Hivatalos Leírás

Az elkötelezettség a regionális fejlesztés által Egyetem Vale do Rio Doce (Univale) tükrözi a tevékenységét. Napi, Univale dolgozik, hogy megfeleljen a közösség igényeinek, megerősítve személyazonosságát Community College. Így ő minősül partnere a helyi termelő szektor számára a társadalmi, gazdasági és környezeti fenntarthatóság.

Megalakulása óta 1967-ben, amikor még Univale Minas embrió Institute of Technology (MIT), Percival Farquhar Alapítvány (FPF) jelen van az épület történetét a felsőoktatási intézmény (FOI). A Univale tükrözi eléréséhez kívánt álom hosszú úttörők, akik, a szemét a jövőben, tudták, hogy az összevont egyetem a regionális forgatókönyv.

Oktatási, kutatási és Extension alapján Univale hogy mindig összpontosított szakmunkásképzés számára a munkaerő-piacra. Kínál egyetemi struktúra összhangban ez a cél, a Univale állítja, több mint 27 egyetemi programok, mely továbbképzések és végzős széles értelemben használjuk.

A Univale még két mesterképzés. Az MSc Biológiai Tudományok, 2005-ben indított, már mint a terület a koncentráció immunopathology a fertőző és parazitás megbetegedések. De a Master of Spatial Integrált Irányítási tükrözi avantgárd elképzelés Univale keresztül úttörő interdiszciplináris megközelítés és az országban egyedülálló, 2008-ban indított.

Mindig figyelmes, hogy a regionális igényeket, egy biztató Univale Egyetem sport- és kulturális oktatás célja mindig a regionális szempontokat a növekedés. A projektek és a közösségi cselekvési programok és szolgáltatások, a Univale hozzájárul az építkezés egy út, amely elvezet az átalakulás a valóság.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

Az új kurzus Igazgatósága Univale innováció minden vonatkozását érintő kialakulását a szakmai rendkívül fontos, hogy a gazdasági és pénzügyi támogatást hazánk. ... [+]

Az új kurzus Igazgatósága Univale innováció minden vonatkozását érintő kialakulását a szakmai rendkívül fontos, hogy a gazdasági és pénzügyi támogatást hazánk. Amellett, hogy a stratégiai képzés és a meglévő etikai, a hallgatók felkészítése, hogy dolgozzon ki egy átfogó elképzelés, valamint az innovatív és fenntartható HR, marketing, termelés, logisztika, a méltányosság és a minőség, az új kurzus jön egy nagy különbség, hogy a hangsúlyt a pénzügyminiszter, a fő szűk keresztmetszet létező cégek és projektek Brazíliában. Így az új szakmai adminisztráció képes lesz felismerni, mielőtt a többiek, a legfőbb akadálya az üzleti vagy a projekt, valamint jogszabály javaslatot a modell egy új irányítási, karcsúbb, hatékonyabb, innovatív és jövedelmező.... [-]

Brazília Valadares kormányzó
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidade Vale do Rio Doce (UNIVALE)

A kurzus a Villamosmérnöki Univale modern kémia labor, fizika, elektronika, anyagok és elektromos mérések, Villamos gépek, ipari műszerezés, automatizálás, műszaki rajz é ... [+]

villamosmérnöki

A kurzus a Villamosmérnöki Univale modern kémia labor, fizika, elektronika, anyagok és elektromos mérések, Villamos gépek, ipari műszerezés, automatizálás, műszaki rajz és a számítógépes és információs technológia.

Mivel az 1. időszakban a diákok jelenlegi projektek Academic Trade évente megtartott vezető tudományos cikkek. Kutatás és vége természetesen a munka által elismert különböző cégek, ami oktatócsomagot, hogy javítsák a gyártási folyamatokat. Vezetett a tanárok, a diákok is tart a közösségi információs projektek rászoruló szervezetek a régióban.

szakmai profil

A diplomások során Villamosmérnöki Univale van vállalkozói; amellett, hogy képes dolgozni az állami és magánvállalatok minden méretben, a különböző ágazatokban a szakma, a munka a tudományos és kutatási fejlesztés.... [-]

Brazília Valadares kormányzó
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
10 félévek
Campus
Bővebben magyarul