Universidade Ibirapuera (UNIB)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Több mint 40 éve, a Ibirapuera egyetem kínál szilárd alapot szerzett tapasztalatok a múlt, a jelen valóság gyakorlat és figyelem a jövőbeni lehetőségeket, hogy a vonat a szakemberek.

A cél az, hogy a vonat vezetők: azok, akik képesek kitalálni a változás és megoldási javaslatokat.

Az év történelme során kiderül, hogy több ezer diák, a személyzet és a tanárok is részt vesznek egy innovatív oktatási projekt, és figyelni a képzési vezetők, a piaci igények és a társadalmi értékek.

Példák, hogy igazolják, hogy az oktatási kiválóság kínált a University Ibirapuera bővelkedik. Ezek közé tartozik a befektetési és ösztönzési tette, hogy a terület a tudományos kutatás, az egyik pillére egyetemi tevékenysége. Az intézmény fenntartja csoportok által alkotott minősített tanárok kutatók a Nemzeti Kutatási és Technológiai Tanács (CNPq).

Azt is kiemelik a mesterképzések Jog és Fogászat, mind által ajánlott Capes.

Még mindig lehet beszélni a társadalmi felelősségvállalás biztosításával ingyenes ellátást alacsony jövedelmű emberek a klinikák az egyetem.

Hangsúlyozva Ibirapuera Egyetem aggodalmát a kialakulását a hallgató, említhetjük, hogy az intézmény fektet az innovatív tanítási és a diákok, valamint egyetemi kurzusok, a technológiai kurzusok és hosszabbító interdiszciplináris jövőkép humanista és a közművelődés.

Akár ez is a vezetője annak jövőjét. Az egyetem Ibirapuera készen áll, hogy segítsen biztosítására tudományos és szakmai élet sikert.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

A Polgári Mérnöki Diplomával

Campus Részidős 10 félév March 2018 Brazília Sao Paulo

Az építőmérnök tervez, kezeli és ellenőrzi valamennyi szakaszában építés vagy felújítás. [+]

Curriculum Mátrix:

Az építőmérnök tervez, kezeli és ellenőrzi valamennyi szakaszában építés vagy felújítás. Ez akár neki, hogy biztosítsák a stabilitást és a biztonságot az épület, kiszámításához az erejét a felhasznált anyagok.

A szakmai felelős, például az épületek építése, alagút, autópálya, repülőtér, és vízi létesítmények, ipari, közlekedési és a forgalom.

A piaci fűtött. Annak idején a növekedés az ingatlan és infrastrukturális beruházások, vannak jó lehetőségek.

Egyetemi Ibirapuera, szakmai lesznek teljesen képzett, mint a kurzus fejleszti a szükséges multidiszciplináris háttérrel, túl a szellem Hallgatói Vállalkozói. Az órán a diákok tanulni, hogy végre tevékenységet a tervezés, a tervezési, építési és technológiai kutatás.... [-]


Mérnöki Diplomát Termelés

Campus Részidős 10 félév March 2018 Brazília Sao Paulo

Ez az ág a mérnöki, amely kezeli az emberi erőforrások, a pénzügyi és anyagi erőforrásokat, hogy növeljék a termelékenységet a cég. [+]

Curriculum Mátrix:

Ez az ág a mérnöki, amely kezeli az emberi erőforrások, a pénzügyi és anyagi erőforrásokat, hogy növeljék a termelékenységet a cég.

A termelési mérnök a szakmai felelős tervezése és fejlesztése az ipari gyártósorok, hogy a hatékonyság növelése és a költségek csökkentésére.

Egyetemi Ibirapuera, szakmai lesznek teljesen képzett, mint a kurzus fejleszti erőforrás menedzsment kapacitás és a szellem Hallgatói Vállalkozói.

Akkor működik a szervezeti fejlődés az üzleti és ipari, üzleti gazdaságtan, menedzsment a pénzügyi élet, a források felhasználását, a költségek, munkaerő gazdálkodás, tervezés és irányítás a termelési folyamatokban, a kiválasztás és a kimeneti a termék, a mezőgazdasági termelés és feldolgozás.... [-]