Thomas More University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük Thomas Több!

Üdvözöljük a Thomas More nemzetközi weboldalán! A Thomas More a Flandria legnagyobb alkalmazott tudományos egyeteme, amely több mint 31 holland és öt angol tanítású alapképzést nyújt Antwerpen tartományban. Emellett Thomas More angol nyelvű csereprogramokat kínál a partner egyetemek hallgatói számára.

DiákokSzeptembertől 2016-ig értékes választékot kínálunk az angol nyelvtanulással rendelkező főiskoláknak, amelyek magas színvonalú oktatást is biztosítanak a magas ambíciókkal rendelkező külföldi hallgatók számára.

Cserediákok

Thomas More a legnagyobb Flandriai Ipari Egyetem, és főleg Antwerpen tartományban található. Jelenleg hét egyetem van, amelyeken több mint 20 angol tanított csere félév van a partner egyetemek hallgatói számára.

Rövid programok és posztgraduális képzés

Kóstolja meg oktatási kínálatunkat a médiában vagy a formatervezésben anélkül, hogy teljes tanulmányi időt töltött volna.

Szeretne találkozni velünk?

További információ az Open Campus Napjainkról, és találkozik velünk az Ön országában.

Létesítmények és tanulói támogatás

Szakemberekből álló csapat tanácsokat, útmutatásokat, segítséget és segítséget nyújt a hallgatók számára. A tréningeken kívül a Thomas More a hallgatói lehetőségek teljes skáláját kínálja. Fedezze fel, hogyan tudunk Önnek segíteni.

Helyszínek

Mechelen

Address
Zandpoortvest 60
2800 Mechelen, Flandria, Belgium

Geel

Address
Kleinhoefstraat 4
2440 Geel, Flandria, Belgium

Sint-Katelijne-Waver

Address
Sint-Katelijne-Waver, Flandria, Belgium

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket