Hivatalos Leírás

Egyéni Műszaki Egyetem UNITEPC Cosmos egy Felsőoktatási intézmény, jogilag megalapozott és védi a 94. cikk Az Alkotmány a Többnemzetiségű Állam Bolíviában.

A szellem, hogy jött létre a Műszaki Egyetem Private Cosmos, UNITEPC, 24 éves, nem csak a társadalmi tér a szakképzés, hanem egy olyan hely, amely igazi lehetőséget kínál egy átfogó professionalization ezekben a napokban a poszt- modernitás, a globalizáció és az információs technológia, ahol nem könnyű megtalálni az oktatási javaslatokat, amely előmozdítja az etikai és erkölcsi értékeket, hogy a társadalom igényeit. A UNITEPC a „felsőoktatási élő” egy vállalkozói szellem és az emberiség.

Erre a célra az a küldetése, és egyértelmű és objektív látás amely nagy elvárásokat sikere a diákok, a tantestület tekintélyes szakemberek különböző területeken az emberi tudás, akik képzettek, hogy elvégezhessék a képzési folyamatok a felsőoktatásban menedzsment alapuló tudományos ismereteket. Üdvözöljük az akadémiai környezet.

küldetés

„Hozzájárulás a fenntartható fejlődés, az ország és az egész világon tudományos és technológiai kutatás, az innovatív termelési formák és a kialakulását társadalmilag felelős szakemberek, proaktív, a kutatók és a vezetők kritikus kapacitással, hogy segítse a kulturális sokféleség, a társadalmi igazságosság, a demokratikus együttélés és a jólét”.

kilátás

„Mivel egy egyetem hazai és nemzetközi vetülete, képes megfelelni igényeinek magas stratégiai prioritás a szakképzés, a hivatása a szolgáltatást a kultúrák közösség területeken fontos, hogy az átfogó, fenntartható, a tudományos és technológiai fejlődés, a végrehajtási oktatási folyamatok minőség és a saját tőke”.

Program oktatási nyelve:
Spanyol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Szakszerűbbé humántőke kereskedelmi mérnöki vállalkozói szellem, készségek és képességek a területen, hogy alkalmazza a megszerzett tudást és eszközöket; keres egy átfogó ... [+]

küldetés

Szakszerűbbé humántőke kereskedelmi mérnöki vállalkozói szellem, készségek és képességek a területen, hogy alkalmazza a megszerzett tudást és eszközöket; keres egy átfogó és innovatív fejlesztés a kereskedelmi és üzleti területeken.

kilátás

Ahhoz, hogy a vezető karrier vállalkozók képzése és a feltalálók, hogy megoldja a jelentkező problémák a kereskedelmi és üzleti területeken.

Általános célok

Vonat szakemberek alapképzési, amelynek célja, hogy megfeleljen a társadalmi igények és a munkaerőpiac, az intenzív műszaki és tudományos módszerek orientált terv kialakítására, elemzése és hajtsanak végre olyan politikákat és stratégiákat területeken belül gazdasági ágak, közigazgatási , pénzügyi és kereskedelmi; így problémákkal szembesül egy nagyon erős versenypiacon.... [-]

Bolívia Cochabamba
Február 2020
Spanyol
Nappali
9 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Az Engineering Sound küldetése, hogy a vonat etikus és társadalmilag felelős szakemberek képesek elemezni és megérteni a kortárs problémákat, alkalmazása fizikai-matemati ... [+]

küldetés

Az Engineering Sound küldetése, hogy a vonat etikus és társadalmilag felelős szakemberek képesek elemezni és megérteni a kortárs problémákat, alkalmazása fizikai-matematikai alapokra művészeti és kulturális szempontok, lényegében a kutatás és a megbízható tudományos és technológiai ismeretek.

kilátás

Mivel a vezető felsőoktatási területen a hang és hogy a diplomások a legjobb az országban szentelt a kultúrák közötti közösségi szolgáltatást.

Általános célok

Szakemberek képzése, akik képesek tervezni, figyelemmel kíséri és produkció élő hang, felvétel stúdió, rádió film és televízió, elvégzésére képesek akusztikus diagnosztikai tartási végrehajtási megoldásokat, akusztikus anyagok, erősíti a fennálló akusztikai körülmények, ha szükséges végrehajtás hangszórók.... [-]

Bolívia Colcapirhua Municipality
Február 2020
Spanyol
Nappali
10 félévek
Campus
Bővebben magyarul
Universidad Técnica Privada Cosmos - UNITEPC

Ahhoz, hogy a vonat képzett szakemberek, nagy kapacitású és vezetői, akik vezetik a fejlesztés a Többnemzetiségű Állam Bolívia, alapítványokkal és a technikai és elméleti ... [+]

küldetés

Ahhoz, hogy a vonat képzett szakemberek, nagy kapacitású és vezetői, akik vezetik a fejlesztés a Többnemzetiségű Állam Bolívia, alapítványokkal és a technikai és elméleti ismeretek társadalmi értelemben, így kölcsönöznek döntően hozzájárul a menedzsment, fejlesztése és megvalósítása a technológiák hegy, amely pontosan igazodnak a jelenlegi és egyre növekvő igényeit az ország.

kilátás

A verseny villamosmérnök Műszaki Egyetem Egyéni Cosmos orientált szakmai képzés vezetői kiválóság, technológiai és kulturális, növelni tudták a kutatás és elkötelezett a fejlesztési folyamatok tartós jelentősége. Továbbá, a verseny a főszereplője az átalakulás a környezet elérése jobb életminőség.... [-]

Bolívia Cochabamba
Február 2020
Spanyol
Nappali
10 félévek
Campus
Bővebben magyarul

Aquí se forman las nuevas generaciones

Location address
Pasaje Fidelia Sánchez
entre Heroínas y España

Cochabamba, Cochabamba Department, BO
Social Media
Location address
Av. Blanco Galindo Km 7 1/2
Miguel Lanza esq. Daniel Campos Zona Florida Norte s/n

Colcapirhua Municipality, Cochabamba Department, BO
Location address
Av. Blanco Galindo s/n km. 4 1/2
Entre Av. Cuarta y Carlos Araníbar

Colcapirhua Municipality, Cochabamba Department, BO