Hivatalos Leírás

Az intézmény hozza a maga története közel 50 éves, aggodalom az építési ismeretek a tudományos, és fel kell készülniük, hogy korszerűsítse a tanulási folyamatot. Ügyesen modern felfogása a tanítás, amely értékeli a társadalmi érdek, tiszteletben tartja az egyéni különbségeket és elősegíti a kollektív cselekvés és interdiszciplináris projekteket, belül univerzumban jellemzi gazdagító együttélése a kulturális sokszínűség.

A Univille elismeri, hogy ő szemszögéből növeli, ha tiszteletben tartja és elfogadja a különbségeket. Többes mint az élet, megérti, hogy egy olyan környezetben, a sokszínűség az ötletek, kultúrák, hitek és a tudás adja egyensúlyt és lehetőségek univerzumban.

Az egyetem úgy véli, hogy a bölcsesség az idők során szerzett, a feladatok megoldását és a tudás átadása, így arra ösztönzi az embereket, hogy éljenek egymással tapasztalataikat, és fedezze fel a rengeteg tudást, amely minden szempontból.

A Univille, minden nap, arra ösztönzi az embereket, hogy találkozzanak és elérjék céljaikat. Megérti, hogy mindennek megvan a maga oka, hogy, és ezen keresztül a sokszínűség eszmék és kultúrák, azt hiszi, hogy az emberek felfedezzék és építik a valódi célját.

Az Egyetem fontolgatják megalakult a főiskola a doktori és ez az egyetlen intézmény, az észak-Santa Catarina. 50 éves múltra tekint vissza, megszilárdította szerepét hivatkozás a tanítás és a véleményformáló a főbb kihívásokat a helyi közösség.

Legyen Univille te is!

Küldetés, jövőkép és alapelvei

Küldetés

Előmozdítása humanista és szakképzési referencia a társadalom, a munka a tanítási, kutatási és szaktanácsadási és hozzájárul a fenntartható fejlődéshez.

Kilátás Ez országosan elismert, mint egy közösség főiskolán, fenntartható, innovatív, nemzetközivé és hivatkozás oktatási, kutatási és szaktanácsadási.

Intézményi értékek és elvek

Állampolgárság: autonómia, az elkötelezettség, a motiváció, a jólét és a felelősségteljes demokratikus részvétel előmozdítása személyes és társadalmi fejlődést.

Integráció: kooperatív és kollaboratív lépéseket a belső és külső közösségek építeni a közjót.

Innováció: a hatalom, hogy generálják és átalakítják a tudományos ismeretek fenntartható megoldásokat külső és belső környezet hozzájárul a társadalmi-gazdasági fejlődés.

Környezetvédelmi felelősség: erőforrás-gazdálkodás és a fellépések elkötelezett a környezeti egyensúly előnyben az életminőség javítása.

Gólok

És terjesztenek tudományos, technológiai, kulturális és művészeti célzó társadalmi jó. Innováció felelősségteljesen, hogy bővítse a hozzáférhetőség és a diák marad az intézményben. Vállalja-kezelési intézkedések célja, hogy javítsa a minőségi munka világában. Integrálni az új koncepciók és technológiák oktatási folyamatok, kutatási és szaktanácsadási. Fejlesszék és javítsák a kritikus, tényfeltáró és interaktív szellemében a belső és külső közösségek.

Program oktatási nyelve:
Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

Forma kritikus polgárok és etikai álláspontot, sürgetve a vállalkozói szellem minden tanév. ... [+]

A kurzus Forma kritikus polgárok és etikai álláspontot, sürgetve a vállalkozói szellem minden tanév. Hozzájárul az ő szerepe a létrehozása, kezelése és igazgatása szervezeti rendszerek. Engedélyezi tudományos gyakorlat szakmai jellemzői a fenntartható fejlődés nyomon követése az állandó piaci változásokhoz.

Titrálás: Bachelor

Időtartam: 4 év

Bout: Reggel vagy Night

Szakmai profilja:

Lehetővé teszi az egyetemi kutatás tudományos, műszaki, társadalmi és gazdasági termelés és gazdálkodás. Serkenti a személyes / szakmai bizalmat a döntéshozatalhoz szükséges fejlesztési és minőségirányítási.

Ösztönöz az asszimiláció új információk, alkotó rugalmas, azzal a lehetőséggel, az alkalmazkodóképesség a különböző rendszergazda szakmai szakterületek szakemberek.... [-]

Brazília Joinville
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade da Região de Joinville (UNIVILLE)

A tanfolyam Production Engineering Univille egyesíti a tudás az üzleti, gazdasági és műszaki. ... [+]

A kurzus A tanfolyam Production Engineering Univille egyesíti a tudás az üzleti, gazdasági és műszaki. A tanuló készített tervezni, telepítése és kezelése termelési rendszerek előmozdítására javult a termelékenység a társaság. A termelési mérnök részt vesz a tervezési, kivitelezési és használati cikkek működését, hogy az alapvető darabja iparágak és vállalatok.

Titrálás: Termelési mérnök

Időtartam: 5 év

Bout: Reggel vagy Night

SZAKTERÜLETEINK

Tevékenységi köre:

Gyártási folyamat; Ipari menedzsment; Minőségbiztosítás; Statisztikai folyamatszabályozás.

Néhány tartalmat fog tanulni:... [-]

Brazília Joinville
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul