Hivatalos Leírás

UNISANTA: A LEGNAGYOBB Coast University Paulista

Tartalmazza a kiválasztott csoportja Kiválósági felsőoktatási intézmények az Oktatási Minisztérium (OKM), az egyetem a Santa Cecilia (Unisanta) megerősíti a minőségi pedagógiai projekt a graduális és posztgraduális, az infrastruktúra és a ragyogó teljesítése során aktív tanárok, diákok, öregdiákok és a személyzet. Mindössze 9% -a brazil egyetem része ennek a csoportnak.

1961 óta, a szerény iskola fordult fokozatosan komplex oktatási Mikulás Cecilia, a legidősebb Santos és az egyik legfontosabb az országban, mintegy 15.000 diák, az óvodától a posztgraduális, és mintegy 100 ezer négyzetméter beépített területen.

Jelenleg az egyetem kínál 37 egyetemi kurzusok, beleértve a hagyományos és a rövid (tantermi és távolság) és számos tanfolyamok, széles értelemben, MBA és a parancsnokok által egyhangúlag elfogadott CAPES: az ökológia és a partmenti és a szakemberek gépészmérnök.

A két mester felel meg a jelenlegi igényeknek az ország. A Master of Ecology, a környezetvédelem területén és a fenntartható fejlődés, valamint a mérnöki, célja, hogy a vonat a mérnökök az egyre összetettebb igényeit az előre só és egyéb legígéretesebb ágazat a brazil gazdaság.

De a tapasztalat Unisanta a mester a mező korábbi, partnerségek révén neves intézmények, mint a tárcaközi megállapodást a Politechnikai Iskola USP és az uniós intézmények.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

Alkalmazkodni a piaci igényekhez, amelynek célja a célirányos képzés során olyan megállapodások és cserék vállalati hitelfelvevők technológiák áramszolgáltatók, kutatóint ... [+]

A tanárok POPULAR Tanulmányok ENERGY koncesszióba

A Villamosmérnöki menete Unisanta van hangolva a beilleszkedés az új technológiákat, amelyek területén a termelés, átvitel és elosztás, figyelembe véve az integráció új, megújuló energiaforrások, mint a szél-, napenergia, biomassza, stb Ezzel összefüggésben arra irányul, hogy az elvi és gyakorlati szakképzés kapcsolódó pályázatok létesítmények projektek, analízis az elektromos hálózatok, a villamos gépek és elektromos berendezések, védelmi és ellenőrzési rendszerek.

Alkalmazkodni a piaci igényekhez, amelynek célja a célirányos képzés során olyan megállapodások és cserék vállalati hitelfelvevők technológiák áramszolgáltatók, kutatóintézetek és más egyetemek Brazíliában és külföldön egyaránt. ... [-]

Brazília Santos Dumont
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
5 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade Santa Cecília (UNISANTA)

A gépészmérnök a szakmai munka a tervezés és felügyelet gyártási anyagok, elsősorban a fémek, alkatrészek és részegységek. ... [+]

A gépészmérnök a szakmai munka a tervezés és felügyelet gyártási anyagok, elsősorban a fémek, alkatrészek és részegységek. Azt is használ egy variációja nyomás és hőmérséklet, valamint a hidraulikus, pneumatikus és hőenergia.

Ezért a szakmai hatalmas lehetőségekkel tevékenységek, amelyek kiderül, a lehetőségek a diákoknak és a munka a diplomások.

Mivel az első félévben, a diákok részt vesznek a gyakorlati tevékenységek, mint a tervezési és kivitelezési egy quad a pedál, egészen a vitatott versenyvizsga a végén a félév. De ez egy nagyon komoly dolog, mivel előírja odaadás és tanulmányok a résztvevők, akik meg kell birkózni a fizikai fogalmak. ... [-]

Brazília Santos Dumont
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul