Hivatalos Leírás

A KdG-ről

A Karel de Grote-Hogeschool katolikus egyetemi kollégium, amely több mint 11000 beiratkozott hallgatóval rendelkezik, és mintegy 1000 alkalmazottat foglalkoztat. Ez teszi számunkra Antwerpen legnagyobb egyetemi kollégiumát és Flandria második legnagyobb egyetemet.

Küldetés, látás és értékek

A misszió Karel de Grote Egyetemi Főiskola (KDG) támogatja a fenntartható fejlődést: a diákok, a személyzet és a társadalom számára. A kölcsönös interakcióban, amely egy meghívó tanuláson, élet- és munkakörnyezeten alapul. Mindig mindent kihasználni, és együtt törekedni a kiválóságra. A keresztény elvek által inspirált értékek által vezérelt, más ideológiák számára nyitott értékek. A Vision Karel de Grote Egyetemi Kollégium (KdG) megteremtette a kihívásokat és motiváló, személyre szabott tanulási környezeteket. Mindazok számára, akik szakmai személyiséggel szeretnének foglalkozni. Tanítunk és irányítjuk diákjainkat, hogy felfedezzék és fejlesszék tehetségüket, és megszerezzék a szükséges kompetenciákat ahhoz, hogy hozzájáruljanak a társadalomhoz. Öntudatos, a felelősségérzetet és a társadalom értékét. Ösztönözzük munkatársainkat, hogy mind személyes, mind szakmai szinten tovább neveljenek. A KdG egy sokoldalú szervezet. Elgondolkodunk előre, és érzékeljük a gyorsan változó globális kontextus dinamikáját. Megoszthatjuk egymással a tudásunkat és befektetünk partnereinkkel az erős együttműködésre: ezeknek a kölcsönhatásoknak és megoldásoknak köszönhetően egyetemi kollégiumunk kitűnő és innovatív (művészeti) oktatásban, gyakorlatorientált kutatásokban és szolgáltatásokban. Értékek Értékorientált szervezetként a következőket választjuk:

  • diákorientált cselekvések
  • eredmények elérése
  • bizalommal együttműködve
  • elkötelezzük magunkat egy jobb világban
  • fenntartható innováció.

Az oktatási perspektívák

Karel de Grote egyetemi kollégium célja, hogy a hallgatóknak és a munkatársaknak lehetőséget kapjon arra, hogy felfedezzék a tehetségüket, és továbbfejlesszék ezeket a tehetségeket. Határozottan hisszük, hogy a csapatmunka lehetővé teszi a hallgatók és az alkalmazottak számára, hogy olyan kompetenciákat szerezzenek, mint a tudás, készségek, betekintés és attitűdök, amelyek elengedhetetlenek a munkakörnyezetben és a társadalom szélesebb kontextusában. Az egyik legfontosabb kompetencia kétségtelen, hogy képesek arra, hogy erőfeszítéseket tegyenek azok számára, akik bizonyos körülmények között nem képesek teljes mértékben fejleszteni tehetségüket.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Karel De Grote University College

Az okleveles üzleti menedzsment - Nemzetközi Üzleti a felvételi egy lenyűgöző munka a nemzetközi üzleti világban. ... [+]

A Business Management (International Business) egy hároméves angol nyelvű szak, amely globális gondolkodású hallgatókat készít a nemzetközi üzleti életben.

A hallgatók számára lehetőséget biztosít a nemzetközi osztályteremben való tanulmányozásra, a diákok mintegy 40 százalékával csatlakozik a programhoz külföldről. Az előadók ugyanolyan sokszínűek, és iparági know-how- jukkal megtanulják, hogyan alkalmazzák elméleti ismereteiket gyakorlati feladatok, esetek és csoportos feladatok segítségével.

Meg fogja találni az etikus üzleti gyakorlat és fenntarthatóság elveit, és fejlesztheti szakmai készségeit és kulturális tudatosságát készen a globális munkahelyre. Ez a tanfolyam egy ugródeszka is egy mester program számára.... [-]

Belgium Antwerp
September 2019
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerp, Flanders, Belgium
Honlap
Telefonszám
+32 350 221 92