UNINORTE - Centro Universitário do Norte

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A North University Center (UniNorte) 1994-ben alakult azzal a nevét Manauara Institute of Higher Education (IME) és csak három tanfolyamok: Adminisztráció, Technológiai és Idegenforgalmi Adatfeldolgozó. 1998-ban bővítette tevékenységét, hogy megteremtse a Kulturális Intézete Amazonas Felsőoktatási - ICESAM, és hajtsák végre a tanfolyamok a Szociális és médiaszolgáltatásokról szakos Reklám. Ebben az időszakban a UniNorte volt fantázianevű főiskolák cél.

Ez volt 2004-ben, az akkreditációs mint egyetemi központ, a név College Goal utat engedett UniNorte, most több mint 50 egyetemi kurzusok. Négy évvel később, az intézmény tagja lett a globális hálózat vezető felsőoktatási, díjas nemzetközi egyetemek (LIU), jelen 29 országban, és több mint 1 millió diák 80 intézmény, ami lehetőséget tantermi képzés és online .

Ma UniNorte osztva 14 kutatóhelyenként található a város központjától és kínál több mint 50 kurzusok a hagyományos és a technológia érettségi; amellett továbbképzések és végzős tág értelemben szigorúan vett partnerség vezető brazil egyetemeken.

Az egyetemi struktúra a UniNorte ma van osztva négy különböző iskolákban: Bölcsészettudományi; Health Sciences; Pontos és oklevelek. Ez számos előnnyel rendelkezik a diák az oktatás, mint például a Nemzetközi Hivatal cseréje; A UniNorte társaságok, a szakmai gyakorlatok és feladatok előtt végzős hallgató és az állam laboratóriumok.

Bár ez egy fiatal intézmény, a UniNorte nyerte a társadalmi elismerés fontos oktatási intézmény szakemberek kulcsszerepet játszik ezen a területen. Elnyel a profi személyzet diplomások különböző tanfolyamokon az intézmény által tartott.

Ez a küldetése, hogy minőségi felsőoktatás megszerzésére irányuló értékek, készségek és képességek, amelyek lehetővé teszik számára, állampolgári jobb munkakörülményekről, a vezérelv a keresést egy modellt a fenntartható fejlődés.

Helyszínek

Manaus

Address
Av. Leonardo Malcher, 853 - Centro
Manaus, Amazonas állam, Brazília

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket