Hivatalos Leírás

Létrehozta 1962-ben, a Mérnöki Kar Minas Gerais - FEAMIG - egy nemzeti referencia a tanítási tervezés. Jelenleg a főiskola kínál egyetemi kurzusok Mérnöki Földmérő, Építőmérnöki és gépipari, valamint értelemben vett posztgraduális kurzusok Munkabiztonsági Engineering, Közúti műszaki, minőségi mérnöki, Környezetmérnöki és földrajzi vonatkoztatási a vidéki ingatlanok .

A Főiskola fenntartója az Oktatási Intézet Candida de Souza. Integráló oktatás, tudományos kutatás és fejlesztés, FEAMIG biztosít a hallgatók egy komplett oktatási, megszilárdult tudományos, technológiai, adminisztratív, humanista, etikai és társadalmi ismeretek. Ennek érdekében a Kar tudományos megindításáról programok, mentorálás, szakmai Center, nevelési tanácsadás mellett a tanfolyam és Koordinációs Igazgatóság, amely koordinálja a pedagógusok munkáját és adja támogatja a diákok. Vonat képzett szakemberek, akik képesek az életképes megoldásokat az igények a piac és a társadalom célja a FEAMIG.

2009-ben tette közzé elismerése megújítása érdekében Földmérési Mérnöki pálya, 2012-ben, a felismerés megújítása érdekében a Production Engineering kurzus. 2013-ban adták ki a szertartás működési engedélyt pálya Építőmérnöki, aki kapott 4-es fokozatú a MEC.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

Az Építőmérnöki menete FEAMIG célja a képzés a mérnökként dolgozó tudás. ... [+]

Bemutatkozás

Az építőmérnök működik az építőipari és ipari létesítmény területén. Ez a professzionális, tervez, kezeli és elemzi munkák lakások, épületek, autópályák, vasutak, repülőterek, vízellátó rendszerek és a higiénia, a kikötők, folyók, csatornák, gátak, töltések, vízelvezető, öntözés, hidak és egyéb szerkezetek. Az ő teljesítménye is elemzését talaj és az altalaj, ellenőrzések és vizsgálatok, költségvetések, tanulmány szigetelés, szellőzés és típusbeállítást alapjait.

Mivel ez a lehetőségek köre, a Civil Engineering menete FEAMIG kíván létrehozni egy erős alapot a matematika és az alapvető tudományok, mérnöki eszközök, projekt menedzsment és a termelés, és alkalmazása mérnöki technológia. Valamint széles alapképzést, a tanfolyam lehetőséget nyújt a koncentráció tanulmányok topográfia, geokódolás és építési általában.... [-]

Brazília Belo Horizonte
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
6 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Faculdade de Engenharia de Minas Gerais (FEAMIG)

A szó eredeti jelentése mérő felmérése és elhatárolására földet. Azonban a munka Mérnök Surveyor immár nem korlátozódik a mezőgazdasági területek, a maguk területén nagyo ... [+]

A szó eredeti jelentése mérő felmérése és elhatárolására földet. Azonban a munka Mérnök Surveyor immár nem korlátozódik a mezőgazdasági területek, a maguk területén nagyon széles. A felmérés jelen van különböző ágai Mérnöki és részvétele a Surveyor mérnök elengedhetetlen számos projektben, a tervezéstől a mérés befejezését.

A mérnök Surveyor engedélyezve dolgozni műszaki cégek, iparágak, építőipar, közművek és az oktatási és kutatási intézmények. Nehézipar, földmérő egyik legfontosabb ellenőrzési eszközök és ellenőrzési nagy szerkezetek, pontos helymeghatározás alkatrészek és gépek, számszerűsítése betétek és ellenőrzésére a termelés.... [-]

Brazília Belo Horizonte
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
4 év
Campus
Bővebben magyarul