Karel De Grote University College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A KDG

Karel de Grote-Hogeschool egy katolikus egyetem főiskola, amely több mint 11000 beiratkozott hallgatók és hogy foglalkoztat mintegy 1000 munkatársa. Ez tesz bennünket a legnagyobb egyetem főiskola Antwerpenben és a második legnagyobb Flandriában.

Küldetés, jövőkép és értékek

Küldetés

Karel de Grote University College (KDG) támogatja a fenntartható fejlődés: a diákok, a személyzet és a társadalom.

A kölcsönös együttműködés, melynek alapja egy hívogató tanulás, élet-és munkakörülményeket. Ahhoz, hogy mindig a legjobbat hozza ki mindenki, és hogy törekedjenek a kiválóság együtt.

Hajtott a értékek által inspirált keresztény elvek, nyitott más ideológiák.

Látomás

Karel de Grote University College (KDG) létrehoz kihívó és motiváló személyre szabott tanulási környezetek. Mindenki számára, aki azt akarja, hogy dolgozzon ki egy szakmai személyiség.

Mi nevelés és irányítja a diákokat, így felfedezzék és fejlesszék tehetségüket, és megszerezni a szükséges kompetenciákat átadni egy a társadalom számára. Öntudatos, a felelősségérzet és értékes a társadalom.

Azt javasoljuk, hogy munkatársaink folyamatosan növekszik mind a személyes és szakmai szinten.

KDG egy sokoldalú szervezet. Úgy gondoljuk, hogy előre, és nem érzed, a dinamika a gyorsan változó globális környezetben. Osztozunk a tudás és a befektetők erős együttműködés partnereinkkel: köszönhetően ezek az interakciók és készült-to-Megoldások a University College kiemelkedik és az innovációnak a (művészet) az oktatás, a gyakorlat-orientált kutatás és a szolgáltatások.

Értékek

Mint érték-alapú szervezet is választhat:

Diák-orientált intézkedések eredmények elérésének együttműködnek bizalom elkötelezzük magunkat, hogy egy jobb világ fenntartható innováció.

Perspectives on Education

Karel de Grote egyetem főiskola célja, hogy a diákok és a személyzet tagjai a lehetőséget, hogy felfedezzék, mi a tehetségek, és tovább fejleszteni ezeket a tehetségeket. Meggyőződésünk, hogy a team munka lehetővé teszi mind a diákok és a személyzet tagjai a kompetenciák megszerzéséhez - mint a tudás, készségek, belátás és attitűdök -, amelyek elengedhetetlenek egy működő összefüggésben, valamint a tágabb összefüggésben a társadalom. Az egyik legfontosabb kompetenciák, minden kétséget kizáróan, a képesség, hogy erőfeszítéseket tesznek azoknak, akik miatt bizonyos körülmények között nem képesek teljes mértékben kibontakoztathassa tehetségét.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor In Business Management - Nemzetközi üzleti

Campus Nappali 3 év September 2017 Belgium Antwerpen

A mértéke Bachelor in Business Management - International Business a felvételi egy lenyűgöző munka a nemzetközi üzleti világban. [+]

Bachelor in Business Management - Nemzetközi Üzleti Business Management - International Business egy 3 éves bachelor szak 180 kredit angol és felkészíti a tanulókat (országos és nemzetközi), az élénk törekvések válnak az illetékes szakemberek a nemzetközi üzleti életben. A jövőd nemzetközi Azt akarod, hogy a világ, hogy a napi munkahelyi környezet. A nemzetközi kereskedelem és együttműködés magával. Legyen az az asztalon a saját országában vagy utazás közben, hogy az ügyfelek és az üzleti partnerek a világ minden tájáról. A diplomát International Business (IBS) A mértéke Bachelor in Business Management - International Business a felvételi egy lenyűgöző munka a nemzetközi üzleti világban. Ebben a 3 éves bachelor programot Antwerpenben van: kompetenciára marketing, értékesítés, pénzügy, menedzsment, logisztika, jog, kommunikáció, nyelvek, vállalkozás és üzleti informatikai fejlesztése nemzetközi képességek mentén a programot, miközben dolgozik a diákok a világ minden tájáról a szemináriumok és projektek képzett és edzője egy finom csapat előadók egyetemek és a vállalkozások Európa-szerte és azon túl megy külföldre egy 3 hónapos szakmai beiratkozni egy teljes programot tanítani angol nyelven is külföldön tanulni egy "Erasmus +" támogatás. A központban Antwerpen tengeri kapuja Európa és hangulatos történelmi város Antwerpen városa található szíve Nyugat-Európa. A nagy sebességű vonatok elérheti Brüsszel, Párizs, London és Amszterdam kevesebb, mint 2 óra. A jegyet az Északi-tenger strandjai csak a költségek 5 € a diákok számára. A nemzetközi repülőterek Brüsszel és Charleroi (olcsó) eljuthat minden nagyobb európai város, és a világ. Antwerpen régóta mint találkozási pont nemzetközi üzleti (wo) men. A történelmi központ tanúskodik a gazdag 16. században, és... [-]