Universidade José do Rosário Vellano (UNIFENAS)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

a UNIFENAS

Az egyetem José do Rosário Vellano - UNIFENAS, átgondolt és megalapozott professzor Edson Antonio Velano, kezdte történetét május 22, 1972, amikor az első kurzusok engedték. Az International College of Alfenas régió 1988-ban, most hívott Egyetem Alfenas - UNIFENAS által elismert rendelet 605/88 of 13/12/1988 az Oktatási Minisztérium - MEC, megjelent a Szövetségi Közlönyben 15/12 / 1988 (oldal 24456).

1993-ban a Bank kezdett terjeszkedni a keretprogram egyéb egyetemen. Ma a UNIFENAS van jelen Alfenas, Belo Horizonte, Campo Belo, Divinopolis és Varginha. Kínál graduális, posztgraduális lato sensu és (mester által elismert CAPES / MEC), lakcíme különböző szakterületek és kiterjesztése az osztálytermi módszerek és a távolságot.

Jelenleg öt egyetemen speciálisan tervezett és felszerelt korszerű technológiai berendezések és rokon az emberi erőforrások, tedd UNIFENAS egy feltűnő a brazil oktatási forgatókönyv.

Ebben Alfenas, az Egyetemi Kórház Alzira Velano UNIFENAS, 1992-ben nyílt, ez egy élet központja, dolgozó gondozás, tanítás és kutatás. Hitelesített Oktató Kórház az egészségügyi minisztérium és Oktatási végez átlagosan 30 000 eljárások havonta szolgáló betegek Alfenas és más városokban a régióban, amelynek becsült lakossága közel egymillió lakosú.

Ez egy regionális referencia terhesség kockázatát, trauma, idegsebészet, intenzív újszülött, hemodialízis, beszédet. Van Bank szemszöveteken és végrehajtja leválasztás és szaruhártya műtét A Alzira Velano egy kórház komplex, amely a klinikák, intézetek és klinikák.

A Center for Teaching és egészségügyi szféra - CEASC - Általános Orvostudományi Kar UNIFENAS Belo Horizonte, szemben a klinikai betegellátás szintjén Másodlagos Health Care - különlegességek médicas- amely kiterjeszti és szélesíti környezetben tanítás és tanulás az egyetemi között ügynökségek, hogy támogassa a tanítás, kutatás és fejlesztés, stand-still Fogászati ​​klinikák; Gyógytorna klinikákat; Klinikai Pszichológia; Klinikai logopédiai; Pro-Smile Center (a betegek kezelésére craniofacial deformitások és ajak- és sérülések, valamint a szem implantátumok, az orr és a fül); Eye Institute; Központok jogsegélyről és Igazságügyi; Junior vállalatok; Állat- és Farms Kísérleti kórházba.

Mindez, a kari jól képzett szigorú értelemben vett posztgraduális (mester- és doktori képzés) és a differenciált tanítási módszerek hatékonyan hozzájárulnak az épület a tudás szakemberek diploma UNIFENAS.

Abban a hitben, hogy minden tudás kellene hozni társadalmi haszon, az intézmény vált fontos generátor munkahelyet a Minas Gerais állam.

Így UNIFENAS, létezése óta épül, a közösségi érdek az intézkedések és projektek, a helyes artikuláció között oktatás, kutatás és fejlesztés, kövesse a pályáját, elkötelezett a szociális feladat, a tudomány támogatása, a technológia, az egészségügy, a humanizmus, kompetencia és elkötelezettség.

UNIFENAS. A tudás az élet!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Administração

Campus Részidős 8 - 8 félév March 2018 Brazília Alfenas

O curso tem como meta egy formação de Profissionais competentes e criativos, capazes de válaszadó mint Necessidades do Mercado, liderando Organizações de qualquer porte, de ser bem sucedidos em Empreendimentos próprios ou de atuar com responsabilidade e Etica nem terceiro Setor ou na Gestão pública. A preparação inclui o USO de FERRAMENTAS Modernas para diagnosticar problēmas, projetar SOLUÇÕES e monitorar resultados. [+]

Sobre o curso O curso Administração da UNIFENAS, campus Alfenas, é afiliado ao programa de certificação de Qualidade da FGV. A titulação dos professores e Experiencias Profissionais, o Projeto pedagógico do curso ea infraestrutura do curso São analisados ​​cuidadosamente pela Equipe FGV. Esta Conquista do curso Administração da UNIFENAS, campus Alfenas, sinaliza sua Excelencia e Qualidade! Ahogy instituições credenciadas TEM alcançado Excelentes resultados nas provas Aplicadas pelo MEC (Ministério da Educação) para os alunos das Instituições de Ensino Superior de forma egy Medir egy Qualidade csinálni processo Educacional. Em 2012, 88% das instituições credenciadas obtiveram nota maxima e a 12% que não tiraram nota Máxima tiraram mint maiores notas em seus Estados. Para alcançar lyamatok resultados, o aluno é preparado para compreender mint questões científicas, Técnicas, sociais e económicas da produçăo e de seu gerenciamento, observados os níveis graduais csinálni processo de tomada de DECISÃO, bem como para desenvolver gerenciamento qualitativo e adequado, revelando egy assimilação de novas informações e apresentando flexibilidade intelectual e adaptabilidade contextualizada nem trato de situações diversas, presentes ou emergentes, nos VARIOS segmentos do campo de atuação do administrador. Também é preparado para reconhecer problēmas e az arányosság alternativas de Solucao, elaborar e implementar Projetos criativos e inovadores que possam redundar em Desenvolvimento da organização e da propria sociedade, conforme preconizam mint Diretrizes Curriculares Nacionais para os Cursos de Administração. Objetivo O curso tem como meta egy formação de Profissionais competentes e criativos, capazes de válaszadó mint Necessidades do Mercado, liderando Organizações de qualquer porte, de... [-]