Hivatalos Leírás

A University of Paraíba völgy - Univap által elismert MEC 1992-ben egy olyan közösség, non-profit, oktatási, kutatási és szaktanácsadási. A történelem Univap kezdődött 1954-től létrehozásával Kar Paraíba völgy törvény.

Aztán más karokon felmerült miatt az igények a régióban, elsősorban a São José dos Campos, aki gyorsan növekvő érkezésével számos iparágban. Ma az egyetem több mint 40 doktori programok különböző területeken a tudás által kezelt törvény Iskolák, Egészségtudományi Kar, Építőmérnöki, Építészmérnöki és Urbanisztikai, Oktatási és Művészeti és Társadalomtudományi Kar és kommunikáció. Egyetemi is kínál Továbbképző és Diplomás szoros értelemben vett, hat mesterképzés és három doktori fokozatot.

A Univap van a Campus Urbanova, a legnagyobb infrastruktúra, a University: az intézet kutatási és fejlesztési (IR + F), amely 44 laboratóriumok, felszerelt nagy pontosságú és élvonalbeli eszközök; A Nature Study Center, amely összesíti a Serpentarium, a Butterfly Garden és Óvoda Gyógynövény és az Obszervatórium Csillagászati ​​és Űrkutatási fizika. Jelenleg három campus, 2 Sao Jose dos Campos (Urbanova és Castejón) és 1 Campos do Jordao (Platanus).

Program oktatási nyelve:
Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

BSc

Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

A Bachelor of Chemical Engineers diplomázott UNIVAP egy professzionális generalista, amely gondoskodik a hozzá tudás lehetővé teszi, hogy a munka az ipar minden szektoráb ... [+]

A Bachelor of Chemical Engineers diplomázott UNIVAP egy professzionális generalista, amely gondoskodik a hozzá tudás lehetővé teszi, hogy a munka az ipar minden szektorában, valamint kezelése, valamint a kutatás a különböző átalakulási folyamatokat a jelenlegi piaci munkát.

végzettség: vegyészmérnök

Óra: 3840 óra (minimum 5 év)

Profil diplomások

A tanfolyam célja, hogy a kilépés a szakmai profilt, amely lehetővé teszi számukra, hogy felszívja, új technológiák és cselekedni kritikus és kreatív azonosításában és problémák megoldására, tekintve a politikai szempontok a gazdasági, társadalmi, környezeti és kulturális, etikai látás igények a társadalom. Célja továbbá, hogy dolgozzon ki egy testtartás folyamatos szakmai fejlődés.... [-]

Brazília São José dos Campos
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul