktatók jelentősen hozzájárulnak az egyetem által kínált tanulmányi programok magas színvonalához. A kar tagjai az ország legkiválóbb kutatói közé tartoznak, széles körű képzéssel és gyakorlati tapasztalattal. Számos oktatónak jó szakma van a szakmai társadalomban a vállalatok vezérigazgatói, a vállalati szektor vezetői és az állami hatóságok vezetői (például a korábbi miniszterek, a pénzügyi szabályozók elnökei, a nemzeti parlament tagjai). További információ a VUZF University : www.vuzf.bg

Helyszínek

Sofia

Address
1 Gusla Str., Ovcha Kupel District
1618 Sofia, Szófia város tartomány, Bulgária
Telefonszám
+359 2 40 15 807; +359 2 40 15

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok