Karel De Grote University College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A KdG

Karel De Grote University College több mint 12 000 beiratkozott hallgatóval rendelkezik, és mintegy 1000 alkalmazottat foglalkoztat. Ez teszi számunkra az Antwerpen legnagyobb egyetemi kollégiumát.

Küldetés, látás és értékek

A Karel De Grote University College ( KdG ) támogatja a fenntartható fejlődést: a diákok, a személyzet és a társadalom számára. A kölcsönös kölcsönhatásban, egy meghívó tanulás, élet és munkahelyi környezet alapján. Ahhoz, hogy mindig a legjobbat hozza ki mindenkinek, és törekedjen a kiválóságra. A Vision Karel De Grote University College ( KdG ) kihívást jelentő és motiváló, személyre szabott tanulási környezetet teremt. Mindenkinek, aki személyiséggel kíván profivá válni. Oktatjuk és irányítjuk diákjainkat, hogy felfedezzék és fejlesszék tehetségüket, és megszerzik a szükséges kompetenciákat, hogy hozzájáruljanak a társadalomhoz. Saját tudatosság, felelősségérzet és a társadalom által értékelt. Arra bátorítjuk munkatársainkat, hogy mind személyes, mind szakmai szinten növekedjenek. KdG egy sokoldalú szervezet. Előre gondolunk, és érezzük magunkat a gyorsan változó globális környezet dinamikája iránt. Megosztjuk a tudásunkat és befektetünk partnereinkkel folytatott szoros együttműködésbe: ezeknek az interakcióknak és a mérésen alapuló megoldásoknak köszönhetően egyetemi kollégiumunk kiváló és innovatív a (művészeti) oktatásban, a gyakorlat-orientált kutatásban és a szolgáltatásokban. Értékek Értékalapú szervezetként választjuk:

  • diákorientált cselekvések
  • eredmények elérése
  • bizalommal együttműködve
  • elkötelezzük magunkat egy jobb világban
  • fenntartható innováció.

Az oktatási perspektívák

Karel De Grote University College arra törekszik, hogy tanítványai és munkatársai lehetőséget kapjanak tehetségük felfedezésére és fejlesztésére. Meggyőződésünk, hogy a csapatmunka lehetővé teszi mind a diákok, mind a személyzet tagjai számára olyan kompetenciák megszerzését, mint a tudás, készségek, betekintés és attitűdök, amelyek nélkülözhetetlenek a munkakörnyezetben és társadalmunk szélesebb összefüggésében. Az egyik leglényegesebb kompetencia kétségtelenül az a képesség, hogy erőfeszítéseket tegyünk azok számára, akik bizonyos körülmények között nem képesek teljes mértékben fejleszteni tehetségüket.

Helyszínek

Antwerpen

Address
Groenplaats, Nationalestraat 5, 2000 ANTWERP
2000 Antwerpen, Flandria, Belgium
Telefonszám
+32 350 221 92