Hivatalos Leírás

A Unicastelo az a felsőoktatási intézmény, melynek története nyúlik vissza, az eseménydús 1968-as év, amikor a diákok a világ minden tájáról megnyilvánuló változások az oktatásban és a társadalomban. Ez volt az az év, a prágai tavasz, a barikádokat Párizs és a Battle of Maria Antonia született a Bölcsészettudományi Kar, Tudományos és Irodalmi. Azóta a Unicastelo tartja állandó kapcsolatot a folyamatos fejlődés globális nevelés, amely kifejezi a intézményfejlesztési terv a 2006-2015 közötti időszakra.

A több mint 40 éve a felsőoktatásra fordított, a Unicastelo már végzett több mint 30.000 diák a három campus, és találkozott több ezer ember a különböző kiterjesztés támogatott projektek. Az intézmény célja, hogy demokratikusabbá hozzáférést a tudományos világ, valamint a szakképzés minőségi előírások, egyéb rendelkezések mellett, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy a fejlett oktatási elkészítéséhez szükséges hatáskörrel és etikai szakemberek a munkaerőpiacon.

Ennek alapján az úttörő tanfolyamok 60-as és 70-es években, oktatási, művészeti és társadalmi tanulmányok, a Unicastelo üdvözli ma az egyetemen székhelye São Paulo több tucat online kurzusok a tanításukat, kutatási és szaktanácsadási, csuklós a termelési és a tudás terjesztése, valamint a megnövekedett a regionális és a nemzeti gazdaságok. A Fernandópolis campus kínál egyetemi programok, amelyek hozzájárulnak a gazdasági és társadalmi fejlődés a régióban. Ugyanez igaz a campus Descalvado-ben nyílt meg 2000-ben, kínál tanfolyamokat, amely a minőségi szakképzés és a helyi közösségek fejlődéséhez.

A pedagógiai alapjait Unicastelo van ragasztva a trend kezdeményezett az alapfokú oktatás 1964-ben a Liceu Camilo Castelo Branco. Ma a Unicastelo sugároz kódokat a modernitás és a modern hozzáteszi elegendő értéket, hogy támogassa és gazdagítják tanterv a diákok és a tanárok.

Az ő oktatási saga, az egyetem konszolidált 1971-es létrehozása a Gazdaságtudományi Kar, Számviteli és Gazdálkodási és Testnevelési. A kurzus of Business Administration született egy évvel később. Az első tanfolyamok, engedélyezett 1971 során elismert 1974 Business Administration 1975-ben. A bővítés a kurzus kínálatát nőtt annyira, hogy a végén a 80-as években, az intézmény már 24 posztgraduális képzés. Nem véletlen, 1989-ben elnyerte az akkreditációt egyetemi keresztül rendelet 374. az Oktatási Minisztérium.

2005 májusában, az igazgatóság bevezetett egy új Unicastelo kiváltó, attól kezdve, az alkalmazkodási folyamat az egyetem híd rendelet, megjelent a Szövetségi Közlönyben 05/10/06. 2006-ban tartotta első ülését a Superior Tanácsok CONSUN (Egyetemi Tanács) és CONSEPE (Board Oktatási és Kutatási), szervei testületi tagok felső vezetés az egyetem, amelynek hatékony működése megfelel a tényleges alapszabályát az egyetem, a PPI (intézményi oktatási program), valamint a PDI (Intézményi Fejlesztési Terv), szükséges, törvény által, az akkreditációs bármely oktatási intézmény, az Oktatási Minisztérium és a létfontosságú eszközök a tervezés és a növekedés az egyetem.

Végül, regisztráljon a Unicastelo volt az első egyetem az országban, hogy benyújt ilyen szabályozó dokumentumok, már alkalmazkodtak az új igények a MEC. Sőt, a folyamat szabályozási kiigazítás létrehozó kezdettől fogva a Bizottság értékelését és naprakész állapotát, hogy amellett, hogy az oktatáspolitika, hozza innovatív terv tanári pálya. Fontos, hogy az identitás Unicastelo kell erősíteni, és osztozik minden tagja a közösség a tudományos büszkesége nem korlátozódik a megváltás jelentős pillanatait a történelem, de találni bátorítást állandó mechanizmusok memória egyetemi épület a jövőben. Ez nem helyettesíti a hagyomány, hanem hogy kitaláljon egy indokolással jelen a szimbiózis elmélet és gyakorlat között.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidade Camilo Castelo Branco (UNICASTELO)

Az Építőmérnöki pálya egy olyan tanfolyam, modern oktatási projekt, amely magában foglalja a modernizáció, a szakma elősegítették elsősorban a növekvő használata a számít ... [+]

A pálya

Az Építőmérnöki pálya egy olyan tanfolyam, modern oktatási projekt, amely magában foglalja a modernizáció, a szakma elősegítették elsősorban a növekvő használata a számítógépek, az új anyagok és technológiák, az elfogadott új analitikai módszerek, az aggodalom a környezeti problémák és A növekvő jelenléte mérnökök a tervezés, adminisztráció és menedzsment. A tanfolyam célja, hogy a munkaerő-piaci építőmérnök készségeket és kompetenciákat, amelyek képessé teszi, hogy tervezzen épületszerkezetek általában híd és völgyhíd, gátak, ipari épületek, szennyvíztisztítók, öntözés, vízelvezetés, utak, kikötők, repülőterek. Akkor is jár a tervezése és szervezése a környezeti rendszerek, a vízkészletek és a közlekedés.... [-]

Brazília Sao Paulo
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
10 félévek
Campus
Bővebben magyarul