Hivatalos Leírás

Celso Lisboa született a város Rio de Janeiro, a 20. század elején. Fia tanár kezdte életét szenteli magát, hogy a politika, mint tanácsos és az állami törvényhozó az 1950-es. Abban az időben, ő fejlesztette ki a projektek gazdasági és társadalmi jelentősége, és saját kezdeményezésére alapított és fenntartott a Recovery Center Bela Vista és Szociális Munka a kiskorúak számára. Csökkentik a társadalmi egyenlőtlenségek révén minőségi oktatás csak egy álom volt, az álmod.

1964-ben elhagyta a politikai tevékenység talált a testület Atheneu brazil, amelynek célja a közép-és középiskolás. Folytatva az álom, létre 1971-ben, az egyetem Society Celso Lisboa. Megerősítve sikertörténet 1998-ban, az intézmény meghódítani a helyzetét University Center, mely amellett, hogy tanfolyamok az irányítási, osztások az egészségre és a környezetre.

A Celso Lisboa a legjobb egyetem Center for Health and Wellness Rio de Janeiróban. 45 éves fennállása alatt az Intézet képzett több mint 20.000 diák saját egyetemi kurzusok. Jelenleg 14 ezer négyzetméter infrastruktúra egyetlen campus szívében Észak Zone, előtte a Szupersztráda Sampaio Station:

80 tanterem osztva 5 szakaszt 18 laboratóriumok gyakorlati órák 4 számítógépes laborok 3 előadótermek multi-sport tornaterem akadémia könyvtár

Program oktatási nyelve:
  • Portuguese (Brazil)

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

A tanfolyam Igazgatósága Celso Lisboa kínál átfogó képzés, amely lehetővé teszi a hallgató teljesítményét a következő területeken: emberi erőforrás, marketing, pénzügy va ... [+]

A tanfolyam Igazgatósága Celso Lisboa kínál átfogó képzés, amely lehetővé teszi a hallgató teljesítményét a következő területeken: emberi erőforrás, marketing, pénzügy vagy a műveletek a szolgáltatások vagy az ipar.

A szakma a legnépszerűbb az országban, kiemelve annak fontosságát, hogy a rendszergazda a nemzeti társadalmi-gazdasági forgatókönyv.

Szakmai piacon:

Az adminisztrátor által alkotott Celso Lisboa működhet a különböző területeken cégek:

Vendéglátás - a menedzsment a szállodák, hotelek, vidámparkok, ügyelve a működését a létesítmény a szolgáltatások és azok karbantartására. Pénzügyi - a koordinációs pénzintézetek tevékenységét foglalkozó javak, forgótőke, a költségvetés és a cash-flow elemzés. Emberi erőforrások - az ellátás közötti kapcsolatok az alkalmazottak és a vállalat, koordinálja a kiválasztási és felvételi, karrier tervek és a fizetések és ösztönző programok, képzési és fejlesztési emberek. Kórház - a menedzsment a kórházak, klinikák, sürgősségi és egészségügyi létesítmények, valamint képes együtt dolgozni a terv és az egészségügyi biztosítás. Gyártás - területeken a termelés tervezés és ellenőrzés, minőség-ellenőrzés, a forgalmazás és a logisztika. Harmadik szektor - a tervezés és a tevékenységek összehangolását, a nonprofit szervezetek, irányító adománygyűjtés és alkalmazása a környezetvédelmi projektek, oktatási, szakmai vagy közösség. Marketing - meghatározása az üzleti teljesítmény tervek tanulmányozása fogyasztói igények, termékek és szolgáltatások fejlesztésével eléjük. Oktatás - az oktatási intézményekben, ügyelve a tervezés és irányítás szükséges erőforrások oktatási tevékenységet. ... [-]
Brazília Rio de Janeiro
Március 2020
Portuguese (Brazil)
Nappali
8 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Celso Lisboa - O sucesso custa menos do que você imagina