Hivatalos Leírás

a UNIFENAS

Az egyetem José do Rosário Vellano - UNIFENAS, átgondolt és megalapozott professzor Edson Antonio Velano, kezdte történetét május 22, 1972, amikor az első kurzusok engedték. Az International College of Alfenas régió 1988-ban, most hívott Egyetem Alfenas - UNIFENAS által elismert rendelet 605/88 of 13/12/1988 az Oktatási Minisztérium - MEC, megjelent a Szövetségi Közlönyben 15/12 / 1988 (oldal 24456).

1993-ban a Bank kezdett terjeszkedni a keretprogram egyéb egyetemen. Ma a UNIFENAS van jelen Alfenas, Belo Horizonte, Campo Belo, Divinopolis és Varginha. Kínál graduális, posztgraduális lato sensu és (mester által elismert CAPES / MEC), lakcíme különböző szakterületek és kiterjesztése az osztálytermi módszerek és a távolságot.

Jelenleg öt egyetemen speciálisan tervezett és felszerelt korszerű technológiai berendezések és rokon az emberi erőforrások, tedd UNIFENAS egy feltűnő a brazil oktatási forgatókönyv.

Ebben Alfenas, az Egyetemi Kórház Alzira Velano UNIFENAS, 1992-ben nyílt, ez egy élet központja, dolgozó gondozás, tanítás és kutatás. Hitelesített Oktató Kórház az egészségügyi minisztérium és Oktatási végez átlagosan 30 000 eljárások havonta szolgáló betegek Alfenas és más városokban a régióban, amelynek becsült lakossága közel egymillió lakosú.

Ez egy regionális referencia terhesség kockázatát, trauma, idegsebészet, intenzív újszülött, hemodialízis, beszédet. Van Bank szemszöveteken és végrehajtja leválasztás és szaruhártya műtét A Alzira Velano egy kórház komplex, amely a klinikák, intézetek és klinikák.

A Center for Teaching és egészségügyi szféra - CEASC - Általános Orvostudományi Kar UNIFENAS Belo Horizonte, szemben a klinikai betegellátás szintjén Másodlagos Health Care - különlegességek médicas- amely kiterjeszti és szélesíti környezetben tanítás és tanulás az egyetemi között ügynökségek, hogy támogassa a tanítás, kutatás és fejlesztés, stand-still Fogászati ​​klinikák; Gyógytorna klinikákat; Klinikai Pszichológia; Klinikai logopédiai; Pro-Smile Center (a betegek kezelésére craniofacial deformitások és ajak- és sérülések, valamint a szem implantátumok, az orr és a fül); Eye Institute; Központok jogsegélyről és Igazságügyi; Junior vállalatok; Állat- és Farms Kísérleti kórházba.

Mindez, a kari jól képzett szigorú értelemben vett posztgraduális (mester- és doktori képzés) és a differenciált tanítási módszerek hatékonyan hozzájárulnak az épület a tudás szakemberek diploma UNIFENAS.

Abban a hitben, hogy minden tudás kellene hozni társadalmi haszon, az intézmény vált fontos generátor munkahelyet a Minas Gerais állam.

Így UNIFENAS, létezése óta épül, a közösségi érdek az intézkedések és projektek, a helyes artikuláció között oktatás, kutatás és fejlesztés, kövesse a pályáját, elkötelezett a szociális feladat, a tudomány támogatása, a technológia, az egészségügy, a humanizmus, kompetencia és elkötelezettség.

UNIFENAS. A tudás az élet!

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)

A tanfolyam célja, hogy felkészítse kompetens és kreatív szakemberek, képes reagálni a piaci igényekre, ami bármilyen méretű szervezet, hogy sikeres legyen a saját vállal ... [+]

Alatt

A tanfolyam Igazgatósága UNIFENAS, campus Alfenas, kapcsolatban áll az FGV minőségtanúsítási programot. Titrálás a tanárok és a szakmai tapasztalat, a pedagógiai projekt során, és az infrastruktúra a természetesen gondosan elemezzük az FGV csapat. Ez az eredmény a tanfolyam Igazgatósága UNIFENAS, campus Alfenas jelzi az kiválóság és a minőség! Akkreditált intézmények értek el kiváló eredményeket a vizsgálatok által alkalmazott MEC (Oktatási Minisztérium) a diákok a felsőoktatási intézmények érdekében minőségének mérésére az oktatási folyamatban. 2012-ben 88% -a akkreditált intézmények kaptak teljes pontszámot, és a 12%, akik nem a maximális pontszámot szerzett a legmagasabb pontszámot az állammal. Ahhoz, hogy ezeket az eredményeket, a tanuló készen áll, hogy megértsék a tudományos, technikai, társadalmi és gazdasági kérdések a termelési és irányítási, figyelemmel a diplomát szinten a döntéshozatali folyamat, és dolgozzon ki minőségi és megfelelő kezelése, és felfedi az asszimilációs az új információk és bemutató szellemi rugalmasság és alkalmazkodóképesség kontextualizált foglalkozó különböző helyzetekben, jelenlegi vagy kialakulóban a különböző szegmenseiben a rendszergazda játékteret. Azt is kész elismerni a problémákat, és javaslatot tesz az alternatív megoldások kidolgozása és végrehajtása, kreatív és innovatív projektek, amelyek eredményeként a fejlesztés a szervezet és a társadalom is, amint azt a Nemzeti Alaptanterv menedzselésének irányelvei tanfolyamok.... [-]

Brazília Alfenas
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
8 - 8 félévek
Campus
Bővebben magyarul