Hivatalos Leírás

Senai Institute of Technology (IST) Textil és édesség CETIQT Senai a legnagyobb latin-amerikai tudásközpont termelési alkalmazni a textil- és ruházati termelési láncban.

A dinamikus kapcsolat alakul ki kölcsönhatására az oktatás, az innováció, az alkalmazott kutatás és technológia felhasználásával az IST Senai CETIQT kínálnak a textil- lánc és így a legjobb technológia, laboratóriumi szolgáltatások, humán erőforrás képzés, tanácsadás és innovációs projektek .

A magas szintű teljesítményt és kereszteződéseket az ezen intézkedési hozzáadott értéket egymással, fokozva mind a termelés és a kínálat a technológiai és innovációs szolgáltatások, célzott, hogy növelje versenyképességét a brazil ipar.

Az IST Senai van CETIQT környezetben és teljes laboratóriumok oktatási célra és szolgáltatásokat. A kísérleti növények szaporodnak az ipari termelési környezet, amely lehetővé teszi, hogy dolgozzon innovációs projekteket folyamat és a termék, valamint elősegíti az integrált oktatási projektek. Mindig figyelemmel kíséri a magasan képzett oktatók alkotják a legkeresettebb és elismert szakemberek a piacon.

Teljesítmény

Mögött minden sikeres üzleti számos prospektív tanulmányok és kutatások, amelyek támogatják nemcsak a vállalatok a termelési lánc, hanem a saját terméke Oktatás, technológiai szolgáltatásokkal és az innováció területén.

Oktatás

A rugalmas oktatási stratégiák és élvonalbeli technológiai infrastruktúra, IST Senai CETIQT kínál alapképzések és folyamatos műszaki, egyetemi, hosszabbítás és posztgraduális osztálytermi módszerek és az e-learning (távolság), a nemzeti szolgáltató hálózat, a területi intézmények (RDS) az Senai az egyes államokban, valamint a speciálisan kialakított és célzott programok az ipar igényeit szerte az országban.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Elismert fokú kiválóság, az okleveleket az Oktatási Minisztérium - MEC, a tanfolyam alkotja a textil mérnök, egy szakember, aki képes lesz dolgozni minden szakaszában a t ... [+]

Során, és eltérés

Elismert fokú kiválóság, az okleveleket az Oktatási Minisztérium - MEC, a tanfolyam alkotja a textil mérnök, egy szakember, aki képes lesz dolgozni minden szakaszában a termelés és a szolgáltatás nyújtásának a textilipar és ruházati: a választás legmegfelelőbb alapanyagok, a gyártási folyamatok, a minőség-ellenőrzés és a marketing a végtermék.

A kurzus célja, hogy a vonat mérnökök képességek, készségek és attitűdök megfelelő megoldást a problémák a termékek, eljárások és szolgáltatások, mint például: tervezés, fejlesztése és kezelése integrált rendszerek az emberek, anyagok, berendezések és információk; Le erőforrásokat szerzett ismeretek és készségek alaptudományokban együtt elveket és módszereket a műszaki elemzés és tervezés megadni, megjósolni, értékeli az eredményeket kell beszerezni ezeket a rendszereket.... [-]

Brazília Rio de Janeiro
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

A vegyészmérnök egy szakember, aki részt vehet minden szakaszában a vegyiparban, a tervezéstől a projekt, hogy a végtermék, hanem a kutatás és a társadalmi-környezeti kér ... [+]

Során, és eltérés

Értékelte MEC a 4. megjegyzés, a tanfolyam lehetővé teszi a hallgatók projektek kidolgozására, működtetni iparágak, új termékek és kémiai folyamatok, és lehetővé teszi a termelés a javulás a kémiai vagy biokémiai folyamat. A vegyészmérnök egy szakember, aki részt vehet minden szakaszában a vegyiparban, a tervezéstől a projekt, hogy a végtermék, hanem a kutatás és a társadalmi-környezeti kérdésekben.

Megalakulása óta 2010-ben során Vegyészmérnöki CETIQT Senai célja, hogy lépést tartson a piac igényeinek. 2013-tól, az új hűtőmaszk, a tanfolyam bemutatja még nagyobb hangsúlyt a képzésre mérnök, növekvő munkateher specifikus tudományág. ... [-]

Brazília Rio de Janeiro
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
5 év
Campus
Bővebben magyarul

SENAI CETIQT Institucional