Thomas More University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Üdvözöljük Thomas Több!

Üdvözöljük a Thomas More nemzetközi weboldalán! Thomas More a legnagyobb Flandriai Iparművészeti Egyetem, amely több mint 31 holland tanult és 5 angol nyelvtudású alapképzést kínál Antwerpen tartományban. Ezenkívül a Thomas More kínálja az angol nyelvű csereprogramokat a partneregyetemek hallgatói számára.

DiákokSzeptembertől 2016-ig értékes választékot kínálunk az angol nyelvtanulással rendelkező főiskoláknak, amelyek magas színvonalú oktatást is biztosítanak a magas ambíciókkal rendelkező külföldi hallgatók számára.

Cserediákok

Thomas More a legnagyobb Flandriai Ipari Egyetem, és főleg Antwerpen tartományban található. Jelenleg hét egyetem van, amelyeken több mint 20 angol tanított csere félév van a partner egyetemek hallgatói számára.

Rövid programok és posztgraduális képzés

Kóstolja meg oktatási kínálatunkat a médiában vagy a formatervezésben anélkül, hogy teljes tanulmányi időt töltött volna.

Szeretne találkozni velünk?

További információ az Open Campus Napjainkról, és találkozik velünk az Ön országában.

Létesítmények és tanulói támogatás

Szakembercsapat ad tanácsot, útmutatókat, segít és segíti a hallgatókat. A képzéseken kívül a Thomas More egy sor hallgatói létesítményt kínál. Fedezd fel, hogyan tudunk segíteni.

Helyszínek

Mechelen

Address
Zandpoortvest 60
2800 Mechelen, Flandria, Belgium