Karel De Grote University College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A KdG-ről

A Karel de Grote-Hogeschool katolikus egyetemi kollégium, amely több mint 11000 beiratkozott hallgatóval rendelkezik, és mintegy 1000 alkalmazottat foglalkoztat. Ez teszi számunkra Antwerpen legnagyobb egyetemi kollégiumát és Flandria második legnagyobb egyetemet.

Küldetés, látás és értékek

A misszió Karel de Grote Egyetemi Főiskola (KDG) támogatja a fenntartható fejlődést: a diákok, a személyzet és a társadalom számára. A kölcsönös interakcióban, amely egy meghívó tanuláson, élet- és munkakörnyezeten alapul. Mindig mindent kihasználni, és együtt törekedni a kiválóságra. A keresztény elvek által inspirált értékek által vezérelt, más ideológiák számára nyitott értékek. A Vision Karel de Grote Egyetemi Kollégium (KdG) megteremtette a kihívásokat és motiváló, személyre szabott tanulási környezeteket. Mindazok számára, akik szakmai személyiséggel szeretnének foglalkozni. Tanítunk és irányítjuk diákjainkat, hogy felfedezzék és fejlesszék tehetségüket, és megszerezzék a szükséges kompetenciákat ahhoz, hogy hozzájáruljanak a társadalomhoz. Öntudatos, a felelősségérzetet és a társadalom értékét. Ösztönözzük munkatársainkat, hogy mind személyes, mind szakmai szinten tovább neveljenek. A KdG egy sokoldalú szervezet. Elgondolkodunk előre, és érzékeljük a gyorsan változó globális kontextus dinamikáját. Megoszthatjuk egymással a tudásunkat és befektetünk partnereinkkel az erős együttműködésre: ezeknek a kölcsönhatásoknak és megoldásoknak köszönhetően egyetemi kollégiumunk kitűnő és innovatív (művészeti) oktatásban, gyakorlatorientált kutatásokban és szolgáltatásokban. Értékek Értékorientált szervezetként a következőket választjuk:

  • diákorientált cselekvések
  • eredmények elérése
  • bizalommal együttműködve
  • elkötelezzük magunkat egy jobb világban
  • fenntartható innováció.

Az oktatási perspektívák

Karel de Grote egyetemi kollégium célja, hogy a hallgatóknak és a munkatársaknak lehetőséget kapjon arra, hogy felfedezzék a tehetségüket, és továbbfejlesszék ezeket a tehetségeket. Határozottan hisszük, hogy a csapatmunka lehetővé teszi a hallgatók és az alkalmazottak számára, hogy olyan kompetenciákat szerezzenek, mint a tudás, készségek, betekintés és attitűdök, amelyek elengedhetetlenek a munkakörnyezetben és a társadalom szélesebb kontextusában. Az egyik legfontosabb kompetencia kétségtelen, hogy képesek arra, hogy erőfeszítéseket tegyenek azok számára, akik bizonyos körülmények között nem képesek teljes mértékben fejleszteni tehetségüket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor in Business Management - nemzetközi üzleti

Campus Nappali September 2018 Belgium Antwerp

A mértéke Bachelor in Business Management - International Business a felvételi egy lenyűgöző munka a nemzetközi üzleti világban. [+]

Bachelor in Business Management - nemzetközi üzleti

Business Management - International Business egy 3 éves bachelor szak 180 kredit angol és felkészíti a tanulókat (országos és nemzetközi), az élénk törekvések válnak az illetékes szakemberek a nemzetközi üzleti életben.

A jövőd nemzetközi

Azt akarod, hogy a világ, hogy a napi munkahelyi környezet. A nemzetközi kereskedelem és együttműködés magával. Legyen az az asztalon a saját országában vagy utazás közben, hogy az ügyfelek és az üzleti partnerek a világ minden tájáról.

A diplomát International Business (IBS)

A mértéke Bachelor in Business Management - International Business a felvételi egy lenyűgöző munka a nemzetközi üzleti világban. Ebben a 3 éves bachelor programot Antwerpenben van:... [-]


Kapcsolat

Cím Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerp, Flanders, Belgium
Honlap https://www.kdg.be/en/business-management-international-business
Telefon +32 350 221 92