Centro Universitário Celso Lisboa (UCL)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Celso Lisboa született a város Rio de Janeiro, a 20. század elején. Fia tanár kezdte életét szenteli magát, hogy a politika, mint tanácsos és az állami törvényhozó az 1950-es. Abban az időben, ő fejlesztette ki a projektek gazdasági és társadalmi jelentősége, és saját kezdeményezésére alapított és fenntartott a Recovery Center Bela Vista és Szociális Munka a kiskorúak számára. Csökkentik a társadalmi egyenlőtlenségek révén minőségi oktatás csak egy álom volt, az álmod.

1964-ben elhagyta a politikai tevékenység talált a testület Atheneu brazil, amelynek célja a közép-és középiskolás. Folytatva az álom, létre 1971-ben, az egyetem Society Celso Lisboa. Megerősítve sikertörténet 1998-ban, az intézmény meghódítani a helyzetét University Center, mely amellett, hogy tanfolyamok az irányítási, osztások az egészségre és a környezetre.

A Celso Lisboa a legjobb egyetem Center for Health and Wellness Rio de Janeiróban. 45 éves fennállása alatt az Intézet képzett több mint 20.000 diák saját egyetemi kurzusok. Jelenleg 14 ezer négyzetméter infrastruktúra egyetlen campus szívében Észak Zone, előtte a Szupersztráda Sampaio Station:

80 tanterem osztva 5 szakaszt 18 laboratóriumok gyakorlati órák 4 számítógépes laborok 3 előadótermek multi-sport tornaterem akadémia könyvtár

Helyszínek

Rio de Janeiro

Address
Rua 24 de Maio, 797
Engenho Novo – Rio de Janeiro
CEP: 20950-092

Rio de Janeiro, Rio de Janeiro állam, Brazília

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Programok

Az intézmény további kínálata: