Üzleti Iskolák Bruneiben

A Legjobb Egyetemek Bruneiben 2018

Ezen az oldalon kereshet Egyetemek, főiskolák és üzleti iskolák kínál bachelor fokozatot Brunei. Ön könnyen megtalálja az összes információt a legmagasabb rangú egyetemeken Brunei itt. Kattintson a "Tovább " részletes leírását az egyetem és áttekintést a bachelor programok kínált.

Keresés agglegény egyetemek Brunei és böngéssze végig a főiskolai programokat megtalálni az is, hogy tetszik a legjobban. Kap minden információ a különböző egyetemi tanulmányi lehetőségek Brunei, és hasonlítsa össze a tandíjat és a tanulmányi idő hossza. Időt takaríthat meg, és kapcsolatot egyetemek Brunei közvetlenül: töltse ki a "Request szabad információ " forma, amely beveszünk a kapcsolatot a felvételi iroda.

Indítsa el a keresést a jövő oktatási azonnal!

1 Találatok Brunei

Universiti Brunei Darussalam

Brunei Bandar Seri Begawan August 2018

Vállalkozás posztgraduális tanulmányait UBD jelenti tagság egy változatos és virágzó egyetemi környezetben, partneri világszerte nemzetközileg elismert egyetemen. Az egyetem haladó és élvonalbeli kutatási kultúra, amely intellektuálisan stimuláló és tudományosan igényes. Abban UBD, tudjuk, hogy a diákok választhatnak, hogy adja posztgraduális tanulmányi számtalan különböző okok miatt, és mindent megteszünk, hogy támogassa a hallgatók törekvéseit és fokozza a készségek és a foglalkoz… [+] tathatóság. Egy átfogó egyetemi, világméretű problémák - UBD működik az egész világon partnerekkel oktatás, az üzleti, az egészségügy, a fejlesztés, a jótékonysági és a kormány arra, hogy találjanak megoldást néhány emberiség legégetőbb kérdéseket, és vállalja úttörő kutatást az egész tudományos spektruma. Ahhoz, hogy lehetőséget biztosítson a kiszélesíteni az aktív népesség a posztgraduális képzés, UBD bemutatja doktori programokat, hogy a diákok is igénybe vehet akár a munkahelyen vagy otthon, a saját üteme és a különböző utak. A munkahelyi tanulás megközelítés és a technológia használata, ezek hatékonyabb és eredményesebb programokat kínált mester szinten kezdve augusztus 2017. Nemzetközi diákok Kezdetben UBD nyitotta meg kapuit a nemzetközi diákoknak képező főként ASEAN diákok. A változatosság bővült ma több érkező kelet-ázsiai (Kína és Japán), Európában, Afrikában és a Közép-Keleten. A különböző graduális, posztgraduális és kutatási programok várják UBD, míg a rövidebb programok is rendelkezésre állnak, mint például a globális Discovery programja és nyelvi programjai. Az angol a fő tanítási a UBD és széles körben beszélt Brunei. A képzési programok kínálnak ezért lehetőséget nyújtanak a nemzetközi hallgatók eléréséhez a jövőbeli foglalkozások világszerte. Ez a környezet is rendelkezik, a nemzetközi diákok a sugárút angolul tanulni egész vizsgálat és a mindennapi életben, ami megkönnyíti számukra, hogy a barátok és szocializálódnak. UBD olyan környezetet és a nemzetközi hallgatók otthon érezheti magát a tömböt a klubok és dolgom. Vannak különböző programok biztosítják az átmenet az új diákokat UBD a Nemzetközi Hallgatói Szolgáltató Egység a Hallgatói Ügyek §. Angol nyelvi követelmények Az összes program pályázóknak rendelkezniük kell legalább egy hitel 6 angol nyelv a GCE "O" szintű vizsga, vagy egy osztály "B" a IGCSE English (mint második nyelv), vagy IELTS 6.0 vagy TOEFL minimális teljes pontszám 550. [-]