Hivatalos Leírás

A University of Sorocaba - Uniso egy közösségi Egyetem, a regionális, a nem felekezeti, minőség, az első magokat a Bölcsészettudományi Kar, Tudományos és Irodalmi Sorocaba, székhelye: 1951, amely akkor kezdődött, hogy hatékonyan működjön, 1954-ben két kurzust: Pedagógia és a Neo-latin betűk, és csak 27 versenyző.

Ma a Uniso több mint 60 egyetemi, kínál posztgraduális képzések és a szigorú értelemben vett, és továbbképzések. Tanítványai származik 70 város sugarú körön belül található a 100 km körüli Sorocaba, és elosztva három campus: University City tanár Aldo Vannucchi, 1999-ben nyílt; Trujillo egyetemet, ahol a Bölcsészettudományi Kar, Tudományos és Irodalmi 1954-ben alakult; és a campus Szeminárium 1994 óta.

Szervezetén belül az Országos Felsőoktatási, a Uniso tervezték Egyetem: közösségi, mind az ingatlan kezelésével, akkor a közösség tulajdona, és nem az állam vagy magán. Ezért a hulladék kezelése mellett a Legfelsőbb Bírói Tanács fennhatóságának Fenntartó, amelynek elnöke a Sorocaba Főegyházmegye érseke és integrált nyolc kategóriába tagjai sorocabana társadalom Uniso van belső táblák, beleértve az Egyetemi Tanács - Tanácsadó , álló vezetők, oktatók, hallgatók és oktatók az intézmény képviselői a fenntartója Entity, Városháza, Városháza, a kamara Brazília - Brazil Ügyvédi Kamara és a Center of São Paulo állam Industries - Ciesp. Közösségi hogy a Uniso létezik szolgálja, hogy hatékonyan, a szigorú gazdálkodás és mindig naprakész.

Nem felekezeti, azaz bár a teste Fenntartó hozta létre a püspökség Sorocaba, Uniso nem tulajdonosa a katolikus egyház vagy tudományos javaslat köti, de ihlette a keresztény értékek.

Regionális, de anélkül, hogy elveszítené általános jelleggel, az Uniso figyelmes, hogy a jellemzőit és szükségleteit a Sorocaba régióban. Ebben a térségben a Uniso egyre egészül ki, a termelő és ismeretek terjesztése, a társadalmi hatékonyság, mint egy erős ügynöke működőképessé tétele alapvető elvárás a regionális közösség.

Minőség, azaz skálázott a keresést egy állandó és jelentős hozadéka az egyetemes tudás és összhang pedagógiai projekt által vezérelve értékelési szempont az érintett szervek, nem pedig a puszta mennyiségi növekedés.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidade de Sorocaba (UNISO)

Célja, hogy megfeleljen az igényeinek a versenyképes szakmai piacon, mely szilárd elméleti alapot a kérelmet a mindennapi valóság a vállalkozások a globális fejlődés rend ... [+]

Célja, hogy megfeleljen az igényeinek a versenyképes szakmai piacon, mely szilárd elméleti alapot a kérelmet a mindennapi valóság a vállalkozások a globális fejlődés rendszergazda.

Gyakorlópálya Ez áll a különböző típusú vállalkozások, a hagyományos iparágak és a pénzügyi szektor, kereskedelmi vállalkozások, szolgáltatások nyújtása a közszférában.

Eltérés A tanfolyam Igazgatósága hagyománya van a 47 éves, alkotó diákok Sorocaba és régió 1966 óta. Jelenleg során a legtöbb diák Uniso és a régióban is, már több mint 1800 diák és egy kari magasan képzett 72% -a mesterek és orvosok a személyzet, jóval a minimális követelményeknek a MEC. Amellett, hogy a kötelező szakmai, akkor lehetősége van arra, hogy dolgozzon és éljen a szociális jellegű tervezés, intézkedések révén a civil szervezetek, illetve támogató szervezetek. ... [-]
Brazília Sorocaba
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidade de Sorocaba (UNISO)

A tanfolyam Kommunikáció szak, reklám, célja, hogy a vonat szakemberek és kutatók, akik járnak el egy átalakító módon számos kortárs kommunikációs forgatókönyvek, felkész ... [+]

A tanfolyam Kommunikáció szak, reklám, célja, hogy a vonat szakemberek és kutatók, akik járnak el egy átalakító módon számos kortárs kommunikációs forgatókönyvek, felkészült tervezése, előállítása és végre hirdetési kampányok és kommunikációs projektek fejlesztésére és arculatépítésre termékek és szolgáltatások.

Gyakorlópálya Szakmai Reklám képzett és stimulált mind az akadémiai karrierjét, mint a kutatói és oktatói, valamint a munka különböző területein hirdetési munkaerőpiacon, mint például: szolgáltatás, tervezés, kutatás, média, kreatív és produkciós. A reklám is jár azokban az ágazatokban, marketing kommunikációs ipari szervezetek, a kereskedelmi, a szolgáltatásnyújtás és a médiában, valamint az eljáró különböző digitális kommunikációs rendszerek, mint például a digitális TV, web, mobil rendszer és a mobil rendszerekhez sugárzott kommunikáció. ... [-]
Brazília Sorocaba
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
8 - 12 félévek
Campus
Bővebben magyarul