Hivatalos Leírás

Mire eljut az egyetemen része lesz a történelem: a sok barátot; tapasztalatok; Új utak és előmenetel kell építeni.

Newton a megtiszteltetés, hogy részt vegyenek ebben a fázisban az életét, és mindig is lesz ujjongott a személyes és a szakmai siker.

Látogassa meg a darabot, elősegítik közötti csere campus, cseréljen eszmét, tanulmány, szórakozni, élvezni, amennyire csak lehetséges. Karunk, a személyzet és a szerkezet itt, hogy ebben az időben a leginkább jövedelmező lehet.

A jövő: ez az, amit a Newton mást gondol. Tehát, ha úgy dönt, hogy építeni a történetet velünk, tudjuk, hogy a cél az, munkával való elégedettség. Ahhoz, hogy elérjük a csúcsot a bennük rejlő lehetőségeket egyesítik hagyomány és modernitás a legjobb szerkezet. Kínálunk széles választéka a hagyományos egyetemi, a technológiai és a távolság, és a diplomás. Az egyetemi szint magas minőségű 80% a kar áll a tanárok és az orvosok, modern laboratóriumok, intézetek és gyakorlat központok különböző területeken a tudás és a tudományos kutatás és a programok. Amellett, hogy a felismert oktatás minőségének és gyakorlatorientált, Newton folyamatosan befektet a kapcsolatot a piac létrehozásáról fontos partneri, hogy a hallgatók a legjobb kilátások és karrierlehetőségek.

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

A villamosmérnök érvényes szakértelmét és módszerek járó rendszerek villamos energia. ... [+]

A villamosmérnök érvényes szakértelmét és módszerek járó rendszerek villamos energia. A működési terület kiterjed, projekt végrehajtása és felügyelete a munka minden szempontból a berendezések és rendszerek területén a villamosmérnöki, elektronikai, távközlési és automatizálási.

A kurzus a Villamosmérnöki Newton Paiva módon vállalkozók mérnökök vezetői képességek és problémamegoldás, készen arra, hogy megfeleljen az aktuális igényeknek. Emellett fejleszti a leendő szakemberek a szükséges készségeket, hogy alkalmazkodjanak a technológiai fejlődés és a munka multidiszciplináris csapatok, az etikai, figyelembe véve a társadalmi, gazdasági, politikai és környezeti hatások, irányítja a járulékokat a javítása az életminőség emberek. Támaszkodva kar, tagjai mesterek és az orvosok nagy tapasztalattal a munkaerőpiacon, a tanulónak a lehetőséget, hogy az elméleti ismeretek gyakorlati tapasztalattal, tapasztalás valós helyzetekben a napi használatra.... [-]

Brazília Belo Horizonte
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
10 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Átfogó tartalom, dinamikus, és elsősorban a legkorszerűbb gyakorlatok az irányítás, a kurzus fejleszti a kritikus gondolkodás, az etikus és társadalmilag felelős. ... [+]

Átfogó tartalom, dinamikus, és elsősorban a legkorszerűbb gyakorlatok az irányítás, a kurzus fejleszti a kritikus gondolkodás, az etikus és társadalmilag felelős. Továbbá, ez biztosítja a hallgatók tapasztalatokat valós helyzetekben az üzleti világ, a munka a vállalkozó szellem és készségek szükségesek az innovatív intézkedéseket.

A rendszergazda végzett a Newton képes kezelni az összes folyamat a vállalat a különböző ágazatokban az állami, magán- és harmadik szektorban. A cég vezetője áll a döntéshozatalban és erőforrás-gazdálkodás céljainak eléréséhez különböző szinteken a társaság. Lehet általános, abban az esetben, stratégiai menedzsment, vagy konkrét, abban az esetben a kereskedelmi, HR, pénzügyi vagy marketing.... [-]

Brazília Belo Horizonte
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul