Hivatalos Leírás

A KdG

Karel De Grote University College több mint 12 000 beiratkozott hallgatóval rendelkezik, és mintegy 1000 alkalmazottat foglalkoztat. Ez teszi számunkra az Antwerpen legnagyobb egyetemi kollégiumát.

Küldetés, látás és értékek

A Karel De Grote University College ( KdG ) támogatja a fenntartható fejlődést: a diákok, a személyzet és a társadalom számára. A kölcsönös kölcsönhatásban, egy meghívó tanulás, élet és munkahelyi környezet alapján. Ahhoz, hogy mindig a legjobbat hozza ki mindenkinek, és törekedjen a kiválóságra. A Vision Karel De Grote University College ( KdG ) kihívást jelentő és motiváló, személyre szabott tanulási környezetet teremt. Mindenkinek, aki személyiséggel kíván profivá válni. Oktatjuk és irányítjuk diákjainkat, hogy felfedezzék és fejlesszék tehetségüket, és megszerzik a szükséges kompetenciákat, hogy hozzájáruljanak a társadalomhoz. Saját tudatosság, felelősségérzet és a társadalom által értékelt. Arra bátorítjuk munkatársainkat, hogy mind személyes, mind szakmai szinten növekedjenek. KdG egy sokoldalú szervezet. Előre gondolunk, és érezzük magunkat a gyorsan változó globális környezet dinamikája iránt. Megosztjuk a tudásunkat és befektetünk partnereinkkel folytatott szoros együttműködésbe: ezeknek az interakcióknak és a mérésen alapuló megoldásoknak köszönhetően egyetemi kollégiumunk kiváló és innovatív a (művészeti) oktatásban, a gyakorlat-orientált kutatásban és a szolgáltatásokban. Értékek Értékalapú szervezetként választjuk:

  • diákorientált cselekvések
  • eredmények elérése
  • bizalommal együttműködve
  • elkötelezzük magunkat egy jobb világban
  • fenntartható innováció.

Az oktatási perspektívák

Karel De Grote University College arra törekszik, hogy tanítványai és munkatársai lehetőséget kapjanak tehetségük felfedezésére és fejlesztésére. Meggyőződésünk, hogy a csapatmunka lehetővé teszi mind a diákok, mind a személyzet tagjai számára olyan kompetenciák megszerzését, mint a tudás, készségek, betekintés és attitűdök, amelyek nélkülözhetetlenek a munkakörnyezetben és társadalmunk szélesebb összefüggésében. Az egyik leglényegesebb kompetencia kétségtelenül az a képesség, hogy erőfeszítéseket tegyünk azok számára, akik bizonyos körülmények között nem képesek teljes mértékben fejleszteni tehetségüket.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Karel De Grote University College

A következő három évben a legmodernebb kreativitást és technikai készségeket fejleszteni fogja, hogy segítsen ragyogni a multimédia gyors ütemű világában. ... [+]

Mindig az áttörést a technológia terén? Van egy vállalkozói ösztön és az újítások elindításához szükséges ötletek?

Jöjjön el és fedezze fel, hogy miként tehetjük a technológiát számunkra, kinyitjuk a potenciálját, és a társadalom megköszönheti.

A Multimédia és Kommunikációs Technológia Bachelor az angol nyelvű diploma, amely globálisan gondolkodó diákokat készít a digitális világ karrierjére.

Kell alkalmazni, és meg tudná tölteni a következő három évben, az élénk és történelmi város Antwerpen Belgium.

A diplomát röviden

Fejleszti a technikai készségeket, a legmodernebb kreativitást és a stratégiai betekintést, hogy segítsen ragyogni a multimédia gyors ütemű világában.... [-]

Belgium Antwerpen
Kérj Információt
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Karel De Grote University College

Az okleveles üzleti menedzsment - Nemzetközi Üzleti a felvételi egy lenyűgöző munka a nemzetközi üzleti világban. ... [+]

A Business Management (International Business) egy hároméves angol nyelvű szak, amely globális gondolkodású hallgatókat készít a nemzetközi üzleti életben.

A hallgatók számára lehetőséget biztosít a nemzetközi osztályteremben való tanulmányozásra, a diákok mintegy 40 százalékával csatlakozik a programhoz külföldről. Az előadók ugyanolyan sokszínűek, és iparági know-how- jukkal megtanulják, hogyan alkalmazzák elméleti ismereteiket gyakorlati feladatok, esetek és csoportos feladatok segítségével.

Meg fogja találni az etikus üzleti gyakorlat és fenntarthatóság elveit, és fejlesztheti szakmai készségeit és kulturális tudatosságát készen a globális munkahelyre. Ez a tanfolyam egy ugródeszka is egy mester program számára.... [-]

Belgium Antwerpen
Szeptember 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerpen, Flandria, Belgium
Honlap
Telefonszám
+32 350 221 92