Centro Universitário Carioca (UNICARIOCA)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A UniCarioca egy egyetem található, Rio de Janeiro, 4 egység elosztott négy különböző kerületek a város: Long River, Meier, Bento Ribeiro és Jacarepagua.

Alapítva ugyanazon a napon az évfordulóján a város Rio de Janeiro - nap 01º március UniCarioca nem csak nevében a "Carioca" márka, mint a DNS-ében, ahogy a "lét Carioca": modern, dinamikus, innovatív, mindig fejlődik.

Az oktatási, tudományos, kulturális és társadalmi elkötelezettség UniCarioca egy vonalban van a kihívásoknak és igényeknek a város Rio de Janeiro, és ezért elismerik megfelelő hozzájárulásuk kialakulását etikai és hozzáértő szakemberek számára a munkaerő-piaci egyre igényesebb és globalizálódott.

Ezen UniCarioca, akkor minden eszközt meg kell adni szárnyakat álmai.

Minden légkondicionált szoba és kivetítő; Wi-Fi hálózat a diákoknak; a legkorszerűbb számítógépes laborok, partnerségben a Dell számítógépek; IT infrastruktúra folyamatosan korszerűsítették: a legjobb piaci gyakorlatokat folyamatos korszerűsítése informatikai infrastruktúra használnak; Könyvtár gyűjteménye 13.557 címek és 35.583 példányban áll a tudományos közösség és adatbázis (EBSCO); különböző tanulási területek igényeinek megfelelően, az egyes ciklusok.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Portuguese (Brazil)

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Adminisztráció

Campus Nappali Részidős 8 félév March 2018 Brazília Rio de Janeiro + 1 további

A szakmai vezetés által kialakított UniCarioca képes fellépni a döntéshozatal fő szervezeti területen: a termelés és a marketing, pénzügyi menedzsment, humán erőforrás menedzsment, üzleti stratégia, logisztikai, információs rendszerek, stb [+]

Ballagási Menedzsment UniCarioca alakul a diákok a szakmai profilt kell dolgozni kapcsolatos kérdések az információs rendszerek, pénzügyi, személyzeti menedzsment, marketing, termelés, logisztika, projektek és környezeti felelősség. A szakmai út során meg tudják tervezni, szervezi, irányítja és ellenőrizni a tevékenységét a cég, akár állami, akár magán, és dolgozzanak ki stratégiákat és munkamódszerek különféle szervezeti területeken.

Az adminisztrátor egy professzionális kiterjedt játékteret, hogy képes dolgozni az iparban, kereskedelemben, illetve szolgáltatások magáncégek, és az állami szektor. Azt is tanácsot ad a vállalatok vagy csatlakozzon a terület az oktatás és a kutatás.... [-]


építőmérnök

Campus Nappali 10 félév March 2018 Brazília Rio de Janeiro

A tanfolyam Egyetemi Építőmérnöki UniCarioca célja, hogy a vonat a mérnökök képesek cselekedni az üzleti építése házak, épületek, utak, kikötők, gátak, hidak, felüljárók, bevásárlóközpontok, alagutak és viaduktok. [+]

A tanfolyam Egyetemi Építőmérnöki UniCarioca célja, hogy a vonat a mérnökök képesek cselekedni az üzleti építése házak, épületek, utak, kikötők, gátak, hidak, felüljárók, bevásárlóközpontok, alagutak és viaduktok. A diák kap egy jó alap matematikai és szilárd ismeretek terén az építési és a projekt fejlesztés, ideértve a minőségellenőrzést és a környezeti felelősség.

A kereslet a képzett mérnökök jelentősen megnőtt. Az építőmérnök munkák a különböző területeken a fent leírt, akkor a következő feladatokat látja el: Projekt fejlesztés, elemzés, irányítási, végrehajtási, felügyeletének és ellenőrzésének minden szakaszában a projekt. Az átlagos kezdő fizetése egy építőmérnök körülbelül US $ 3500.... [-]