Hivatalos Leírás

A University Center of Rio Grande do Norte (UNI-RN) az, hogy egyedül a Liga Rio Grande do Norte oktatás. Nonprofit, amely kizárólag oktatási célokra, az Oktatási Liga jött létre július 23-án, 1911-ben az alapító költő, Henry Castriciano de Souza, pedagógus és író nagy érdeme. Az első alapokmányát Liga meghatározott fő célkitűzés: "... segítse szemérem hatalmak egyáltalán, ha kapcsolódik a nevelés és az oktatás. "

Annak érdekében, hogy a nők oktatását, a Liga létre a hazai iskolarendszerben karácsony, a szeptember 1, 1914. Alakult mintájára Ecoles ménagère Svájc, Karácsony Háztartási School mérföldkövet jelent a terjedését az új nők szerepét a hazai és a társadalomban, és idővel, alkalmazkodott a társadalmi változások, és vált a modern stílusú az óvoda, általános és középiskola. Annak érdekében, hogy ezeket a szinteket az oktatás is, a férfi, a tanítás League létre az oktatási komplexum Henry Castriciano, vegyes iskola, telepített március 15, 1987.

A League of Rio Grande do Norte Oktatási fordult, majd a felsőoktatási szolgáltatás. Így április 28-án, 1997, a miniszteri rendeletben által aláírt elnök Ozório Bezerra Dantas hozták létre, hogy Natal School for the Development of Rio Grande do Norte (FARN). Képviselő az Oktatási Liga, a Noilde Ramalho tanár meghívott professzor Daladier személy Cunha Lima strukturálása pedagógiai projekt az újonnan létrehozott kollégium. Így a rendező professzor Daladier, a FARN hivatalosan telepítve 1999. február 25. Eredetileg felajánlott négy egyetemi kurzusok.

Jelenleg UNI-RN kínál 15 egyetemi kurzusok, tíz agglegények: Adminisztráció, Építészeti és Várostervezési, Számvitel, Jog, Nursing, Fizioterápia, Táplálkozás, Pszichológia, információs rendszerek és a testnevelés; fokos Computer Science és a testnevelés; valamint technológusok Business Management és számítógép hálózatok.

Is azok működése, nagy sikerrel és bővítése karakter, 40 sensu posztgraduális képzések területén az üzleti menedzsment, számvitel, jog, műszaki, informatikai, környezetvédelmi, egészségügyi és humán szolgáltatások.

Program oktatási nyelve:
Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Centro Universitário do Rio Grande do Norte (UNI-RN)

A üzemgazdász révén általános képzés, képes lesz cselekedni a következő területeken: pénzügy, logisztika, marketing, emberi erőforrás menedzsment, stratégia, termelés és ... [+]

Profil Egress A üzemgazdász révén általános képzés, képes lesz cselekedni a következő területeken: pénzügy, logisztika, marketing, emberi erőforrás menedzsment, stratégia, termelés és anyagok, nem feledve, hogy a szakértelem azokon a területeken kell fordítani a folyamatos tanulmányok szigorú posztgraduális vagy tágabb értelemben.

Készségek és képességek Felismerésére és megfogalmazására problémákat, hogy a változások a termelési folyamat, a megelőző cselekvés; Fejlődő kifejezés és a kommunikáció kompatibilis szakmai gyakorlat, beleértve a tárgyalási és interperszonális vagy csoportközi kommunikáció; Gondolkodjanak és cselekedjenek kritikusan a termelés területén, beleértve annak helye és funkciója a termelési struktúra ellenőrzése alatt álló és kezelése; A logikus, kritikus és analitikus gondolkodás; Van kezdeményezés, kreativitás, elszántság, politikai és közigazgatási akaratát, tanulási hajlandóság, nyitottság a változásra és a minőség tudatosság és etikai vonatkozásai szakmai tevékenység; Fejleszteni képes átadni tudás az élet és a mindennapi tapasztalat, hogy az asztalon; Feltételezheti, vezetői pozíciók, a munka multidiszciplináris csapatot; Megérteni az általános szervezeti kontextus, integrált, szisztémás és stratégiai módon, saját kapcsolatait a külső környezet; Hogy képes-hoz kapcsolódik kielégítően a társadalmi, politikai, gazdasági és kulturális behelyezett tekintve mindig jelen a társadalmi értékek, az igazság és a szakmai etika; Hogy képes folyamatosan tanulni, mind a képzés, és a gyakorlatában. ... [-]
Brazília Natal
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
7 félévek
Campus
Bővebben magyarul