Hivatalos Leírás

történelem

1965-ben alapított, UNINCOR indult Bölcsészettudományi Kar, Tudományos és Irodalmi és 1975-ben letette a Higher Institute of Sciences, Irodalmi és Művészeti Three Hearts - INCOR.

Az első kurzusok keletkeztek 1967 végén a vélemény 263/67 és kezdte meg működését 1968 elején. Ettől kezdve, az új tanfolyamokat és az elismerését a minőségi, akik már tanított az intézmény, a INCOR nőtte ki magát, mint egy fontos intézmény a Dél School of Mines.

Hű jogszabályok szponzora, aki letelepszik, mint egy igazi ház képzés, mindig hozta magát a szolgáltatás az egész regionális közösség. Ennek egyenes következménye, hogy a közösség hivatása, szeptember 7-én, 1990-ben az egykori Alapítvány Tricordiana megváltoztatta a nevét Közösségi Alapítvány Tricordiana Oktatási, annak érdekében, hogy elősegítse a folyamatos oktatás révén oktatási, kutatási és kiterjesztése.

A kereslet az új programok és bővítése az intézet 1998-ban létrehozta az egyetem Vale do Rio Verde - UNINCOR székhelyű három szív. Fokozatosan megvalósított kampuszaiig Caxambu és São Gonçalo do Sapucaí és Betim egységek, Belo Horizonte, Itaguara, Ibirité és Para de Minas, minden található a Minas Gerais állam.

Mivel 2013-ban az egyetem már átesett átszervezés alatt van, amely kiterjesztette és megerősítette a koncepció felsőoktatási intézmény. Jelenleg amellett, hogy a központja három szív, a dél-Minas Gerais, UNINCOR van campusok Para de Minas, Belo Horizonte és Betim lehetőségeinek bővítésével azok számára, akik a felsőoktatásba való bejutást.

A partnerség és az érdeklődés az Oktatási Csoport, amely átvette az intézmény, az egyetem megkapta jelentős beruházásokat és fejlesztéseket a hallgatók, oktatók és dolgozók. Az eredmények a feliratokat a korábbi kiválasztási folyamatok, amelyek kimutatták, a növekedés 50% kereslet a diákok, akik szeretnének belépni a tantermi képzés, a távoktatás és a diplomás.

A különböző egyetemi kurzusok jelentős eltérés. Jelenleg több mint 20 lehetőség az egészségügy, pontos, az emberi, társadalmi és környezeti. Megkönnyítése érdekében az érdekelt felek hozzáférhetnek, az egyetem, az első időszak, kínál támogatási és finanszírozási lehetőségeket, amelyek a legjobban illenek a diákok igényeinek. Amellett, hogy a pénzügyi támogatás - szűr az intézmény kötött önkormányzatok és vállalkozások, a szelektív folyamat táskák - UNINCOR Action jelzi Barát, Prouni, Educa További Brazília, szeretnék Exchange és a Credit Pravaler.

Az egyetem kapott tavaly a brazil Szövetsége fenntartói Felsőoktatási intézmény szociálisan felelős Seal által kifejlesztett szociális intézkedéseket. Azt is tanfolyamok nagyon fontos díjat az oktatás terén, mint a Seal 3 Csillag a Editora Abril. Az utóbbi értékelést az Oktatási Minisztérium, a Para Pedagógia kurzusok Mines, oktatás, ápolás és az orvostudomány Három Állatorvosi szívek és Betim Igazgatósága kapott kiváló minőségű, meghaladja a szükséges a MEC.

Küldetés

Előmozdítása és az ismeretek terjesztése felelősen a saját szakterületükön, képzési szakemberek kiváló minőségű, alkalmas a munkaerő-piaci és elkötelezett életre, az etika, a társadalom és a környezet.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)

Az Environmental Engineering alapképzésben ad okot feltételeit a Bachelor of Science in Environmental Engineering képes megérteni a tudományos, technikai, társadalmi és g ... [+]

általános információk

School Board: Félév Shift művelet: Éjszaka

fizetési tananyag

Mode: Bachelor - Face Becsült idő: Legalább 10 félév maximum 20 félév összes óraszáma: 3836 óra

Profil diplomások

Az Environmental Engineering úgy véli, hogy a kialakulását egyetemi hallgató indul belépését az Akadémia, és továbbra is állandóan folyamán és azt követően, hogy azt. Ez a professzionális összhangban kell lennie a javasolt elvek az oktatás, a huszonegyedik században: a tanulás tudni, megtanulni tenni, megtanulni együtt élni és tanulni kell.

célkitűzések

Az Environmental Engineering alapképzésben ad okot feltételeit a Bachelor of Science in Environmental Engineering képes megérteni a tudományos, technikai, társadalmi és gazdasági termelési és irányítási kérdések, mint egész fenntartható fejlődés.... [-]

Brazília Belo Horizonte
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
10 - 20 félévek
Campus
Bővebben magyarul