Hivatalos Leírás

A University of Marilia (Unimar) több mint fél évszázada elkötelezett a magasan kvalifikált szakemberek dolgoznak a munkaerőpiacon. Ma emelkedik ki, mint az egyik vezető oktatási intézmény az országban, és lesz a harmadik évezredben a legnagyobb magán oktatási intézmény Brazíliában.

Bizonyított tapasztalattal, ezek a következő években generátorként tudásközpont, eljuttatása több generáció és alkotó vezetők a különböző területeken.

Történelem

Az intézmény jött Marilia, 1938-ban, amikor a város - csak 9 éves - már kilátások kereskedelmi fejlődés, az ipari és mezőgazdasági, beleértve meglepő népességnövekedés indexek.

Ebből az alkalomból professzor Glicerio Póvoas sikerült létrehozását Alta Paulista School of Commerce, akkori nevén Academy of Commerce Marilia, ami telepített során Economics. Később december 30-án, 1956. vezetett a Szövetség Marilia Oktatási ma fenntartja a Unimar. Azóta a növekedés természetes volt, miután az alakuló országban.

A Unimar központként generátor a tudás révén oktatási, kutatási és szaktanácsadási, nyomon követi a fejlesztési és részt vesz a folyamatok a társadalmi átalakulás.

Így az eredmény nem lehet más: az első iskola 1938-ban több mint 50 négyzetméter, ma az intézmény teljes infrastruktúra, az egyik legmodernebb és felszerelt egyetemi campus az ország.

Küldetés

A University of Marilia van a Mission képezik az etikai és illetékes szakmai, benne van a nemzeti közösség, képes a tudás, a kultúra támogatására, a csere érdekében, hogy fejlesszék a kollektív tudatot, hogy keressék tovább a gazdasági fellendülés és az emberi szolidaritás.

Kilátás

Legyen a nemzeti referencia intézmény felsőoktatási és elismert népszerűsítője folyó oktatásban, kutatásban és a bővítésben.

Értékek

Tisztelet a megrendelő, a minőség és megbízhatóság, elkötelezettség, innováció, etika, a társadalmi felelősségvállalás, fenntarthatóság, biztonság.

Cél

Mivel egy innovatív, fogyasztó-orientált, az emberek és az eredmények folyamatos keresést oktatás minőségéről.

Program oktatási nyelve:
Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidade de Marília (UNIMAR)

A UNIMAR Management kurzus januárjában kezdődött 1974-ben a misszió, hogy támogassák a szerves kialakulása szakmai, amely lehetővé teszi, hogy kezelje a szervezetek egy r ... [+]

A pálya

A UNIMAR Management kurzus januárjában kezdődött 1974-ben a misszió, hogy támogassák a szerves kialakulása szakmai, amely lehetővé teszi, hogy kezelje a szervezetek egy rendszerszemléletű, felkészülés etikai vállalkozók, társadalmilag felelős és elkötelezett a folyamatos tanulás.

A Karrier

A szakmai képzés érkezett a Közigazgatási garantálja a globális jövőkép és konkrét ismerete az üzleti világban, lehetővé téve, hogy járjon el a következő területeken: menedzsment, tanácsadói vagy konzultációs; kereskedelmi, ipari, pénzügyi, agropastoral, szolgáltatások - bankok, pénzügyi stb.; kórházak, klinikák, laboratóriumok és gyógyszeripari cégek; szövetkezetek; Tanítási terület; társaságok és a kormányhivatalok: a szövetségi, állami és önkormányzati, vendéglátás és a turizmus. Ebben az értelemben, kiderül, hogy a vezetés karrierjét dinamikus, amely lehetővé teszi, hogy adjunk folyamatosan új területeken. Jelenlétében Management szakmai, akár az iparban, akár a pénzügyi intézmények, még a kereskedelemben, lehet az eszköz, hogy a szervezetnek szüksége van a győzelemre.... [-]

Brazília Marília
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul