Hivatalos Leírás

1998-ban alakult, a School of the Americas (FAM) egy intézmény, a város Sao Paulo, hogy tanfolyamokat a különböző területeken a tudás.

Az intézmény jött létre azzal a szándékkal, mely differenciált választott magán felsőoktatási São Paulo minőségének előtérbe tanfolyamok, azaz megfelelő és modern eszközökkel, amelyek megfelelnek a kereslet az érdekelt hallgatók is nőni fog a személyes szinten a szakember.

A tanfolyamok által kínált FAM értékeli az Oktatási Minisztérium (MEC) kiváló fogalmak, sokan közülük a teljes pontszámot. Differenciált pedagógiai projekt, az infrastruktúra nemzetközi szabvány (az első brazíliai), és magasan képzett oktatók, alkotják a tanárok és orvosok. FAM alkatrészek teszik ideális intézmény kialakítására alkalmas, szakemberek a munkaerőpiacon.

Az oktatási javaslat alapja aggodalommal tölti el a hallgatói és szakmai jövőjük. A beruházások célja, hogy megfelelő és modern létesítmények igényeinek kielégítésére az egyetem.

Ezen és sok más okból, hogy a School of the Americas van az átjáró a karrierje sikeres, elvégre mi sikertörténet az Öné!

TÖRTÉNELEM A személyes álom vált valóra fenntartó: felajánlotta, hogy a város São Paulo szomszédságában vigasztalása, differenciált oktatási szolgáltatások meglévő belső hálón felsőoktatás.

Ez a leginkább innovatív közelmúlt oktatási projekt idők, és így büszkék vagyunk arra, hogy megmutassa.

Az átalakulás kezdődik a megszerzése az egykori székhelye a Színház Record, minden kulturális múlt írt a művészi történelem, a város Sao Paulo, különösen a több évtizedes évek 60/70, hol és mikor volt a különböző civil és művészeti események Elindultak felfelé a gyors átalakulás a társadalmi-gazdasági, kulturális és művészeti São Paulo.

A hivatása Művelődési Ház, a fenntartó át 1995-ben építészeti beavatkozás három év során az épület-színház, most hívott épület Yara Vianna Lamacchia.

Megnyitotta 1998 januárjában, a létesítményeket, amelyek célja, hogy a legmodernebb nemzetközi szintű kényelem és a biztonság. Egy szép és nyugodt helyet adni tudás, megoszthatják ötleteiket és sokasodjatok barátok.

1998 augusztusában indul a tevékenységek a School of the Americas, a bérletét egy csapat megjegyezte szakértők az oktatás, hogy fejlesszék a projekt engedélyezését az alábbi tanfolyamok:

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Faculdade Das Américas (FAM)

A tanfolyam Igazgatósága lehetővé teszi a szakmai cselekedni, mint a menedzser a pénzügyi, anyagi vagy emberi, befolyásoló döntéshozatalt rendelkezésre álló forrásokat. ... [+]

A kurzus A tanfolyam Igazgatósága lehetővé teszi a szakmai cselekedni, mint a menedzser a pénzügyi, anyagi vagy emberi, befolyásoló döntéshozatalt rendelkezésre álló forrásokat. Ez is egy társadalomtudományi vizsgálatok és feltárja a gyakorlatok használt kezelik és gondozzák források.

FŐ TEVÉKENYSÉGEI Hallgatói Adminisztrációs a School of the Americas képes lesz: Műveletek irányítása a vállalat; Szervezi és koordinálja a pénzügyi tevékenységek egy létesítmény; Terv, előmozdítása és kezelni az állami és magánintézmények; Határozza meg a működési stratégiák a társaság, tanul ügyfeleink igényeit, olyan termékeket és szolgáltatásokat, hogy szolgálja őket, és a terv értékesítés; Tervezése és lebonyolítása vállalkozás költségvetését, így a költségek ellenőrzése és a belső ellenőrzés; Ólom, kommunikálni, vezetni és motiválni az embereket. ... [-]
Brazília Sao Paulo
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Faculdade Das Américas (FAM)

A reklám a tudomány a tervezés, az előkészítés, a végrehajtás és terjesztése reklámkampányok alkalmazása érdekében a márka ismertségét, és növelni értékesítését a termék ... [+]

A kurzus A reklám a tudomány a tervezés, az előkészítés, a végrehajtás és terjesztése reklámkampányok alkalmazása érdekében a márka ismertségét, és növelni értékesítését a termék vagy szolgáltatás.

A School of the Americas, a hallgató a reklám képes lesz létrehozni reklámkampány, amelynek célja bemutatni egy terméket / szolgáltatást a nyilvánosságnak értékesítésük ösztönzése érdekében.

FŐ TEVÉKENYSÉGEI

A hallgató a reklám a School of the Americas képes lesz:

Kutatása a piacon, és adatokat gyűjtenek, amely végigvezeti a kampány; Tervezze és dolgozzon ki egy terméket / szolgáltatást, amelyben árstratégia, forgalmazása és értékesítése; Hatásának felmérése kampányok a közérdek; Fejleszteni kell az értékesítési stratégiák és fejlesztése népszerűsítő kampányok különböző szegmenseiben, mint a szupermarketek, éttermek és üzletek; Kiválasztása a megfelelő jármű terjesztésére kampányt. ... [-]
Brazília Sao Paulo
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
7 - 13 félévek
Campus
Bővebben magyarul