Hivatalos Leírás

A College of Engineering and Management School mindössze kilenc éve a piacon, de már mutatja kiváló eredményeket, és kiemelkedik a nemzeti iskolák, mert a különbségek. Úgy ítélik meg MEC egyik legjobb magán főiskolák Gyártástechnikai São Paulo, figyelembe véve a CPC, kompozit mutatója megjegyzés ENADE, kar, tanítási-tanulási erőforrások, az infrastruktúra és a szolgáltatások.

A Kar rendben van, és kiválasztotta posztdoktorok, orvosok, pedagógusok, szakemberek nagy tapasztalattal, elkövetett alkotnak teljes termelési mérnökök, ötvözve technológiai ismeretek kitermelő folyamatokban és a stratégiai vízió az üzletből.

Több mint, hogy van igazi gondot annak biztosításában, hogy a hallgatók fejlesztése nem csak a tudományos ismeretek, hanem a személyes fejlődést. Ezek arra ösztönzik, hogy felfedezzék, és fedezze fel a teljes potenciálját, ami a szakemberek kész belépni a munkaerőpiacra, és szembenézni a kihívásokkal hoz a jövő a társadalom számára.

Miért ESEG A School of Engineering and Management egy újszerű tanítási módszer, hozza ki a legjobbat az egyes területeken, hogy átalakítsa a hallgató egy teljes szakmai.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Az építőmérnök egy professzionális kiterjedt műszaki képzés. ... [+]

Időtartam: 10 félév

Időszakok: Nappal és éjszaka

Mit csinálsz?

Az építőmérnök egy professzionális kiterjedt műszaki képzés. Ez képes felfogni, terv, tervezés, építés, karbantartás és hibakeresés épületek, hidak, gátak, alagutak, alapítványok, elszigetelését és rézsűállékonyság, vízellátás, vízkészletek, vízerőművek; öntözés és vízelvezetés, víztisztítás és szennyvíz, szilárd hulladék elhelyezés és ellenőrzése a vízszennyezés, a közlekedési infrastruktúra, kikötők, repülőterek, vízi utak, közutak és szállítási művelet.

Milyen új készségek szükségesek a mérnökök?

Az év második felében a múlt század, a mező a tervezési és építési technikák voltak a legnagyobb követelményt az illetékes gyakorlatban Építőmérnöki szakma. Ma sok más méreteket is. Értsd szempontok, mint a projekt menedzsment, a minőség, a környezetvédelem, az emberi erőforrás menedzsment, a globalizáció, az innováció és a vállalkozói szellem lépett a listán a szükséges készségek építőmérnök az első sorban.... [-]

Brazília Sao Paulo
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
10 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Escola Superior de Engenharia e Gestão de São Paulo (ESEG)

Production Engineering egy olyan tanfolyam, sok lehetőség van: ez magában foglalja a tervezés, az irányítás és a termelés fejlesztését rendszerek az áruk és szolgáltatáso ... [+]

Időtartam: 10 félév

Időszakok: Nappal és éjszaka

Mit csinálsz?

Production Engineering egy olyan tanfolyam, sok lehetőség van: ez magában foglalja a tervezés, az irányítás és a termelés fejlesztését rendszerek az áruk és szolgáltatások alkalmazásával saját technikák és módszerek fejlesztése az üzleti hatékonyságot.

Ezért a termelési mérnök szemé területén a minőség-ellenőrzés, a termelés-tervezés, stratégia, információs rendszerek, logisztikai, többek között.

Milyen vizsgálat?

Egyik jellemzője értékelte MEC akik a ESEG a No. 1 szentelték didaktikai és pedagógiai intézmény forrásai.

Itt osztottuk a kurzus két nagy területen a tudás.... [-]

Brazília Sao Paulo
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
10 félévek
Campus
Bővebben magyarul