Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a VIVES University College . Ez az új kollégium a KATHO közötti együttműködés, a Kortrijk, a Roeselare, a Tielt, a Torhout és a KHBO egyetemek közötti együttműködés, a bruggei és oostendei campusokkal. Ebben a pillanatban a felsőoktatás területén a fúziók gyakori tendenciát mutatnak Flandriában. Mintegy 13 000 diák, a VIVES a legnagyobb egyetemi kollégium Flandria.

Tervezze meg jövőjét

VIVES University College modern és kompetenciaalapú felsőoktatásával, innovatív gyakorlati kutatásaival és a társadalomnak nyújtott szolgáltatásai megfelelő választ adnak a mai és a holnap társadalmi kihívásaira. A VIVES egy elismerő, barátságos és emberközpontú egyetemi kollégium, amely a szakmailag orientált Bachelor Degrees és Associate Degrees-ra koncentrál. Ennek során az egyetemi kollégium biztosítja, hogy hallgatói mind emberi, mind szakemberként járuljanak hozzá a globalizált világhoz.

A VIVES teljes mértékben és aktívan elkötelezett a kompetenciák fejlesztése mellett. A hallgatók minden lehetőséget kapnak arra, hogy munkájukat a jövőjükre összpontosítsák. Tervezd meg a jövődet, ahogy az egyetemi kollégium kiindulási pontja hangsúlyozza ezt. A VIVES úgy véli, hogy a munkatársak számára fontos, hogy lelkesedéssel végezzék munkájukat. Ezért az egyetemi kollégium széleskörű lehetőségeket kínál számukra szakértelem kifejlesztésére és terjesztésére.

A VIVES arra törekszik, hogy középpontba helyezze a felelősséget és a tulajdonjogot, valamint az egyének elismerését és tiszteletét. A fenntarthatóság a VIVES egyik fontos elkötelezettsége. A VIVES célja az innováció révén a felsőfokú szakoktatás trendrendezője.

Küldetésnyilatkozat


Hajtás/>

  • A legjobbak lettek. A hallgatók és az oktatók lelkesedéssel tovább fejlesztik erősségeiket, és elmélyítik személyes és szakmai identitásukat. Olyan döntéseket hoznak, amelyek összhangban vannak tehetségükkel és céljaikkal.
  • A saját tanulási folyamat kezelése. A hallgatók és az előadók kezelik saját tanulási folyamataikat. Szakemberként elkötelezettek az egész életen át tartó tanulás iránt, és megértésük és szakértelmük kiterjesztésében és elmélyítésében.


Kapcsolat/>

  • Tanulás egymástól és egymástól. A diákok és az előadók együtt tanulnak együtt. Építik saját szakmai hálózatukat az informális és interdiszciplináris tanulás lehetőségeivel. Ennek elérése érdekében teljes mértékben kihasználják a digitális világ létesítményeit.
  • Megtalálni az utat a felsőoktatásban. A diákoknak a helyes döntések meghozatalában való segítése és a tanulási létrák felemelkedésének segítése érdekében a VIVES oktatási partnereivel együtt működik. A VIVES teljes mértékben felismeri a korábban szerzett kompetenciákat.
  • Aktív párbeszédet folytat a munkahely és a társadalom egészével. A diákok és az előadók külső és külső felekkel tanulnak. Kritikus képet alkotnak a társadalomról, és szakértelmüket könnyen hozzáférhetővé teszik az egyetemi kollégium környezetén kívül.


Innováció/>

  • A holnap inspiráló oktatásának kialakítása. A hallgatók és az előadók egy kihívásokkal teli tanulási környezetben dolgoznak, amely lehet vagy nem független az időtől és a helytől. Az innovációk kihasználják a kutatási eredményekre és a hallgatók jelenlegi és jövőbeli generációi, a munkakörnyezet és a társadalom elvárásait.
  • Felkészülés a jövő munkájára. A hallgatók és oktatók arra törekszenek, hogy megszerezzék a mai és a holnapi szakmákhoz szükséges kompetenciákat. Az elmélet és a gyakorlat interakciója kihívja őket, hogy terjesszék határaikat. Az oktatás, a gyakorlati tapasztalatok és a saját gyakorlati alapú kutatásuk összefonódott e célból.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

VIVES University College

A Bachelor of International üzleti menedzsment Bachelor alapképzés után program. Ez egy 12 hónapos teljes munkaidős program, amely a belgiumi Kortrijk campusban zajlik. A ... [+]

Kínálunk egy teljes munkaidős 1 éves (12 hónap) bachelor nemzetközi menedzsment hallgatók számára, akik már legalább egy főiskolai diploma. A program teljes egészében angolul.

Előnyben részesítjük a kereskedelmi tudományok és üzleti menedzsment területén tanult diákokat. De üdvözöljük a korlátozott számú diákot, akik más tantárgyakat tanultak, pl. A technológia ... Miután vizsgálatot és jóváhagyást a kérelem Bizottságunk által, ezek a diákok is be lehet vonni.

Mi ez a program?

A nemzetközi üzleti menedzsment alapképzés alapképzés után. Ez egy 12 hónapos teljes munkaidős program, mely a belgiumi Kortrijk-ban található. Az utolsó három hónap során gyakorlatban dolgozik.... [-]

Belgium Kortrijk
Szeptember 2019
Nappali
1 év
Campus
Bővebben magyarul
VIVES University College

A Bachelor of Business Management program célja a belga és nemzetközi hallgatók, akik szeretnének mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a különböző irányítási területeken, ... [+]

A Bachelor of Business Management program célja a belga és nemzetközi hallgatók, akik szeretnének mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a különböző irányítási területeken, és szerezni nemzetközi üzleti diplomát interkulturális környezetben a globalizált világban. Nemzetközi diákok, külföldi előadók, tanulmányutak és csere lehetőségek növelik a kultúrák közötti tudatosságot és kommunikációt.

A Bachelor of Business Management, szakirányú Business Management

A Kortrijk a flamand vállalkozói tevékenység és az innováció és a kreativitás előmozdításának szívverése. A város számos nagy multinacionális céggel rendelkezik, mint például a Barco, a Bekaert, stb., De számos iparág vagy szolgáltatóorientált kkv. Ez Európa második legalacsonyabb munkanélküliségi rátáját biztosítja. Az ősi történelmi városközpont inspiráló háttérrel és az élénk egyetemi (főiskolai) város stratégiai elhelyezkedéssel rendelkezik a belgiumi-francia metropolis Kortrijk, Lille és Tournai bármely részén.... [-]

Belgium Kortrijk
Szeptember 2019
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul

VIVES | Mission Statement