Hivatalos Leírás

Küldetés

USU küldetése, hogy oktassák a szabadság, az autonómia által inspirált keresztény értékek, a humán és etikai képzés, figyelmes, hogy a valóság és a bonyolult mai világban gyökerezik karizmája Szent Angéla, mint Kiszolgált mottója (szolgál).

Alapelvek

• disszociációja oktatás, kutatás és fejlesztés, amint azt a szövetségi alkotmány, valamint a képzés szakmai személyzet a felsőoktatás, a kutatás és szaktanácsadás a domain az emberi tudás formájában a törvény iránymutatás és a bázisok a Nemzeti Oktatási.

• szolgált - "szolgálni" az egyetem elhelyezni a szolgáltatás az emberi lény, a család, a társadalom és az egyház, e szolgáltatás nyújtása a létjogosultságát.

• A SZABADSÁG építési és autonómia az ismeretek terjesztésében.

• tekintettel az összes esetben a szervezett társadalom.

Értékek

• MINŐSÉG, a szolgáltatásban és az elkötelezettség a termelési, védelmi és kommunikációs ismeretek és a képzés a hozzáértő és elkötelezett a szociális munkások.

• ETIKA alkalmazott összes kapcsolatot, pluralista környezet, ahol a vita olyan eszköz a demokratikus élet.

• Az emberi sokszínűség, a kulturális és a természet megőrzését és terjesztését brazil kultúra.

• Elkötelezettség az egyetemi közösség az intézmény.

• Az innováció és a kreativitás alárendelve etika.

• Párbeszéd részvételi kezelése, dinamikus és átlátható elkötelezett a munkakörülmények és az életminőség.

• Fenntarthatóság, hatékonyságát, eredményességét és hatékonyságát a fejlesztés intézményi tevékenység pénzügyi stabilitását és a vezetői minőségben az intézmény.

• ISONOMY kezelésére adott az intézmény egységek.

• Tervezés és folyamatos értékelése az egyetemi élet.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidade Santa Úrsula (USU)

A pálya Biológiai Tudományok, úttörő területén Természettudományi Rio de Janeiro olyan képzett szakemberek magas tudományos termelékenység, a környezetbe jut kulcsfontoss ... [+]

A pálya Biológiai Tudományok, úttörő területén Természettudományi Rio de Janeiro olyan képzett szakemberek magas tudományos termelékenység, a környezetbe jut kulcsfontosságú minősítési folyamat több területen.

A tapasztalat Biology Santa Ursula University (USU), nemzetközileg elismert, mondja az egyetem, mint az egyik leginkább felkészült intézmények hazánkban szakképesítés egészségügyi és környezetvédelmi.

A szakmai diplomát USU képesek lesznek: végre feladatait és kötelezettségeit kapcsolatos diagnosztika emberi egészség és az ökoszisztémák, növény és állat-egészségügyi klinikák, kórházak, laboratóriumok, központok és kutatóintézetek, valamint a produkciós cégek és állatkertek; Terv kidolgozása, irányításához és értékeléséhez projektek keretében a Biology of Health szerint az új technikákat és módszereket, megfelel a jelenlegi szabályok és protokollok, valamint a minőségbiztosítás; Keressétek a fejlesztési módszerek és módszertanok kontextusba, és a különböző társadalmi-gazdasági valóság, amelynek célja a hatékonyság, a minőség, a költségek csökkentése és a tiszta technológiák alkalmazását.... [-]

Brazília Rio de Janeiro
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade Santa Úrsula (USU)

Az egyetemi diplomát Villamosmérnöki Universidade Mikulás Ursula célja képzése generalista mérnökök ismeretek Power Systems. ... [+]

Bemutatkozás

Az egyetemi diplomát Villamosmérnöki Universidade Mikulás Ursula célja képzése generalista mérnökök ismeretek Power Systems.

Aktusok (a tervezéstől a karbantartás) az ipari és rendszerek, illetve mérési műszerek és elektromos vezérlés, valamint az összes generáció lépést, szállítás, elosztás, használat és az energiatakarékosság, a hagyományos forrásokból, valamint az alternatív forrásokból mondván területét érinti a villamosenergia-rendszerek.

USU kínál a közösség a minőségi természetesen frissített amelynek célja, hogy alkotnak Elektrotechnikusok illeszkedik a jelenlegi üzleti és a jövőbeli piaci és részvétel a társadalom fejlődéséhez.... [-]

Brazília Rio de Janeiro
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
10 félévek
Campus
Bővebben magyarul