Hivatalos Leírás

A Prudentina Szövetség az Oktatási és Kulturális (APEC), szponzor, a University of West Paulista (Unoeste), született az álom Agripino tanár Oliveira Lima Filho és Ana Cardoso Maia de Oliveira Lima, hogy megfeleljen a hiány a felsőoktatás Presidente Prudente (SP ) és régió. Májusban 1972 ezek a pedagógusok jött az engedély iránti kérelmet a működését a Bölcsészettudományi Kar, Tudományos, Irodalmi és Presidente Prudente Oktatás (Faclepp) a Nemzeti Oktatási Tanács.

Azt engedélyezték a Tanács által az év augusztusában, és október 3-án, 1972-ben az elnök, Emilio Medici Garrastazu, rendeletet írt alá 71190, ami az első főiskolai APEC, az Faclepp. Ezután végre az első csont APEC, a 536 jelölt verseng a 350 helyet biztosítanak. Október 21-én, 1972-ben, a megyéspüspök Dom José Gonçalves da Costa nyilvánított a székfoglaló előadását a Faclepp ideiglenesen a Krisztus Király Főiskola telephelyén.

Mivel a eszményeit Agripino és Ana Lima és a nagy kereslet a más területeken a tudás, a következő években születtek az egészségügyi főiskolák: Nursing, Gyógyszertár, Gyógytorna, orvosi, fogorvosi, a klinikai említett, és olyan helyeken, mint a laboratóriumok és a Gym Sport. Ezután a karok Építőmérnöki, Informatikai és sok más vezető tanfolyamok. A magas Bongiovani Kert (ma: Egyetemi Város) gyorsan alakult ki az az épületegyüttes, amely magában foglalja a campus I. Unoeste.

Vezetett a minőségi oktatás és az élet, APEC derengett fel. 1987-ben született meg a campus II kilométerénél 572 a Raposo Tavares autópálya Limoeiro szomszédságában Presidente Prudente, a tanfolyamok területén Agrártudományi, humán és szociális alkalmazni. Ugyanebben az évben, a miniszteri rendelet, a 83 / MEC felismerte a Unoeste egyetemi - hiszen ez az egyetlen magán felsőoktatási intézmény a nyugat São Paulo ezzel a címmel.

Az egyetem, valamint a anyagok struktúrák, a technológiai és az emberi, szorozva mindig magas színvonalú. Kiugró pavilonok, klinikák, Veterinary Hospital, Kísérleti Gazdaság, laboratóriumi épületek, mezőgazdasági központok, állattenyésztés és más területeken a felsőoktatás, a tudományos kutatás és az állandó gyakorlata állampolgárságot. Egy másik lényeges adat: az irányt APEC mindig nagyon hozzáértő szakemberek, sokan része a tanítás / adminisztratív személyzet a kezdetektől napjainkig.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidade do Oeste Paulista (UNOESTE)

A túra kiemelkedik néhány szakmai készségek fokozott, célzott és vezeti a kurzust Unoeste a vezetői tulajdonságok, jó emberi kapcsolat, egyértelmű a szervezetét és működé ... [+]

A túra kiemelkedik néhány szakmai készségek fokozott, célzott és vezeti a kurzust Unoeste a vezetői tulajdonságok, jó emberi kapcsolat, egyértelmű a szervezetét és működését az ötletek és a logikus érvelés. Az érettségi, a tanulmányi lesz érintkező tudományágak, mint az antropológia, történelem, földrajz, szociológia, Élelmiszerek és italok, Turizmus tervezés, Szállás, közlekedés, utazás ügynökség, többek között. A turisztikai szakember segíti, szervezi és tervezi kirándulások, rendezvények és szabadidős és üzleti tevékenység. És működhet a sétahajózás, üdülők, szállodák, lakások, utazási irodák, rendezvényszervezés, légitársaságok, vidámparkok, ökoturizmus, kalandturizmus, tanácsadás, szórakoztató és szabadidős tevékenységek, konferencia tervezés és egyezményeket, szervek Nyilvános, sok más lehetőség. Érettségi Unoeste kínál gyakorlati órák, technikai utak, konkrét laboratóriumok tárhely, étel és ital, valamint számítógépes, valamint a Junior Company, amely lehetővé teszi a diákok a különböző képzési.... [-]

Brazília Presidente Prudente
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
6 félévek
Campus
Bővebben magyarul