Universidade Vale do Rio Verde (UNINCOR)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

történelem

1965-ben alapított, UNINCOR indult Bölcsészettudományi Kar, Tudományos és Irodalmi és 1975-ben letette a Higher Institute of Sciences, Irodalmi és Művészeti Three Hearts - INCOR.

Az első kurzusok keletkeztek 1967 végén a vélemény 263/67 és kezdte meg működését 1968 elején. Ettől kezdve, az új tanfolyamokat és az elismerését a minőségi, akik már tanított az intézmény, a INCOR nőtte ki magát, mint egy fontos intézmény a Dél School of Mines.

Hű jogszabályok szponzora, aki letelepszik, mint egy igazi ház képzés, mindig hozta magát a szolgáltatás az egész regionális közösség. Ennek egyenes következménye, hogy a közösség hivatása, szeptember 7-én, 1990-ben az egykori Alapítvány Tricordiana megváltoztatta a nevét Közösségi Alapítvány Tricordiana Oktatási, annak érdekében, hogy elősegítse a folyamatos oktatás révén oktatási, kutatási és kiterjesztése.

A kereslet az új programok és bővítése az intézet 1998-ban létrehozta az egyetem Vale do Rio Verde - UNINCOR székhelyű három szív. Fokozatosan megvalósított kampuszaiig Caxambu és São Gonçalo do Sapucaí és Betim egységek, Belo Horizonte, Itaguara, Ibirité és Para de Minas, minden található a Minas Gerais állam.

Mivel 2013-ban az egyetem már átesett átszervezés alatt van, amely kiterjesztette és megerősítette a koncepció felsőoktatási intézmény. Jelenleg amellett, hogy a központja három szív, a dél-Minas Gerais, UNINCOR van campusok Para de Minas, Belo Horizonte és Betim lehetőségeinek bővítésével azok számára, akik a felsőoktatásba való bejutást.

A partnerség és az érdeklődés az Oktatási Csoport, amely átvette az intézmény, az egyetem megkapta jelentős beruházásokat és fejlesztéseket a hallgatók, oktatók és dolgozók. Az eredmények a feliratokat a korábbi kiválasztási folyamatok, amelyek kimutatták, a növekedés 50% kereslet a diákok, akik szeretnének belépni a tantermi képzés, a távoktatás és a diplomás.

A különböző egyetemi kurzusok jelentős eltérés. Jelenleg több mint 20 lehetőség az egészségügy, pontos, az emberi, társadalmi és környezeti. Megkönnyítése érdekében az érdekelt felek hozzáférhetnek, az egyetem, az első időszak, kínál támogatási és finanszírozási lehetőségeket, amelyek a legjobban illenek a diákok igényeinek. Amellett, hogy a pénzügyi támogatás - szűr az intézmény kötött önkormányzatok és vállalkozások, a szelektív folyamat táskák - UNINCOR Action jelzi Barát, Prouni, Educa További Brazília, szeretnék Exchange és a Credit Pravaler.

Az egyetem kapott tavaly a brazil Szövetsége fenntartói Felsőoktatási intézmény szociálisan felelős Seal által kifejlesztett szociális intézkedéseket. Azt is tanfolyamok nagyon fontos díjat az oktatás terén, mint a Seal 3 Csillag a Editora Abril. Az utóbbi értékelést az Oktatási Minisztérium, a Para Pedagógia kurzusok Mines, oktatás, ápolás és az orvostudomány Három Állatorvosi szívek és Betim Igazgatósága kapott kiváló minőségű, meghaladja a szükséges a MEC.

Küldetés

Előmozdítása és az ismeretek terjesztése felelősen a saját szakterületükön, képzési szakemberek kiváló minőségű, alkalmas a munkaerő-piaci és elkötelezett életre, az etika, a társadalom és a környezet.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Engenharia Ambiental

Campus Részidős 10 - 20 félév March 2018 Brazília Belo Horizonte

O curso Bacharelado em Engenharia Ambiental deve ensejar condições para que o bacharel em Engenharia Ambiental esteja capacitado egy compreender mint questões científicas, Técnicas, szociális e Económico da produçăo e de seu gerenciamento nem seu Conjunto visando o Desenvolvimento sustentável. [+]

Informações Gerais Rezsim escolar: Semestral Turno de funcionamento: Noturno Integralização tantervi Modalidade: Bacharelado - Presencial Tempo previsto: minimo 10 semestres e Máximo: 20 semestres Carga horaria összesen: 3,836 horas Perfil do Egresso O Curso de Engenharia Ambiental entende que egy formação csinálni aluno de graduação se dá egy partir da sua entrada na Academia e continua permanentemente durante o curso e posteriormente egy ele. Este profissional deve estar em consonância com os princípios propostos para a Educação nem Século XXI: aprender egy conhecer, aprender a Fazer, aprender egy conviver e aprender a ser. Objetivos O curso Bacharelado em Engenharia Ambiental deve ensejar condições para que o bacharel em Engenharia Ambiental esteja capacitado egy compreender mint questões científicas, Técnicas, szociális e Económico da produçăo e de seu gerenciamento nem seu Conjunto visando o Desenvolvimento sustentável. Habilidades e competências A formação do Engenheiro Ambiental tem por objetivo dotar o profissional dos conhecimentos requeridos para o exercício das seguintes competências e habilidades Gerais: Aplicar conhecimentos matemáticos, Cientificos, Tecnológicos e instrumentais à engenharia; Projetar e conduzir experimentos e interpretar resultados; Conceber, projetar e analisar sistemas, produtos e processos; Planejar, supervisionar, elaborar e coordenar Projetos e serviços de Engenharia; Identificar, Képlettároló e-feloldó problēmas de Engenharia; Desenvolver e / ou utilizar novas FERRAMENTAS e Técnicas; Supervisionar egy operação ea Manutencao de sistemas; Avaliar criticamente egy operação ea Manutencao de sistemas; Comunicar-se eficientemente nas formas Escrita orális e Gráfica; Atuar em Equipes multidisciplinares; Compreender e aplicar egy Etica e responsabilidade Profissionais; Avaliar o Impacto das atividades da... [-]