Hivatalos Leírás

Universidade de Caxias do Sul - A UCS olyan brazil felsőoktatási intézmény, amely a közösséghez tartozó intézmény. Tevékenységei közvetlenül a Rio Grande do Sul állam északkeleti régiójában találhatók , amely az ország legdélebbi részén található. Ez a Caxias do Sul Alapítványi Egyetem részét képezi , amely a "Consorcio das Universidades Comunitárias Gaúchas" (a továbbiakban: COMOR) társult tagja - a COMUNG (a Rio Grande do Sul állami felsőoktatási intézményeihez csatlakozó egyesület); az Associação Brasileira das Universidades Comunitárias tagja - ABRUC (egyesület, amely a közösségi felsőoktatási intézményekhez csatlakozik Brazíliában); a "Conselho de Reitores das Universidades Brasileiras" - CRUB (a brazil egyetemek elnökeinek tanácsa); és a "Fórum das Instituições de Ensino Superior Gaúchas" (a felsőoktatási intézmény fóruma Rio Grande do Sul-ban). 1 Nemzetközileg az UCS az "Associação das Universidades de Língua Portuguesa" tagja - AULP (portugálul beszélő egyetemek szövetsége); a "Organização Universitária Interamericana" - OUI; és a "Red Latinoamericana de Cooperación Universitaria" - RLCU (latin-amerikai hálózat egyetemi együttműködés), többek között. Az 1967-ben alapított Universidade de Caxias do Sul a régió legrégebbi egyeteme. A közösség közös erőfeszítésén alapult, és még mindig a különböző társadalmi szegmensek elkötelezettségének és szerepvállalásának megfelelően működik, akik a felsőoktatásban a társadalmi fejlődés forrásaként hisznek. A támogató Alapítvány igazgatótanácsában képviseltetik magukat a közigazgatás - a város, az állami és a szövetségi szint - és a civil társadalmi csoportokat képviselő szervezetek által. 2

Küldetés és irányadó elvek

Az Universidade de Caxias do Sul tevékenysége különböző tevékenységi területeit irányító küldetés és vezérelvek egy széles körű részvételi folyamatból erednek, amely az összes akadémiai közösséget bevonja az intézmény cselekvési terveinek a következő tíz évre, biztosítva ezáltal saját és egyedi identitás.

Fókusz

Tudás

Látomás

A tudás szempontjából alapvető fontosságú a fenntartható fejlődés szempontjából.

Küldetés

A tudás előállítása, rendszerezése és szocializálása a minőséggel és a fenntarthatósággal kapcsolatos relevanciával.

alapelvek

 • Az emberek tisztelete - Az embereket mindig az egyének és a polgárok tekintik és tiszteletben tartják.
 • Társadalmi felelősségvállalás - A közös eszköz az egyetem tevékenységét irányító kritérium lesz.
 • Intézményi jogosultság - A FKR a személyzet, a struktúra állandó képesítését kívánja elérni; szervezeti folyamatok és programok.
 • Az intézményi érdekek előfordulása - Az intézményi érdekeknek felül kell helyezniük az egyéneket, biztosítva a sokszínűség együttélését.
 • Innováció - A tudományos innovációra, a technológiai és kulturális együttműködésre irányuló törekvésnek irányítania kell az intézmény tevékenységét.
 • Helyi és globális befogadás - Az Egyetem egyidejű részvételre törekszik a helyi, regionális, nemzeti és nemzetközi tervekben.
 • Demokratikus vezetés - Az egyetem előmozdítja a demokratikus élményt azáltal, hogy törekszik az akadémiai közösség részvételére a tervezés és a menedzsment folyamatokban.
 • Környezet iránti elkötelezettség - Az egyetemnek támogatnia kell és részt kell vennie olyan tevékenységekben, amelyek hozzájárulnak a fenntartható fejlődéshez az élet megőrzésének végső céljaival.
 • Autonómia - Az Egyetem meg fogja őrizni a szükséges oktatási és tudományos, közigazgatási, fegyelmi, pénzügyi és eszközgazdálkodási autonómiát a misszió teljesítésének biztosítása érdekében.
 • Fenntarthatóság - Az Egyetem hatékony és eredményes menedzsmenten keresztül fogja keresni a gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatóságot.

3

Program oktatási nyelve:
 • Portugál

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidade de Caxias do Sul

A turisták és a mozgásuk menedzsment idegenforgalmi vállalkozások; vendéglátás kapcsolatok turizmus és szabadidő; az állami irányítás, a tervezés és a társadalmi-gazdaság ... [+]

Bemutatkozás

A University of Caxias do Sul egy hivatkozást terén Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Brazíliában, miután úttörő kínál Superior Hospitality pálya (1978). A több mint három évtizedes tapasztalattal rendelkezik a területen, a University of Caxias do Sul hozzáadott új kurzusok és kezdeményezések a vendéglátás és a turizmus ösztönzése alakulását ebben az ágazatban, amely most, Minnesota, az egyik az ország kiválósági központok . Az UCS is kiemelkedik, hogy az egyik első intézmények elkészítik és elérhetővé a kiadó (EDUCS), a gyűjtemény tudományos munkák elkötelezett ezen a területen a tudás.

tanulmány célja

A turisták és a mozgásuk menedzsment idegenforgalmi vállalkozások; vendéglátás kapcsolatok turizmus és szabadidő; az állami irányítás, a tervezés és a társadalmi-gazdasági, kulturális és környezeti hatásainak turizmus.... [-]

Brazília Caxias do Sul
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade de Caxias do Sul

Kutatás, tervezés, tervezés és menedzsment kapcsolatos kérdések hármas férfi / környezet / fejlesztés. A magánvállalkozás, állami, helyi, állami és szövetségi hivatalok, ... [+]

Környezetvédelmi Mérnöki

Kutatás, tervezés, tervezés és menedzsment kapcsolatos kérdések hármas férfi / környezet / fejlesztés.

Játéktér

A magánvállalkozás, állami, helyi, állami és szövetségi hivatalok, mind a projektek végrehajtását, tervek és megelőző intézkedések és / vagy károsító környezeti hatásokat az emberi tevékenységben és a felügyelet. Tanácsadás és tanácsadási szolgáltatások.

Mit jelent a professzionális

Tanulmányok, fejleszt és alkalmaz konkrét technológiák csökkentik a negatív hatásokat az emberi cselekvés a környezetre. Folytat tanulmányokat a környezeti hatások és minőségének megőrzése érdekében a víz, a levegő és a talaj. Előkészíteni és végrehajtani, tervek, programok és projektek a vízkészlet-gazdálkodás, a csatornázás, a hulladék kezelésére és a szennyezett és leromlott területek. Foglalkozik továbbá a fenntartható fejlődés gyakorlatát.... [-]

Brazília Caxias do Sul
Március 2020
Portugál
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
Universidade de Caxias do Sul

A Nemzetközi Kereskedelmi jött létre folytató hallgatók interdiszciplináris képzés. Érdekelt a történelem, a földrajz, a kultúra, a nyelv, a gazdaság, a közigazgatás, a j ... [+]

Nemzetközi Kereskedelem

Adminisztratív folyamatok irányítási nemzetközi szinten és a befogadás szervezetek a világpiacon.

Világ polgárainak

A Nemzetközi Kereskedelmi jött létre folytató hallgatók interdiszciplináris képzés. Érdekelt a történelem, a földrajz, a kultúra, a nyelv, a gazdaság, a közigazgatás, a jog, a logisztika és a pénzügy. Diákok proaktív, kíváncsi, érdekel, mi van a határon túl városuk és országuk, hajlandóak kockázatot és nyitottak a különböző kultúrák és különböző módon látni a világot. A diákok képesek tanulni és vállalják.

Van egy hatalmas területen kereset szakemberek a területen, a legmegfelelőbb eszköz a különböző profilok a diákok. Ez magában foglalja a műszaki területen, mint például a vámkezelés és logisztika; A tárgyalási terület tekintetében a vételi és eladási áruk külföldön; a pénzügyi negyed, bankok; az állami szektor, mint a vám- adó; vállalkozókat, mint egy nemzetközi üzleti menedzser; tanácsadóként nemzetközi kapcsolatok intézmények, mint az egyetemek és intézmények támogatása az ipar és a kereskedelem; a többi között. ... [-]

Brazília Caxias do Sul
Március 2020
Portugál
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul

Universidade de Caxias do Sul - 2014