Hivatalos Leírás

1940-ben született a város Mogi das Cruzes, Braz Cubas, amely kezdte meg tevékenységét egy kis előkészítő kurzus, jelenleg mintegy 20.000 diák között tantermi és távoktatás módozatait.

Több mint 75 éve a piacon, az intézmény azóta többször átalakulások, lakhatás, beleértve edzések, középszintű kereskedelmi, míg el nem érte a Jogi Kar 1965.

Felsőoktatás, serkenti az oktatáspolitika, nőtt az ország egész területén és Braz Cubas, az igények kielégítése és a piaci igények, tovább nőtt, mind a fizikai térben és a társadalmi, amíg 1985-ben a Szövetségi Oktatási Tanács elismeri az akkori Szövetsége főiskolák Braz Cubas mint Egyetemen.

A legfontosabb hír jött, hogy értékeljük a Mogi das Cruzes régió és jutalmazza egy hosszú karrier jó szolgálatot a brazil oktatási, képző illetékes szakemberek és a szakképzett munkaerő piacon.

Küldetés

Megbecsülése emberek, ébredés tehetségek révén különböző tanulási ma fejleszteni az emberi lény holnapra.

Kilátás

El kell ismerni, mint egy oktatási intézmény összpontosított tanulás.

Értékek

Állampolgárság, emberivé, bölcsesség, az alázat és az átláthatóság.

Program oktatási nyelve:
Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidade Braz Cubas (UBC)

A Production Engineering kurzus során, amely a legszélesebb körben alkalmazható lehet a szakemberek, mert ez teszi lehetővé a szakmai termelési mérnök működik a különböző ... [+]

A Production Engineering kurzus során, amely a legszélesebb körben alkalmazható lehet a szakemberek, mert ez teszi lehetővé a szakmai termelési mérnök működik a különböző piaci szegmensekben. Között a tanult tantárgyak azok a műszaki, eljárások, az irányítás, a minőség és sok más területen a tudás, amely lehetővé teszi a nagyobb rugalmasságot, amely biztosítja, hogy a szakmai széles terület szakértői.

Összes gyártó a fogyasztási cikkek és szolgáltatások a képesség, hogy egy profi ezen a területen eljáró jegyeiket. A gyártási mérnök munka minden szegmensében vállalat felelős a különböző tevékenységek, amely magában foglalja a nagy, a foglalkoztathatóság.... [-]

Brazília Mogi das Cruzes
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
10 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidade Braz Cubas (UBC)

Lehetővé teszi a hallgatók, hogy tanulmányozza, tervezés, ellenőrzés és felügyelet az építési lakások és épületek, utak, hidak, alagutak, telepítése és üzemeltetése hidra ... [+]

Lehetővé teszi a hallgatók, hogy tanulmányozza, tervezés, ellenőrzés és felügyelet az építési lakások és épületek, utak, hidak, alagutak, telepítése és üzemeltetése a víz és szennyvíztisztító víz biztonságának biztosítása, megbízhatóságának és tartósságának a projekt. Azt lehet mondani, hogy van két építőmérnök munkahelyek: az irodájába, és a munkaterületen.

Az építőmérnök, amelyik elkötelezett a konstrukciók, hogy az épületek, hidak, házak, víz hálózatok, alagutak, viaduktok, és a munka építési irodák, gyárak, építőipari cégek, a közszolgálati, egyes intézmények, fejlesztési bankok és a befektetési

[-]
Brazília Mogi das Cruzes
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
10 félévek
Campus
Bővebben magyarul