Universidade de Franca (UNIFRAN)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Találkozz Unifran

Történelem

Unifran: nézd meg a rövid története a növekedés, eredmények és a siker A Unifran 1970-ben alapította két vállalkozó képzés, Abib Salim Cury és Clovis Eduardo Pinto Ludwig. A siker az a vállalkozás, bővítette tanfolyamok magában a Pestalozzi Iskola és a Bölcsészettudományi Kar a Athenaeum FRANCANO, öt évvel később. 1994-ben, a kurzusok és a belső munkaszervezési átalakítják a University of Franca, a miniszteri rendelet száma 1275, figyelembe véve a CFE-vélemény No. 615/94.

Ezt követően, az intézmény növekedése kapott e szempontból, hogy Franciaország és a régió részesült a befolyását. Üdvözlő ezer diák érkező különböző részein az ország, Franciaország hozzátette állapotát egy szolgáltató, valamint fontos központja lábbeli. A város, most egyetemre, láttam növelhető felsőoktatási gyakorlat, a kutatás, kiterjesztése és a szolgáltatás a közösség, köszönhetően a tudományos szempontból a képzési kiválóság, amely beavatkozott pozitívan a gazdasági, politikai és társadalmi mutatók.

Alapítása óta a mai napig ez a jellemző, hogy a felsőoktatási intézmény a jövőbe, mindig törekszik a infrastruktúra modernizálása, könyvtári gyűjtemények és oktatási módszereket.

A 2013. évi fémjelezte fontos lépés a jövőbe és a kiválóság: Unifran része lett Dél Oktatási Cruise, az ötödik legnagyobb az ország oktatási munkacsoport elkészítette intézmények, amelyek a legjobban hivatalos tudományos mutató Főiskola Cruzeiro do Sul, São Paulo / SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo / SP; Egyetemi Központ modul, Caraguatatuba / SP; Egyetemi Központ a szövetségi kerületi, Brazíliavárosban / DF; Egyetemi Város São Paulo, São Paulo / SP; College Gól magas színvonalú, Franca / SP; Karrier alapú Franca, Franca / SP; Egyetem Franca, Franca / SP; College San Sebastian, San Sebastian / SP; College Gól San Sebastian, San Sebastian / SP; Kar Caraguatatuba, Caraguatatuba / SP; A University Center Miasszonyunk Védnöki, Salto és az ITU / SP; College CEUNSP, Salto / SP, főiskolai Itu, az ITU / SP Főiskola és a Salto Salto / SP.

1975-ben, az egyetem volt 400 diák. Ma már több mint 16.000, szétosztották a egyetemi kurzusok, a technológiai, a távolság, a szakosodás, mester és doktori, minden területére kiterjed az emberi tudás. Ebben a 40 éves történetében, azt képzett több mint 43.000 szakemberek. Itt található több mint 500 tanár amelyek címe meghaladja a 60% mesterek és az orvosok.

Cruzeiro do Sul Educacional

A Cruzeiro do Sul Educacional 1965-ben alapították, és jelenleg áll, a testület Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Universidade Cruzeiro do Sul, São Paulo - SP; Egyetemi modul center, Caraguatatuba - SP; Egyetemi Központ a szövetségi kerületi, Brasília - DF, City University of São Paulo, São Paulo - SP; Egyetem Franca, Kollégium és magas színvonalú College CTEC Franca - SP és újabban, a San Sebastian Főiskola, Kollégium Gól San Sebastian - San Sebastian - SP és a Kar Caraguatatuba - Caraguatatuba - SP.

A stratégiai előnyt a csoport az a tény, dolgozó intézmények, márkák és különböző pozíciókban, mint az egyes piacok és a jellemzői a városokban, ahol azt állítja, az oktatási intézmények. Minden intézmény megőrizzék identitásukat anélkül, hogy akár az etikai elvek és eszmék az oktatás, hogy irányítsák az intézkedések a Dél Oktatási Cruise, amely fordított néhány, a legjobb tudományos mutató közül a brazil oktatási intézmények.

- Meggyőző az első külföldi intézményi értékelése az Oktatási Minisztérium - MEC. - A legjobb persze Képzőművészeti São Paulo az Országos felmérés a diákok teljesítménye - Enade. - Top kurzusok Társadalomtudományok Brazília Nemzeti vizsgálata a diákok teljesítménye - Enade. - A legjobb Production Engineering kurzusok São Paulo az Országos felmérés a diákok teljesítménye - Enade. - A legjobb Fizikoterápiás során Sao Paulo az Országos felmérés a diákok teljesítménye - Enade. - A legjobb Földrajz Brazília természetesen a Nemzeti vizsgálata a diákok teljesítménye - Enade. - A legjobb a történelem folyamán az Országos felmérés a hallgató teljesítménye - Enade. - Biomedicine: a legmagasabb minősítés a MEC. - Orvosi: csak természetesen São Paulo elismert maximális fogalmát. Brazíliában, úttörő tagja a Global Health Learning oportunities - GHLO, a konzorcium által létrehozott American Association of Medical főiskolák. - A legjobb alapképzés szerint a CNPq. - Fokozott tudományos közleményeinek száma az ISI Web of Science. - A legjobb jóváhagyása hitelminősítő a OAB-DF vizsgálat. - A legjobb hely a Enade, északi partján São Paulo. - Több mint 200 sornyi intézményesített kutatás. - 66 kutatócsoport regisztrált CNPq. - 04 doktori és 11 mesterképzést. - 51 ösztöndíjakat Tudományos kezdeményezése CNPq.

Ilyen jellemzők és eredmények az eredménye egy elkötelezett, strukturált és közötti megosztott irányítás az alapító tanárok, tagjai a tudományos közösség és elismert piaci szakértők.

Különbségekről és a minőségi mutatók

• Tartozik az egyik legnagyobb oktatási csoportok Brazília: Cruzeiro do Sul Educacional. • Kiváló mutatók Gyógytorna, Élelmiszer és esztétika és kozmetikumok 5. évfolyamtól a MEC. Az orvostudomány engedélyezett végleges koncepciója 5 jutalékot. • 20 csillagos tanfolyamok a Student Guide 2015, hozzátéve, 62 csillag. • Jelölje ki a University Ranking lap - RUF 2014: Biomedicina a legjobb 10 között kurzusok Brazília (magán és állami intézmények), valamint a 2. helyen végzett saját országszerte. Fizioterápiás az 5. helyen São Paulo magánszemélyek között. • Több ezer diplomások prominens posztokat a munkaerőpiacon. • amerikai szabadalmaztatott innovatív molekula, amely használt gyógyszer, eredményeit Gyógyszertár kutatócsoport.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Engenharia De Produçăo

Campus Részidős 10 - 10 félév March 2018 Brazília Sao Paulo Rio de Janeiro + 1 további

A Engenharia de PRODUCAO se dedica ao Projeto e Gerencia de sistemas que envolvem pessoas, materiais, equipamentos eo Ambiente. Você estudará Materias relacionadas egy economia, meio Ambiente, Finanças stb, Além dos temas Tecnológicos básicos das demais engenharias. Seus conhecimentos terão alicerce nas seguintes területeken: engenharia de operações e processos da produçăo, Logística, pesquisa operacional, engenharia da Qualidade, engenharia csinálni produto, engenharia organizacional, engenharia Económica, engenharia csinálni trabalho, engenharia da sustentabilidade e Educação em engenharia de produçăo. [+]

Sobre o curso A Engenharia de PRODUCAO se dedica ao Projeto e Gerencia de sistemas que envolvem pessoas, materiais, equipamentos eo Ambiente. Você estudará Materias relacionadas egy economia, meio Ambiente, Finanças stb, Além dos temas Tecnológicos básicos das demais engenharias. Seus conhecimentos terão alicerce nas seguintes területeken: engenharia de operações e processos da produçăo, Logística, pesquisa operacional, engenharia da Qualidade, engenharia csinálni produto, engenharia organizacional, engenharia Económica, engenharia csinálni trabalho, engenharia da sustentabilidade e Educação em engenharia de produçăo. Mercado de Trabalho Sua ampla base de conhecimento o credencia egy ocupar posições de destaque nas Organizações como vezérigazgató (Chief Executive Office), Diretor, gerente, analista, coordenador e felügyelő nas területeken de operações, Logística, Finanças, Gestão da cadeia de suprimentos, Custos, planejamento, Qualidade e Desenvolvimento de produtos. Diferencial Um dos destaques da Engenharia de PRODUCAO da Unifran é a empregabilidade, Graça egy sua SOLIDA formação Científica, Tecnológica e profissional. Os alunos da Instituição São procurados para estágios desde os primeiros anos csinálni curso. Muitos recém-formados já possuem Experiencia de até Quatro anos na területen Outros ocupam rakomány de Gerencia antes mesmo de concluírem o curso. O curso possui estágio supervisionado, de caráter obrigatório, o minő pode ser efetuado em Empresas ou instituições de pesquisa. Informações Complementares Estágio tantervi Supervisionado obrigatório egy ser realizado fórumokon csinálni horário rendszeres de aula.Os alunos csinálni diurno cursarão csinálni 1 ° ao 4 ° semestre nem PERIODO diurno e csinálni 5 ° ao 10º nem PERIODO noturno. [-]