Universidade Metropolitana de Santos (UNIMES)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A CEUBAN - Center Unified Bandeirante kezdte meg tevékenységét június 20-án, 1968, korábbi nevén a civil társadalom Testnevelési Santos.

• 1969 áprilisában, hogy jött létre az első kar - Testnevelési, amely dolgozott a helyszínen a brazil labdarúgó klub. Jelenleg a Testnevelési - FEFIS telepített Campus II (Av. Cons. Nébias, 536); • 1972-től, úgy kezdte meg működését a testület az Oktatási és Humán Tudományok "Prof. Laertes de Carvalho "kurzusokat kínáló Pedagógia és Szociális Tanulmányok. Ugyanebben az évben kezdte meg a School of Business és Közigazgatási Tudományok Santos, a tanfolyamok in Business Administration és üzleti adminisztráció hangsúlyt a nemzetközi kereskedelemben, az első ilyen tanfolyam az országban; • 1976-ban a létrehozott intézmény a School of Dentistry Santos, mely során a Fogászati ​​és szakértelem területén a protézis, gyökérkezelés, fogszabályozás és gyermekgyógyászati ​​fogászat. A Fogorvostudományi Kar, ma kínál speciális tanfolyamok 12 területen, és támaszkodnak különböző klinikák fogászati ​​ellátás, hogy a közösség, elérve átlagosan 500 gyógykezelések napi száma; • A 80-as években, a UNIMES kezdett tanulni Economics (86), az adminisztratív és tudományos szerkezete a Kar Közigazgatási és Kereskedelmi Akadémia. Még 1986-ban készült változások a szervezeti struktúra létrehozása, az egyesülés a School of Business és Közigazgatási Tudományok Santos a Gazdaságtudományi Kar. Ez a koalíció megjelenik a School of Accounting; • 1992-ben kezdte kínál a másik úttörő során a régióban, a tanfolyam Marketing. 1996-ben megalapította a pálya in Business Administration hangsúlyt közlekedés és logisztika. Ebben az évben is megkezdte a School of Engineering és Technológiai Kar, mely a Food Engineering tanfolyamok, Computer Engineering, Computer Science és Gyártástechnikai (Chemistry); • Szintén 1996-ban kezdődött a Faculty of Veterinary Medicine, valamint az első Egyetemi Kórház Állatorvos (Hovet), amely jelenleg működik a helyszínen a Campus IV Morro da Nova Cintra; • 1997-ben, azt felavatta School of Law. Ugyanebben az évben (97), az intézmény megkezdte a tevékenységét az Egészségügyi Kar, a School of Medicine. Gyógyszer vált generátor alapvető tudás, integrálására oktatási, kutatási és orvosi továbbképzést a régióban. Megszilárdítása tevékenységét az egészségügy területén, 2001-ben jött létre az ápolási persze, hogy felajánlották 2002.

A posztgraduális kurzus, továbbá a speciális kurzusok, amelyek célzott, különösen az egészségügyi szektor számára, a bank is szerepet kap a kurzusok ismeretében új kurzusok került bevonásra. Emellett UNIMES egy mesterképzésre (szigorúan véve diplomás) Filozófia Jog és diffúz és kollektív jogok által kínált Law School.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)

Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Health Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Adminisztráció

Campus Nappali 8 félév March 2019 Brazília Santos Dumont

Kezelése a tervezés, a szervezés, a közvetlen és ellenőrzése, döntések meghozatala a rendelkezésre álló források és irányításához szükséges egy szervezet, amely figyelembe veszi a szakmai információkat, a csapatok, a gazdasági, politikai és társadalmi fejlődésébe, az ország és a világ. [+]

Kezelése a tervezés, a szervezés, a közvetlen és ellenőrzése, döntések meghozatala a rendelkezésre álló források és irányításához szükséges egy szervezet, amely figyelembe veszi a szakmai információkat, a csapatok, a gazdasági, politikai és társadalmi fejlődésébe, az ország és a világ.

Tervezése, szervezése, irányítása, ellenőrzése, az adminisztrátor fel kell készülniük arra:

Célokat és célkitűzéseket; Elemzése, megérteni és megoldani a problémákat Szervezze és a forrásokat, mind a pénzügyi, technológiai és mint az emberek; Vezető, kommunikáció, irányítási és arra sarkallja az embereket; tárgyalni; Döntéseket; Vezérlő, mérő és értékelő. ... [-]