Hivatalos Leírás

A UNISAL egy akadémiai közösség a tanárok, a diákok és az adminisztratív személyzet, amely elősegíti a gondosan, kritikus és tudatos fejlesztése, az emberi személy és a kulturális örökség társadalmi kutatások révén a tanítás, a magasabb és a folyamatos képzés és különböző szolgáltatások a helyi közösségeknek.

Christian ihletet, a katolikus jellegét és szalézi identitásának UNISAL vállal látás a világ és az ember gyökerezik és összhangban az evangélium és az indokolt pedagógia az értékek a megelőzési rendszer élt Don Bosco.

Ez azt jelenti, különösen: a elkötelezettség egység és a közösség az egyház; határozott lehetőség a fiatalok számára; tudományos közösség egyértelmű szalézi identitás; keresztény és szalézi irányultságú kulturális projekt, és az oktatási és lelkipásztori megközelítés.

Az integráció a tudás, a párbeszéd a hit és az értelem, a szüntelen való az igazság keresése, etikai képzés, a szabadság szelleme a szeretet, a kölcsönös tisztelet és az emberi jogok előmozdítása jellemzése és felvidít a UNISAL mint tudásközpont, amely megadja íze tanulmányi és kutatási, valamint elősegíti a megszerzése igazi bölcsesség az élet.

Program oktatási nyelve:
Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

A UNISAL Administration tanfolyam központi tengelye vállalkozás és a vállalkozói készségek. ... [+]

A UNISAL Administration tanfolyam központi tengelye vállalkozás és a vállalkozói készségek.

Szembesülnek a hatalmas helyi szolgáltatási piac, a tanfolyam Unisal Administration összpontosít ezt a tevékenységet a területen tanulmányok és kutatások, elemezve dinamikáját, trendek és üzleti kilátásait.

Az egyik alapvető célkitűzése a kurzus célja, hogy fejlessze képesek kezelni a szakmai készségek, amelyek kapcsolódnak az igényeinek a modern vállalkozás, különösen a vállalkozói képességek, a vezetés és a döntéshozatal.

A szakmai jövő feladatait, magánszervezetek, részvénytársaságok, állami vállalatok, kormányzati szervek és alapítványok a következő területeken: általános közigazgatás, pénzügy, emberi erőforrás, az értékesítés, a marketing, a logisztika, a gyártás, szervezés és módszereket, a külkereskedelem, vendéglátás, az információs technológia és a beszerzés. ... [-]

Brazília São Paulo
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Részidős oktatás
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Centro Universitário Salesiano de São Paulo (UNISAL)

A nagy szükség van az ország műszaki szakemberek (pl. Mérnökök), akik képzettek és frissítik az új technológiákat. ... [+]

A nagy szükség van az ország műszaki szakemberek (p. pl mérnökök), akik képzettek és frissítik az új technológiákat. Tagadhatatlan az is, hogy ez a helyzet valószínűleg romlani ellen a kereslet a képzett szakemberek a gépészeti területen. E helyzet megfordítása, sok erőfeszítést szükségessé válik annak érdekében, hogy a kialakulását egyre több szakember előírtak szerint a munkaerő-piaci gépészmérnöki, valamint a brazil egyetem kulcsfontosságú szerepet játszanak a termelés és az ismeretek terjesztését az említett területeken. Ez a regionális tevékenység jellege UNISAL lehetővé teszi a hallgatók nem mozog túl sokat, hogy azok hometowns, csökkentve a költségeket, amelyek más körülmények között. Sőt, ez a tényező teszi lehetővé a UNISAL tanfolyamokat, hogy jön a találkozó a jellemzői a régióban, ahol ez található, különösen a polarizált régió UNISAL - Lorraine, amely magában foglalja a települések Paraíba völgy térségében található a tengelyen Rio de Janeiro - Sao Paulo. Vállalatok általában szükség van a beállítás ebben a versenyképes munkaerőpiacon a folyamatos technológiai innováció, és ezáltal a magasan képzett szakemberek megfelelő műszaki és tudományos alapon képes megoldást találni a piacon, mindig hozzáadott értéket és a tudás a társadalom számára. A nagy ipari park a Paraíba völgy, egyre nagyobb az igény a mérnökök eljáró Mechanical területen. A folyamatos bővítése ezen ipari park, a kurzus a Gépészmérnöki előkészíti minőségi mérnökök, hogy támogassa a brazil ipar az elkövetkező években.... [-]

Brazília São Paulo
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
Részidős oktatás
10 félévek
Campus
Bővebben magyarul