Hivatalos Leírás

Mi vagyunk az intézmény kilenc évtizedes elkötelezett egy oktatási projekt célja képzéséről és tájékoztatásáról. Mi továbbra is szilárd hagyományos célra, hogy irányítsák a munkánkat, mindig nyitva élni időnket, vállalva, hogy az oktatás, amely törődik alkotnak képzett embereket, hogy a társadalmat.

Amelynek célja, hogy a gyerekek és a fiatalok számára tisztánlátást, az érzékenység, a kreativitás, az autonómia és a társadalmi felelősségvállalás, garancia a folyamatos képzés oktatói, modern létesítmények, technológiai források és a differenciált oktatási tevékenységet.

Intézményi értékek

A kollégiumok Campos Salles fogadjon el egy új oktatási koncepciójuk alapján alapelveit.

Etikai: Az oktatás és az átláthatósági és a mások iránti tisztelet;

Kiválóság: Olyan szakemberek képzése képes megfelelni az igényeknek a munkaerőpiac feladat és hatáskörébe;

Együttműködés: Törekvés partnerségek hogy megosszák egymással tapasztalataikat, és elősegíti a diákok és a tanárok;

Autonómia: Foster az ismeretszerzést kritikusan;

Társadalmi felelősségvállalás: Elkötelezettség a közösség, amelyben az intézmény helyez a szolidaritás előmozdítása intézkedéseket.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Faculdades Integradas Campos Salles (FICS)

A tanfolyam Igazgatóságát, hogy a Nemzetközi Főiskola "Campos Salles" eszközöket és innovatív tanítási gyakorlat, amely összeköti az elmélet és gyakorlat. ... [+]

A tanfolyam Igazgatóságát, hogy a Nemzetközi Főiskola "Campos Salles" eszközöket és innovatív tanítási gyakorlat, amely összeköti az elmélet és gyakorlat. A kurzus a hallgatók szilárd képzés különböző területein adminisztráció: Human Resource Management, pénzügy, marketing és a termelés. A szükség van a vezetők a generalista profilját, és képesek "tanulás megtanulása" erősen motiváltak a tananyag képzési General Administration sor. A szakmai működhet magáncégek, állami intézmények és nonprofit szervezetek.

A pálya hossza: 8 félév

Turn: Nightly

Idő: 19h-tól 22h30

Munkaerőpiaci:

Professzionális Általános menedzsment működhet az alábbi területeken: Pénzügyi menedzsment; anyag; marketing; marketing; termelés; személyzet kiválasztása; emberi erőforrások; munkaügyi kapcsolatok; költségvetést. Kapcsolódó területeken, mint a menedzsment társasházak, lakások, szövetkezetek, konzorciumok, kórházak, szállodák, faktoring.... [-]

Brazília Sao Paulo
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Faculdades Integradas Campos Salles (FICS)

A kurzus a számviteli integrált iskolák "Campos Salles" keresés kialakulását társadalmilag felelős és hozzáértő szakemberek a műszaki és adminisztratív döntéseket. ... [+]

A kurzus a számviteli integrált iskolák "Campos Salles" keresés kialakulását társadalmilag felelős és hozzáértő szakemberek a műszaki és adminisztratív döntéseket a köz- és magánintézmények, hogy képes biztosítani a jól strukturált számviteli információk, megbízható, időben és teljes körűen mások hozhatunk döntéseket.

A diákok képzett az integrált iskolák "Campos Salles," kitéve hivatalos képzési vizsgák, sokszor nagy koncepciók, amely bizonyítja a magas kihasználtsági foka a tananyag tanítják a kurzus.

A tanterv magában stratégiailag elhelyezett tudományágak annak érdekében, hogy megfelelő kapcsolatot a műszaki és szakmai képzettséggel, összevonják más a hatékony erkölcsi, etikai és egyéb általános tudás. Ez mindig igazodik az igények a munkaerő-piaci és frissíteni a vonatkozó jogszabályoknak.... [-]

Brazília Sao Paulo
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul