Faculdade Ideal (FACI)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az ideális iskola (FACI) kezdte meg működését a 2000 első felében, a kurzus az igazgatók. Azóta elsősorban a tudományos minőségét tanfolyamok és ma is szerepelt Para, és a felsőoktatási intézmény a legjobb PMI állapotban.

A mintegy 2500 diák, a FACI kínál graduális, főiskolai és a technológia, és posztgraduális képzés Management, technológiai, műszaki, építészet, oktatás és a törvény.

Decemberben 2014-ben a FACI része lett DeVry Education Group, egy amerikai oktatási csoport, több mint 80 éves múltra tekint vissza az oktatásban, és jelen van 55 országban, 160.000 diák. Ez teszi FACI az első és egyetlen nemzetközi iskola Betlehem, amely a diákok számára, hogy egy sor ellátások és programok, mint a tőzsdén, hogy az amerikai és az angol tanfolyam támogatott. Található egy kiváló területen a város, a Batista Campos kerületben, FACI modern tantermek, laboratóriumok a legmodernebb berendezések, könyvtár és az infrastruktúra, a nemzetközi szabvány, amely csak egy főiskolai DeVry Brazil tud nyújtani.

Diplomával szakmai FACI azt jelenti, hogy élt összes tapasztalatát szükséges állást, hogy megoldást találjanak, és tegye közvetlenül a gyakorlatban minden tartalom felszívódik a főiskolán.

Gyere el a kar, válassza ki a legmegfelelőbb az Ön számára, és iratkozzon fel a felvételi vizsga. Ha szeretnél egy világszínvonalú oktatást, a FACI a legjobb választás.

Helyszínek

Belém

Address
Tv. Tupinambás, nº 461, Bairro Batista Campos
66025-610 Belém, Pará állam, Brazília

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket