Universidade do Vale do Paraíba (UNIVAP)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A University of Paraíba völgy - Univap által elismert MEC 1992-ben egy olyan közösség, non-profit, oktatási, kutatási és szaktanácsadási. A történelem Univap kezdődött 1954-től létrehozásával Kar Paraíba völgy törvény.

Aztán más karokon felmerült miatt az igények a régióban, elsősorban a São José dos Campos, aki gyorsan növekvő érkezésével számos iparágban. Ma az egyetem több mint 40 doktori programok különböző területeken a tudás által kezelt törvény Iskolák, Egészségtudományi Kar, Építőmérnöki, Építészmérnöki és Urbanisztikai, Oktatási és Művészeti és Társadalomtudományi Kar és kommunikáció. Egyetemi is kínál Továbbképző és Diplomás szoros értelemben vett, hat mesterképzés és három doktori fokozatot.

A Univap van a Campus Urbanova, a legnagyobb infrastruktúra, a University: az intézet kutatási és fejlesztési (IR + F), amely 44 laboratóriumok, felszerelt nagy pontosságú és élvonalbeli eszközök; A Nature Study Center, amely összesíti a Serpentarium, a Butterfly Garden és Óvoda Gyógynövény és az Obszervatórium Csillagászati ​​és Űrkutatási fizika. Jelenleg három campus, 2 Sao Jose dos Campos (Urbanova és Castejón) és 1 Campos do Jordao (Platanus).

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Vegyészmérnöki Alapképzési

Campus Nappali 5 év March 2018 Brazília São José dos Campos

A Bachelor of Chemical Engineers diplomázott UNIVAP egy professzionális generalista, amely gondoskodik a hozzá tudás lehetővé teszi, hogy a munka az ipar minden szektorában, valamint kezelése, valamint a kutatás a különböző átalakulási folyamatokat a jelenlegi piaci munkát. [+]

A Bachelor of Chemical Engineers diplomázott UNIVAP egy professzionális generalista, amely gondoskodik a hozzá tudás lehetővé teszi, hogy a munka az ipar minden szektorában, valamint kezelése, valamint a kutatás a különböző átalakulási folyamatokat a jelenlegi piaci munkát. végzettség: vegyészmérnök Óra: 3840 óra (minimum 5 év) Profil diplomások A tanfolyam célja, hogy a kilépés a szakmai profilt, amely lehetővé teszi számukra, hogy felszívja, új technológiák és cselekedni kritikus és kreatív azonosításában és problémák megoldására, tekintve a politikai szempontok a gazdasági, társadalmi, környezeti és kulturális, etikai látás igények a társadalom. Célja továbbá, hogy dolgozzon ki egy testtartás folyamatos szakmai fejlődés. jelzett munka Szakemberek dolgoznak a termelés különböző termékek ipari méretekben a következő területeken: olaj, élelmiszer, kozmetika, biotechnológia, műtrágyák, gyógyszerek, cement, cellulóz és papír, festékek és lakkok, polimerek, környezet, többek között. Alakulhat tiszta technológiák, az újrahasznosítás folyamatait, valamint a hulladék hasznosítását a vegyipari csökkenthetők legyenek a környezeti hatást. Vegyi mérnök dolgozik kifejezetten a felügyelete, koordinálása, ellenőrzése, felügyelet, tanácsadás, kutatás és innováció. Kidolgozott tervek és koordinálja az ipari folyamatok. Azt, hogy az azonosító, tervezési és mérnöki problémamegoldás kapcsolatos vegyipar, valamint a karbantartás, a biztonság és működtetése ipari rendszerekhez. mező Modellezése kémiai folyamatok ipari gázok szállítás jelenségek Építőipari Extraction kémiai reaktorok petrolkémiai elválasztási eljárások Korrózió elleni anyagok egység műveletek Process Control elektrokémia Ellenőrzés és biztonsági Víztisztítás És még sokan mások [-]