Facens

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Faculdade de Engenharia de Sorocaba (FACENS) Az első felsőoktatási intézmény ezen a területen alakult Sorocaba. Által tartott Kulturális Egyesület technológiai megújítása Sorocabana (ACRTS) tartják a Szövetségi Közhasznú nonprofit és emberbaráti igazolt a National Council of Social Welfare. Így számos támogatások ösztöndíjak a hallgatók társadalmi-gazdasági igényeknek bizonyított fektet valamennyi eredményét mellett a kar, amely lehetővé teszi a FACENS lehet egy oktatási központ folyamatosan fejlődik.

Jelenleg kínál nyolc tanfolyamok: Civil, elektromos, mechanikus, számítógép, Mechatronika, Kémia, termelés és technológia digitális játékok, és posztgraduális képzés és a specializáció.

Az iskolai végzettség által elismert munkaerő piacon, ami a legnagyobb arányban a foglalkoztathatóság a diplomások (átlagosan 94% az elmúlt nyolc év). A FACENS kiemelkedő oktatói, tudományos és szakmai szinten, és a minőségi infrastruktúra által támogatott nagyon jól felszerelt és technológiailag fejlett laboratóriumok.

Ezek a tényezők meghatározóak az elismerése az oktatási munkát, amelyet az iskola fejleszti és különösen a minőség a diplomások itt.

Küldetés és célkitűzések A Faculdade de Engenharia de Sorocaba (FACENS) Küldetése, hogy "Légy innovációs modell és jól képzett polgárok, boldog, felelős, vállalkozó és képes olyan technológiai megoldások, amelyekkel a társadalom."

célkitűzések A FACENS célja, hogy területén a tanfolyamokat:

Ösztönzése a kulturális létrehozása és fejlesztése a tudományos szellem és reflektív gondolkodás; Képzés végzettek a különböző területeken a tudás, képzett felvétele a szakmai ágazatok és hogy részt vegyenek a fejlesztési brazil társadalom, és segíti a képzést; Ösztönözni kutatómunka és tudományos kutatás, amelynek célja a tudomány fejlődése és a technológia és a teremtés és a kultúra terjesztésének, és ezáltal fejleszteni a megértése az ember és a környezet, amelyben élnek; Terjesztésének elősegítése a kulturális, tudományos és műszaki ismeretek alkotják az örökség az emberiség és kommunikálni tudás révén tanítás, közzététel vagy más kommunikációs formák; Emelje állandó vágy a kulturális és szakmai fejlődésre, és lehetővé teszi a megfelelő megvalósításban integrálja a tudást, hogy lesz megszerzett rendszerező szellemi struktúrájának ismerete minden generáció; Ösztönözni ismerni kell a jelenlegi világ problémák, különösen a nemzeti és regionális, hogy speciális szolgáltatásokat a közösség, és annak megállapítására, hogy a kölcsönös kapcsolat; Növelésének elősegítése, vehetnek részt a lakosság elterjesztése érdekében az elért eredményeket és előnyöket a kulturális alkotás és a tudományos és technológiai kutatás keletkezett az intézmény.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)

Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

építőmérnök

Campus Nappali 10 félév March 2019 Brazília Sorocaba

A cél az Építőmérnöki menete FACENS, hogy a vonat a mérnökök képesek kielégíteni a különböző szakmai kéréseket kritikus néző, kreatív és innovatív. A kurzus formája szakemberek, akik alkalmazzák készségek és szakértelem gépek, szerkezetek, geotechnikai, Utak és Közlekedési, Közegészségügyi és Környezetvédelmi. [+]

A cél Építőmérnöki természetesen A FACENS, hogy a vonat a mérnökök képesek kielégíteni a különböző szakmai kéréseket kritikus néző, kreatív és innovatív. A kurzus formája szakemberek, akik alkalmazzák készségek és szakértelem gépek, szerkezetek, geotechnikai, Utak és Közlekedési, Közegészségügyi és Környezetvédelmi.

A kurzus felépítése, hogy megfeleljen a társadalmi igényeknek a saját területén, valamint hozzájárul a fenntartható fejlődés a régió és az ország. Biztosít szilárd tudományos és szakmai képzés, amely lehetővé teszi, hogy a mérnök, hogy felszívja és új technológiák kifejlesztésére, figyelembe véve a gazdasági, társadalmi és környezeti szempontokat, az etika és a humánus látást.... [-]


BSc

Gépészet

Campus Nappali 10 félév March 2019 Brazília Sorocaba

A Gépészmérnöki program célja, hogy hozzájáruljon az igények kielégítése a társadalom a saját területén, valamint hozzájárul a fenntartható fejlődés a régió és az ország. [+]

O Gépészmérnöki természetesen Célja, hogy hozzájáruljon az igények kielégítése a társadalom a saját területén, valamint hozzájárul a fenntartható fejlődés a régió és az ország.

A kurzus célja, hogy a vonat képzett mérnökök, hogy megfeleljen a különböző szakmai kéréseket, és kritikusan, kreatív és innovatív a szilárd képzés alapvető, általános és humanista kapcsolódó képzési meghatározza,.

szakmai profil a szakmai Gépészmérnöki kell egy szilárd általános műszaki és természettudományos képzés lehetővé teszi, hogy dolgozzon, és amely új technológiákat ösztönzi a kritikus és kreatív szerepet kell és megoldani a problémákat. ... [-]

Informatika

Campus Nappali 10 félév March 2019 Brazília Sorocaba

A kurzus a FACENS Computer Engineering célja, hogy hozzájáruljon az igények kielégítése a társadalom a saját területén, valamint hozzájárul a fenntartható fejlődés a régió és az ország. [+]

A kurzus Computer Engineering FACENS Célja, hogy hozzájáruljon az igények kielégítése a társadalom a saját területén, valamint hozzájárul a fenntartható fejlődés a régió és az ország.

A kurzus célja, hogy a vonat a számítógépes mérnökök képesek megfelelni a különböző szakmai alkalmazások kritikus, kreatív és innovatív látás útján szilárd képzés alapvető, általános és humanista, összefüggő sajátos szakképzést.

szakmai profil Szakmai Computer Engineering lehetővé kell tenni, hogy megoldja konkrét problémáit területük alkalmazásával megfelelő modellek valós helyzetekre. Képesnek kell lennie arra, hogy támogassák a vízkivételek és alkalmazkodni az új helyzeteket gyakorlati környezetben. ... [-]

Vegyészmérnöki

Campus Nappali 10 félév March 2019 Brazília Sorocaba

A cél a Vegyészmérnöki pálya FACENS, hogy a vonat a mérnökök képesek kielégíteni a különböző szakmai kéréseket kritikus, kreatív és innovatív látás. [+]

A cél Természetesen Vegyészmérnöki A FACENS, hogy a vonat a mérnökök képesek kielégíteni a különböző szakmai kéréseket kritikus, kreatív és innovatív látás.

A vegyészmérnök egy professzionális generalista részt vesz a fejlesztési folyamatok a termelés különböző termékek ipari méretekben a következő területeken: élelmiszerek, kozmetikumok, a biotechnológia, a műtrágyák, a gyógyszerek, a cement, cellulóz és papír, nukleáris, festékek és lakkok, polimerek, környezet, többek között.

A kurzus felépítése, hogy megfeleljen a társadalmi igényeknek a saját területén, valamint hozzájárul a fenntartható fejlődés a régió és az ország. Biztosít szilárd tudományos és szakmai képzés, amely lehetővé teszi, hogy a mérnök, hogy felszívja és új technológiák kifejlesztésére, amely lehetővé teszi a kritikus és kreatív teljesítmény, figyelembe véve a gazdasági, társadalmi és környezeti szempontokat, az etika és a humánus látást.... [-]