Hivatalos Leírás

Minőségi Unaerp

• Az első egyetem a régió Ribeirão Preto épül, június 1, 1924 • Elismert a MEC mint Egyetemen 1985 decemberében. • Campus alapú Ribeirao Preto egyetemen, és a Guaruja fok, bachelor diploma és felsőfokú oktatási technológia az osztályteremben és távoktatási módszerek és tanítási infrastruktúra, a kutatás és laboratóriumok, berendezések, könyvtári és technológiai erőforrások. • 500.000 hívások a közösség több mint 30 információs programok, klinikák, laboratóriumok, kórház magát, és a kórházakban, az UPA és UBDS a város és a régió.

Küldetés

Létrehozása és terjesztése a tudás előmozdítása és hozzájárulnak az egyén és a társadalom, az etikai és a keresztény elvekkel, a kutatás szabadságával, a tanítás és kiterjesztése az innováció, miközben állandó kölcsönhatás a nemzeti és nemzetközi kontextusban.

Történelem

A UNAERP - Egyetem Ribeirão Preto volt az első felsőoktatási intézménye a Ribeirão Preto régióban. Ben alapított 1st. Június 1924 Ahogy a társadalom Iskola Pharmacia és Ribeirao Preto Dental School, egy csoport idealista egészségügyi szakemberek, értelmiségiek és oktatók, hiszen annak végrehajtását célja, hogy előmozdítsa a szociális, oktatási és kulturális fejlődését oly gazdag kávé fővárosban ma fő cukornád Polo País.Daquele látomásos projekt kezdeti, a pályáját UNAERP erős növekedést ért el, hiszen a végén a 1950-es, amikor a professzor Electro Bonini (1913-2011) vette át az irányítást.

Szervezeti felépítés

Az adminisztráció, a University of Ribeirão Preto áll működő szervezet integrált, koordinálása valamennyi tevékenységét az oktatás, kutatás, szaktanácsadás. Vajon a magasabb Tanács kancellár, Dean, csoportvezető, igazgatók, koordinátorok és a kollégiumi.

Infrastruktúra

A Unaerp van két egyetemen: a campus központja Ribeirao Preto, telepített Ribeirânia Negyed, és a második campus Guaruja, az Öböl környékén. Az egyetemen a tervezett és felszerelt klinikák, laboratóriumok, könyvtár, tantermek, a szolgáltatás és konferenciatermek, tudományos és adminisztratív ágazatokban is támogatja a nyelvoktatást, kutatás és fejlesztés, valamint a szolgáltatási területek, lakó- és szabadidős, amelyek lehetővé teszik, és jogosult egyetemi élet.

Így azok, akik itt élnek több mint akadémiai infrastruktúra, kutatási és szaktanácsadási. Campus Ribeirao és a Campus Guaruja tervezett terek és gondoskodást, hogy támogassák a jóléti ezer ember, akik számára a tranzit egész évben, mert túl a kar, a személyzet és a diákok, a közösség tagjai is részt vesznek campusok keresés felszereltség és szolgáltatások.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidade de Ribeirão Preto 

A nemzetközi kapcsolatok során Unaerp épül, hogy a vonat szakemberek képesek elemezni, integrált módon, a politikai, gazdasági, kereskedelmi, kulturális, humanitárius és ... [+]

Természetesen a legjobb értékelést, Concept 5, az értékelést a MEC 1. folyamán Ribeirão Preto és környéke és a 12. folyamán Sao Paulo között magánintézmények szerint a RUF 2015-ben. A hallgatók Nemzetközi Kapcsolatok Unaerp csinálni, legalább 100 órás képzés és 100 óra kiegészítő tevékenységet bővíteni tudásukat és teljes érettségi. Partnerség a több mint 500 regisztrált intézmények és arra ösztönzi a diákokat, hogy folytassa lehetőségeket Brazíliában és külföldön. műszaki és tudományos látogatások utak nyomon tanárok Európában és Latin-Amerikában. tanórán kívüli tevékenységek, mint például szakmai látogatások, előadások, szimpóziumok, tudományos kutatási, kulturális események, többek között. A Unaerp érdekel, hogy a hallgatók minőségi tudományos élet, megtartva két egyetemen tervezett szociális és kulturális együttélés, teljes infrastruktúrával, több szolgáltatással, amely a kényelmet és a hozzáférhetőség területeken szabadidős, sport, együttélés és a széles körű hozzáférést biztosít a gyűjtemény könyvtári és internetes adatbázisok. ... [-]
Brazília Sao Paulo Ribeirao Preto
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
4 - 4 év
Campus
Bővebben magyarul