Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Paraíba völgy - Univap által elismert MEC 1992-ben egy olyan közösség, non-profit, oktatási, kutatási és szaktanácsadási. A történelem Univap kezdődött 1954-től létrehozásával Kar Paraíba völgy törvény.

Aztán más karokon felmerült miatt az igények a régióban, elsősorban a São José dos Campos, aki gyorsan növekvő érkezésével számos iparágban. Ma az egyetem több mint 40 doktori programok különböző területeken a tudás által kezelt törvény Iskolák, Egészségtudományi Kar, Építőmérnöki, Építészmérnöki és Urbanisztikai, Oktatási és Művészeti és Társadalomtudományi Kar és kommunikáció. Egyetemi is kínál Továbbképző és Diplomás szoros értelemben vett, hat mesterképzés és három doktori fokozatot.

A Univap van a Campus Urbanova, a legnagyobb infrastruktúra, a University: az intézet kutatási és fejlesztési (IR + F), amely 44 laboratóriumok, felszerelt nagy pontosságú és élvonalbeli eszközök; A Nature Study Center, amely összesíti a Serpentarium, a Butterfly Garden és Óvoda Gyógynövény és az Obszervatórium Csillagászati ​​és Űrkutatási fizika. Jelenleg három campus, 2 Sao Jose dos Campos (Urbanova és Castejón) és 1 Campos do Jordao (Platanus).

Helyszínek

São José dos Campos

Address
Avenida Shishima Hifumi, 2911 - Urbanova
São José dos Campos - SP
CEP: 12244-000

2911 São José dos Campos, São Paulo állam, Brazília

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket