Hivatalos Leírás

A Kar Arnold Janssen 2001-ben alakult meg a gyülekezet az Isteni Ige. És ő született erejével nemzetközi gyülekezet, amely működik 67 országban az öt kontinensen. Értékek, a minőség és a kompetencia, hogy az oktatásban dolgozzanak volna örökölt egy évszázados intézmény, nem véletlenül, méltó sikere a diákok a munkaerőpiacon.

A jogi és igazgatási kurzusokat a Kar Arnold Janssen, hogy szilárd humanista oktatás, egyesítve a bölcsesség és a hagyomány az oktatásban, hogy az igények a modern piac. Még néhány év működés, a kar Arnold Janssen vált hivatkozási felsőoktatásban. Ennek bizonyítéka a kapott eredmények agglegények in Business Administration és törvény a bizonyíték a Nemzeti felmérés a hallgató teljesítménye (ENADE). A diákok a Law pálya is sütött az utóbbi vizsgálatok Rend Jogászok Brazília (OAB-MG), egyre feltűnő között a felsőoktatási intézmények az állam.

A kar az iskola Arnaldo áll mesterek és az orvosok elismert tudományos szakértelem és széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezik a piacon.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

A diploma Management Kar Arnaldo hozza az alapvető értékek a vállalkozói szellem, az innováció és a menedzsment középpontjában az emberi lény. ... [+]

A diploma Management Kar Arnaldo hozza az alapvető értékek a vállalkozói szellem, az innováció és a menedzsment középpontjában az emberi lény. Az új tanterv adminisztráció természetesen tiszteletben iránymutatások által meghatározott MEC, összpontosítva az evolúció a közigazgatás és annak alkalmazása a szervezetek különböző szakterületek.

Természetesen alanyok, hogy egy módszert, amely biztosítja a rendszerezését és elmélyítését speciális ága a közigazgatás vagy kapcsolódó területen, amely a hallgatók egy erős és pontos merülés a tartalmát vizsgálták.

módszerek és változatos tanítási eszközöket kell alkalmazni, a váltakozó és keverés elmélet és a gyakorlat, az expozíciót és a kölcsönhatás, levonás és indukciós. Célunk az, hogy a napról-napra akadémiai valami dinamikusabb és hatékonyabb keresztül diverzifikálása tanítási és tanulási stratégiák, anélkül, hogy elveszítené hangsúly a minősítés kiválóság. Fogjuk használni ezt előadások, workshopok, virtuális terek interakció, üzleti játékok, a csoportdinamika, irányított tanulmányok, tárlatvezetésekkel, szemináriumok és interjúk, a tudományos kutatás, a konkrét esetben megoldás, és minden tőlünk telhetőt, hogy fejlesszék a diákok Arnaldo.... [-]

Brazília Belo Horizonte
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Vonat szakemberek stratégiai jövőkép és a kritikus rendszerek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy fejlesszék és kezelése integrált irányítási rendszerek bevezetési pr ... [+]

GÓL

Vonat szakemberek stratégiai jövőkép és a kritikus rendszerek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy fejlesszék és kezelése integrált irányítási rendszerek bevezetési projektek, amely magában foglalja a minőség, a környezet, az egészség és a biztonság és a társadalmi felelősségvállalás.

TARGET

Szakemberek felsőoktatás teljes a kapcsolódó területeken a teljes egészében vagy részben a tervezett tartalmat, vagy szakmai tapasztalat a minőség, a biztonság és a foglalkozás-egészségügyi, környezeti és társadalmi felelősség, vagy valamilyen más szegmensben a menedzsment vagy magán üzleti adminisztráció vagy nyilvános.

... [-]
Brazília Belo Horizonte
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
Campus
Bővebben magyarul