Universidade Cândido Mendes (UCAM)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Candido Mendes Egyetem szponzor a brazil Society of Education, a legrégebbi magán felsőoktatási intézmény a az országban, 1902-ben alapított gróf Candido Mendes de Almeida, valamint a Kereskedelmi Akadémia Rio de Janeiro. 1919-ben jött létre, a School of Political Science és Gazdaságtudományi Rio de Janeiro, az első nagy közgazdasági iskola Brazíliában.

Az Akadémia válik, a 50-es években, a Kereskedelmi Szakközépiskola Candido Mendes, amely kizárólag a középiskolában. Ugyanebben az évtizedben, Candido Mendes de Almeida Junior megteremti a jogi kar Candido Mendes székhelyű Carmo kolostor, a Praça XV de Novembro létrehozásáról kiválóság mércéjévé területén jogtudomány és mivel úttörő törvényszéki gyakorlatban tanítás. A 60-as években, a jelenlegi rektor, Candido Mendes, felavatja Egyetem Kutató Intézet Rio de Janeiro - IUPERJ szentelt posztgraduális tanulmányok, mester, és később, a doktori politológia és szociológia. A minőségi oktatás és kutatás programot fejlesztettek IUPERJ van hazai és nemzetközi elismerést.

Az 1970-es, az akkori Kar Candido Mendes Ipanema bővíti és fejleszti programok a tudományos és műszaki képzési és üzleti adminisztráció tanfolyamok, amelynek alapján a campusok Campos dos Goytacazes és Nova Friburgo. Szintén Ipanema, a Kulturális Központ jött létre Candido Mendes, aki egyben a referenciapont a Carioca kultúra és úttörő számos kezdeményezést a következő területeken: mozi, színház, képzőművészet, költészet, videó és kiterjesztése az oktatás.

1997-től az év, amelyben a Candido Mendes által akkreditált elnöki rendelet, mint egyetemi szakosodott humán-és társadalomtudományok Alkalmazott, új kurzusok és egyetemen létrehozott, beleértve az egységek a Tijuca Center (X. Pius) Padre Miguel, Jacarepagua és Meier, továbbá a Niterói és Araruama, állam Rio de Janeiro, és Vitória, Espírito Santo. 2001-ben az Institute of Humán merül fel, integráló oktatás, kutatás és fejlesztés, a kiterjedt tudományos kutatási program. Hozzáteszi két központ tanulmányok és posztgraduális képzés a formák alap- és egyetemi és posztgraduális a Társadalomtudományi Kar, történelem, irodalom, fotográfia, művészet és kultúra, turizmus és a nemzetközi kapcsolatok.

A Candido Mendes University kiemelkedik a társaik, mert ez az intézmény történelmileg elkötelezett a magas kutatási tevékenységet, és diplomás, birtok központok és kutatóintézetek, hét mester programok és két doktori, valamint több tucat tanfolyamok sensu utáni érettségi. Közzéteszi hat folyóiratokban.

Az intézmény nyitott, 2011-től, az új campus különböző régióiban Rio de Janeiro, például egységek Santa Cruz és Bangu, a nyugati zóna, és egységét Penha található a város északi részén.

Elosztva összesen 15 egység, 21 egyetemi és még sokan mások, a szekvenciális és a technológiai feltételek, a tevékenységét a Candido Mendes Egyetem által támogatott több mint egy évszázados hagyomány és a kiválóság, amely nőtte ki magát a hazai és nemzetközi referencia Tudomány Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi, összesen több mint 20.000 diák és 1000 tanár és kutató.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Ciencias Contábeis

Campus Részidős March 2018 Brazília Rio de Janeiro

O curso Ciencias Contábeis da UCAM tem como objetivo formar Profissionais que, dotados de SOLIDA formação teórica e técnica Contabil-gerencial, estão capacitados egy atuar nas esferas pública e privada, particularmente nos segmentos Industriais, Comerciais e de serviços de előadótermek, Consultoria e perícia Contabil. [+]

Reconhecimento / Credenciamento Decreto 31,594 de 14/10/1952 Objetivo O curso Ciencias Contábeis da UCAM tem como objetivo formar Profissionais que, dotados de SOLIDA formação teórica e técnica Contabil-gerencial, estão capacitados egy atuar nas esferas pública e privada, particularmente nos segmentos Industriais, Comerciais e de serviços de előadótermek, Consultoria e perícia Contabil. carga horaria A carga horaria csinálni Curso compreende 3320 H / A, incluindo: 300 horas de estágio supervisionado e 200 horas de programa de atividades complementares. Matricula R $ 865,92 Mensalidade R $ 39,36 / crd Coordenação Monica Brandão Marques Turno noite [-]

Relações INTERNACIONAIS

Campus Részidős 8 - 8 félév March 2018 Brazília Rio de Janeiro

O Departamento de Ciência Política e Relações INTERNACIONAIS mantém o curso graduação em Relações INTERNACIONAIS, com ênfase em Negociações INTERNACIONAIS, que vízum formar Profissionais capacitados egy atuar com desenvoltura A területen Internacional de Empresas, órgãos Públicos e Organizações não-governamentais, entre Outras possibilidades. O Corpo Docente é constituído por Mestres e doutores com profundo conhecimento e significativa Experiencia na análise e pesquisa sobre temas INTERNACIONAIS. [+]

relações Internacionais Reconhecimento / Credenciamento Resolução 13 de 13/12/2001 Objetivo O Departamento de Ciência Política e Relações INTERNACIONAIS mantém o curso graduação em Relações INTERNACIONAIS, com ênfase em Negociações INTERNACIONAIS, que vízum formar Profissionais capacitados egy atuar com desenvoltura A területen Internacional de Empresas, órgãos Públicos e Organizações não-governamentais, entre Outras possibilidades. O Corpo Docente é constituído por Mestres e doutores com profundo conhecimento e significativa Experiencia na análise e pesquisa sobre temas INTERNACIONAIS. carga horaria A carga horaria csinálni Curso compreende 2400 H / A Matricula R $ 1.091,00 Mensalidade R $ 1.091,00 Turno Manha e Noite [-]