VUZF University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Egyrészt a fő célja, hogy magas színvonalú tanulmányokat és karrierlehetőséget biztosítson a diákok számára, fenntartva az üzleti közösséggel való nagyon jó együttműködést. Az egyetemisták mintegy 90 százaléka kezd el dolgozni a magán pénzügyi szektorban megszerzett szakemberek, valamint az üzleti vállalkozások területén. Nagyon gyakran a VUZF Egyetem hallgatói kezdik meg saját üzletüket. Ahhoz, hogy segítsen nekik, az egyetem ingyenes konzultációs szolgáltatásokat nyújt a különböző szakoktatással kapcsolatos képzésben, valamint a szakmai és személyes fejlődéshez.
.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor of Finance

On-line Campus Nappali Részidős October 2018 Bulgária Sofia + 1 további

A VUZF Egyetem pénzügyminiszterének oktatását a klasszikus tudományok tanulmányozása különbözteti meg, ugyanakkor a modern tanítási módszerek és az interdiszciplináris megközelítés alkalmazása mellett. A szervezet finanszírozásának új megjelenése, többek között az üzleti pszichológia területén szerzett tudás, az informatikai rendszerek szerepének tanulmányozása és az emberi tényezők szerepe a sikeres pénzgazdálkodás terén. [+]

A programról

A VUZF Egyetem pénzügyminiszterének oktatását a klasszikus tudományok tanulmányozása különbözteti meg, ugyanakkor a modern tanítási módszerek és az interdiszciplináris megközelítés alkalmazása mellett.

A szervezet finanszírozásának új megjelenése, többek között az üzleti pszichológia területén szerzett tudás, az informatikai rendszerek szerepének tanulmányozása és az emberi tényezők szerepe a sikeres pénzgazdálkodás terén.

Kulcskompetenciák

Diplomások:

ismerje a pénzügyi irányítás elveit; rendelkeznek ismeretekkel a pénzügyi források befektetésével és sikeres kezelésével kapcsolatban; rendelkeznek hatáskörrel a pénzügyi eredmények elemzésére és a megfelelő vezetői döntések meghozatalára; legyen tisztában a pénzügyi piacok működésének elveivel. Megvalósítás ... [-]

Kapcsolat

Cím 1 Gusla Str., Ovcha Kupel District
1618 Sofia, Sofia City Province, Bulgária
Honlap www.vuzf.bg
Telefon +359 2 40 15 807; +359 2 40 15