Karel De Grote University College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A KdG-ről

A Karel de Grote-Hogeschool katolikus egyetemi kollégium, amely több mint 11000 beiratkozott hallgatóval rendelkezik, és mintegy 1000 alkalmazottat foglalkoztat. Ez teszi számunkra Antwerpen legnagyobb egyetemi kollégiumát és Flandria második legnagyobb egyetemet.

Küldetés, látás és értékek

A misszió Karel de Grote Egyetemi Főiskola (KDG) támogatja a fenntartható fejlődést: a diákok, a személyzet és a társadalom számára. A kölcsönös interakcióban, amely egy meghívó tanuláson, élet- és munkakörnyezeten alapul. Mindig mindent kihasználni, és együtt törekedni a kiválóságra. A keresztény elvek által inspirált értékek által vezérelt, más ideológiák számára nyitott értékek. A Vision Karel de Grote Egyetemi Kollégium (KdG) megteremtette a kihívásokat és motiváló, személyre szabott tanulási környezeteket. Mindazok számára, akik szakmai személyiséggel szeretnének foglalkozni. Tanítunk és irányítjuk diákjainkat, hogy felfedezzék és fejlesszék tehetségüket, és megszerezzék a szükséges kompetenciákat ahhoz, hogy hozzájáruljanak a társadalomhoz. Öntudatos, a felelősségérzetet és a társadalom értékét. Ösztönözzük munkatársainkat, hogy mind személyes, mind szakmai szinten tovább neveljenek. A KdG egy sokoldalú szervezet. Elgondolkodunk előre, és érzékeljük a gyorsan változó globális kontextus dinamikáját. Megoszthatjuk egymással a tudásunkat és befektetünk partnereinkkel az erős együttműködésre: ezeknek a kölcsönhatásoknak és megoldásoknak köszönhetően egyetemi kollégiumunk kitűnő és innovatív (művészeti) oktatásban, gyakorlatorientált kutatásokban és szolgáltatásokban. Értékek Értékorientált szervezetként a következőket választjuk:

  • diákorientált cselekvések
  • eredmények elérése
  • bizalommal együttműködve
  • elkötelezzük magunkat egy jobb világban
  • fenntartható innováció.

Az oktatási perspektívák

Karel de Grote egyetemi kollégium célja, hogy a hallgatóknak és a munkatársaknak lehetőséget kapjon arra, hogy felfedezzék a tehetségüket, és továbbfejlesszék ezeket a tehetségeket. Határozottan hisszük, hogy a csapatmunka lehetővé teszi a hallgatók és az alkalmazottak számára, hogy olyan kompetenciákat szerezzenek, mint a tudás, készségek, betekintés és attitűdök, amelyek elengedhetetlenek a munkakörnyezetben és a társadalom szélesebb kontextusában. Az egyik legfontosabb kompetencia kétségtelen, hogy képesek arra, hogy erőfeszítéseket tegyenek azok számára, akik bizonyos körülmények között nem képesek teljes mértékben fejleszteni tehetségüket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Bachelor üzleti menedzsment - Nemzetközi Üzleti

Campus Nappali 3 év September 2019 Belgium Antwerp

Az okleveles üzleti menedzsment - Nemzetközi Üzleti a felvételi egy lenyűgöző munka a nemzetközi üzleti világban. [+]

Bachelor üzleti menedzsment - Nemzetközi Üzleti

Üzleti menedzsment - Az International Business egy 3 éves, 180 kreditos angol nyelvű főiskolai diploma és nemzetközi és országos hallgatókat készít, akik élénk ambíciókkal rendelkeznek ahhoz, hogy a nemzetközi üzleti életben kompetens szakembergé váljanak.

A jövője nemzetközi

Azt akarja, hogy a világ legyen a mindennapi munkakörnyezeted. A nemzetközi kereskedelem és együttműködés lenyűgöz. Legyen az otthoni íróasztalról, vagy utazás közben az ügyfelek és üzleti partnerek számára világszerte.

A nemzetközi üzleti (IBS) fokozat

Az okleveles üzleti menedzsment - Nemzetközi Üzleti a felvételi egy lenyűgöző munka a nemzetközi üzleti világban. A hároméves alapképzés alatt Antwerpenben:... [-]


Kapcsolat

Cím Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerp, Flanders, Belgium
Honlap https://www.kdg.be/en/business-management-international-business
Telefon +32 350 221 92