Hivatalos Leírás

Ismerje meg a FASM

A Faculdade Mikulás Marcelina - FASM, mint egy felsőoktatási intézmény, van Alapítása Felsőoktatási Jogszabályok Brazíliában és mint katolikus a hivatalos dokumentumokban az Egyház egyetemes szintű, különösen az apostoli konstitúció az egyetemeket és a katolikus főiskolák apostoli konstitúció A pápa János Pál pápa - irányelveknek és szabványoknak katolikus egyetemek és a dokumentumok, a Nemzetközi Intézet a nővérek a Szent Marcellina, hogy dolgozzák ki a keresztény oktatási tevékenységek, szociális és kulturális. 1929 óta, a dátum az alapító, játszott a küldetését, elsőbbséget lehetőség a fiatalok számára, nyitott az igényeinek mai világban. Azt elismerte a Szövetségi rendelet 2,708 / 34. A jelenlegi jogszabályok értelmében Faculdade Mikulás Marcelina által elismert vélemény No. 1043/80-as és a miniszteri rendelet száma 519 augusztus 31, 1981.

A FASM valósítja meg küldetését alkotó hozzáértő szakemberek fejlesztésére vonatkozó tudományos, technológiai, művészeti, kulturális, politikai és társadalmi tevékenység.

Kilátás

A Marcelinas, közösségben a laikusok, amelyek célja olyan oktatási, kulturális, egészségügyi és szociális ellátás kiválóság jegyében család, az etikai értékek, erkölcsi és keresztény, követve az idők jeleit.

Küldetés

A társadalmat a fény az evangélium, és a tudomány mint eszköz és környezet, mely az emberi lény képzés teljes egészében.

Alapelvek

Jézus Krisztusba vetett hit a Szentírás szerint Az emberi méltóság Hűséget és az engedelmességet a Tanítóhivatal az Egyház és a gyülekezet Az élet tanú Igazi családias Keménység és lágyság Etika, az igazság és az átláthatóság Figyeljétek az idők jeleit Egység a sokféleségben

Értékek

Akció és szemlélődés Odaadással és elkötelezettséggel Befogadás és ellátás Testvéri együttélés Együttműködés és leválás Egyszerűség és alázat A méltányosság és az őszinteség Élet a következetesség Öröm és lelkesedés szolgáltatás Tudományos és kulturális frissítés Szakmai kompetencia Fenntarthatóság: gazdasági, társadalmi és környezeti

Egységek

A Faculdade Mikulás Marcelina két egység: Fogoly és Itaquera.

Fogoly

Ebben a fogoly, tanfolyamokat divat, zene, képzőművészet, nemzetközi kapcsolatok, Bachelor of Music és a Bachelor in Visual Arts. A végzős kínál Divat és Design tanfolyamok; Tervezés és tartozékok; Parfüm kultúra; Népszerű dal: teremtés, zenei termelés és a teljesítmény; A tanítási / tanulási; Tanítási gyakorlat; Szobrászat és installáció; MBA stratégia és globális kockázatok és MBA üzleti stratégiai menedzsment.

Itaquera

1999 óta FASM is aktív a Keleti zóna São Paulo, a Itaquera. Ebben az egységben, az orvosi tanfolyamokat tartanak; Adminisztráció; Számviteli; Ápolási; Táplálkozás; Ápolási; Fizioterápiás, Orvosi Radiológiai technológus. A doktori iskolában, kínálnák Decisorial Főszámvevő tanfolyamok; Minőségbiztosítás; Üzleti menedzsment; Gazdasági pénzügyi menedzsment vállalatok; Ápolási Intenzív; Ápolási neonatalógiai; Szülészeti; Pediatric Nursing; Ápolási Szolgáltatások egységek kezelése; Sürgősségi és Sürgősségi; Radiológiai; Komputertomográfia és mágneses rezonancia; Sugárzás és egészség.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Faculdade Santa Marcelina (FASM)

A tanfolyam célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy megértsük, elemezzük és gondolom új globális struktúrák, úgy, hogy azok a végén a kurzus, képzett elemzése, tanácsadá ... [+]

Bemutatkozás

1999-ben létrehozott növekedés után a Nemzetközi Kapcsolatok kurzusok Brazíliában, a kurzus a nemzetközi kapcsolatok FASM vált az egyik úttörője a város São Paulo-i, és ma már több mint egy évtizede a siker és a dolgozó szakemberek képzésével kutatási területek, külkereskedelem, logisztika, pénzügy, stratégia, nem kormányzati szervezetek és a diplomácia.

A tanfolyam célja, hogy felkészítse a diákokat, hogy megértsük, elemezzük és gondolom új globális struktúrák, úgy, hogy azok a végén a kurzus, képzett elemzése, tanácsadás és üzleti a nemzetközi porondon.

Az internacionalista diplomázott FASM képes megérteni a lehetőségeket az egyre inkább globalizálódó világban és javaslatot nyújtott támogatások konkrét kérdésről van szó, akár az egyetemek és a kutatás, hogy a munkaerőpiacon, a kormányok vagy a stratégiák úgynevezett harmadik szektor.... [-]

Brazília Sao Paulo
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
8 találd meg a neked való juris doctor képzést
Campus
Bővebben magyarul