Hivatalos Leírás

World Class Megfizethető Oktatási Szolgáltató

Nemzetközi oktatási csoportként ragaszkodunk ahhoz a kötelezettségvállaláshoz, hogy széles körű egyetemi és posztgraduális képzési programokat biztosítunk a diákközösségnek világszerte, a globális központok és felhatalmazott képviselőik segítségével campus alapú és kevert tanulási lehetőségek segítségével.

Oktatási intézmények széles körű karrier-központú egyetemi és posztgraduális programokat kínálnak az Orvostudományi, Ápolási, Gyógyszertári, Üzleti Menedzsment és Informatika területén.

A TAU Group fő célja, hogy a világszínvonalú oktatást elérhetővé és megfizethetővé tegye a diákoknak világszerte. A diákok úgy döntenek, hogy tudásukat a kényelmes tanulási módok között fokozzák, anélkül, hogy veszélyeztetnék munkájukat és családjuk időtartamát.

Tananyagunk összhangban van és folyamatosan frissül, hogy kielégítse a növekvő ipari igényeket, és felhatalmazza a diákjainkat arra, hogy saját jövőjüket ábrázolják az igényes szakmai környezetben. A diákok középpontjában álló pedagógia, az együttérző és a hozzáértő kar, az intellektuális sokszínűség, az akadémiai szigor, az egészséges ipar-tudományos kapcsolatok, szakmai gyakorlatok, önkéntes programok stb.

A kiválóság és az innováció iránti szenvedély mellett a Texila American University Group elkötelezett abban, hogy pozitív különbséget tegyen a közösségekben a gondolatvezetők gondozásában. Amikor a diákok sikeresek, a társadalmak hasznot húznak, és az országok nagyban boldogulnak. Együtt igyekszünk átalakítani világunkat egy jobb helyre.

A látás

  • Ahhoz, hogy a felsőoktatásban, a kutatásban és az innovációban elkötelezett vezető szerepet töltsön be, amely megfelel a globális közösség törekvéseinek

A küldetés

  • A nemzetközi oktatás újradefiniálása és forradalmasítása azáltal, hogy naprakész, modern és kiváló képzést nyújt az egészségtudományok, információs területek területén
  • A legmagasabb szintű etika, integritás és könyörületes gondozás betartása a diákok és a nagyközönség számára.
  • Ahhoz, hogy a Texila American University büszke legyen arra, hogy a világ Texila American University egyeteme legyen, az egészséggel kapcsolatos tudatosság megteremtése, terjesztése és alkalmazása révén.
Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Live Campus Tour of Texila American University

Hear from our Students