Universidade Metodista de São Paulo (UMESP)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Küldetés, jövőkép és értékek

A metodista irányítja azok oktatási tevékenységet irányítja filozófia keresztény elvek és elkötelezettség az építési állampolgárságot.

Küldetés

Ténylegesen részt vegyenek a kialakulását az emberek, a hatalomgyakorlás befolyásolni, és hozzájárul javítása az életminőség, a tudás- és az erkölcsi értékeket.

Kilátás

Legyen az oktatási referencia épület egy tanulási közösség, országosan és nemzetközileg elismert minőségi szolgáltatások és a szociális vonatkozású, rugalmas, kreatív és innovatív gyakorlatok.

Core Values

Kritikus tudatosság fejlesztése a valóság; A fejlődő igazságérzet és a szolidaritás, és a gyakorlatban, beleértve a munkaügyi kapcsolatok; Reflektív gyakorlat középpontjában a hatálya keresztény lelkiség; Figyelemfelkeltés az a társadalmi és az egyéni érdekek egyaránt fontos, hogy az egyensúlyt a társadalmi kapcsolatok; Innováció és a kreativitás alárendelt etikai, az építőipar és a szocializáció tudás.

Történelem

Az elkötelezettség az oktatás jellemezte a munkát, a Metodista Egyház alapítása óta az első metodista oktatási intézmény, a Kingswood Iskola Angliában 1748-ban. Az elmúlt 255 évben, erre az oktatási is megnyilvánult Brazíliában, ahol a különböző oktatási intézmények Metodista bele több mint egy évszázados folyamatos tevékenység.

A történelem, a Metodista Egyetem São Paulo vezették vissza több mint 70 éve, hogy a létesítmény a Hittudományi Kar, a Metodista Egyház Sao Bernardo do Campo, 1938-ban. Abban az időben, a metodista egyház éppen egyesíteni a két teológiai oktatási központok, található Minas Gerais és Rio Grande do Sul. Ez volt az érdeke, hogy az újonnan létrehozott kollégium - az első beépített faluban São Bernardo do Campo - jelen volt egy olyan régióban, úgy lett beállítva, mint az egyik fő központja a társadalmi, politikai és gazdasági az ország.

Hogy megerősítse elkötelezettségét az oktatás, aláírt a 40-es, az intézmény elment egy merészebb projekt, a dallam a pedagógiai hivatását. A jelenléte a szakmai és képzett tanárok és a megfelelő infrastruktúra lehetővé tette a megerősítése annak beillesztését a nemzeti tudományos világban. Így 1970-ben, hogy jött létre IMS - Metodista Felsőoktatási Intézet.

A konszolidáció az oktatási program és a kiválóság elért az elmúlt években, az IMS már integrált közül a legrangosabb felsőoktatási intézmények az országban. Ez lehetővé tette az 1997-ben meghódította a University of állapotát, számának növelése főiskolák és kurzusokat. Ma, a metodista három campus São Bernardo do Campo (Rudge Ramos, Vergueiro, fennsík). Jelenleg több mint 117.000 négyzetméter összterület, amely magában foglal egy nagy zöld területet. A metodista mintegy 70 közötti terek laboratóriumok, modern kísérleti és klinikai intézetek, így a hallgatók a gyakorlatban szerzett tudás az osztályteremben, valamint a könyvtárak és csarnokok elterjedt három campus az egyetem.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Ciencias Económicas

Campus Részidős 8 - 8 félév March 2018 Brazília Sao Paulo

O curso Ciencias económicas da Metodista recebeu conceito 4 (escala de 1, 5) na Ultima Avaliação csinálni MEC e Busca formar profissionais comprometidos com o estudo da realidade Brasiliera e conscientes da importância das közötti relações que ligam os fenômenos econômicos ao todo szociális e em különleges, nem Seu papel como agente destas relações. Dessa forma, os alunos recebem UMA SOLIDA formação teórica, Histórica e instrumentális. De acordo com egy filosofia da instituição, a formação procura unir egy técnica à Etica e preparar os alunos para trabalhar nas diversas területek közül Setor público ou privado. O curso, com Aulas à noite, pode ser concluído em Quatro anos. [+]

Sobre o curso O curso Ciencias económicas da Metodista recebeu conceito 4 (escala de 1, 5) na Ultima Avaliação csinálni MEC e Busca formar profissionais comprometidos com o estudo da realidade Brasiliera e conscientes da importância das közötti relações que ligam os fenômenos econômicos ao todo szociális e em különleges, nem Seu papel como agente destas relações. Dessa forma, os alunos recebem UMA SOLIDA formação teórica, Histórica e instrumentális. De acordo com egy filosofia da instituição, a formação procura unir egy técnica à Etica e preparar os alunos para trabalhar nas diversas területek közül Setor público ou privado. O curso, com Aulas à noite, pode ser concluído em Quatro anos. Recursos O curso dispõe de Salas de aula com recursos multimídia, cadeiras ergonômicas e szoftvereket de simulação e pesquisas, Além de Laboratórios informatizados com Acesso à internetes e egy alap de dados de instituições congêneres. Os alunos também CONTAM com o amplo e atualizado acervo da Biblioteca. Além disso, o Observatorio Económico é parte integrante das atividades csinálni curso, SENDO utilizado por professores e alunos na realização de Projetos de pesquisa e na aplicação de pesquisas em Campo. O Profissional Você estará APTO egy realizar Estudos, pesquisas, Análises, relatórios, pareceres, perícias, arbitragens, laudos, esquemas e certificados sobre os assuntos csinálni Seu Campo profissional, Além de planejamento, implantação, orientação, supervisão e assistência de trabalhos relativos às atividades económicas ou financeiras em Empreendimentos Públicos, Privados ou mistos, de forma egy obter o aumento ou a conservação csinálni rendimento economico. Mercado de Trabalho... [-]

Videók

Institucional Metodista