Hivatalos Leírás

1995-ben Howest, a University College West Flanders lett egy autonóm felsőoktatási intézmény összevonása miatt hat prominens felsőoktatási intézmények Flandriában. Azóta a fejlődés Howest tett a friss lendületet, és most az egyik vezető szolgáltatója a felsőoktatás a tartományban. Ma mintegy 5600 nappali tagozatos hallgató beiratkozott Howest folytat alapdiplomával 24 és 7 Masters széles körét felölelő területen. Howest négy egyetemen található Brugge és Kortrijk. A hallgatók Itt egy nyílt, élénk, kozmopolita és barátságos környezetet kínál, gazdag oktatási lehetőségek, különös tekintettel a minőségi és a gyakorlat-orientált képzések. Ház szállás, szakkönyvtárak, egyéni tanulmányi programok, hallgatói tanulmányi tanácsadás és a kapcsolódó szolgáltatások a megyei hallgatói stressz-orientált politikát. Hozzáértő oktatók és adminisztratív személyzet egy kompakt közösség és mindig megközelíthető. Minden tanterem és Előadótermek jól felszerelt, hogy megfeleljen a mai oktatási létesítményeket. Internet-fiókok állnak minden diák számára. Howest egyre nagyobb nemzetközi hírnevet, mint az általa kínált lehetőségek a diákoknak, hogy ezt a részét külföldi tanulmányait. Erősíteni kell az ipar és más külső szervezetek is bővül. Howest továbbra is vonzza a rendelkezésre álló legjobb tudományos munkaerőt és módosítani és fejleszteni a tantervet, hogy új területeket a tudás és hogy megfeleljen a változó igényeinek a mai diák. Howest üdvözli a nemzetközi diákok és folyamatosan fejleszti tanfolyam ajánlatot angolul.Tanulás Bruges vagy Kortrijk magában foglalja többek között egy sor nagyon vonzó helyszín egy kő 's dobás: a belga tengerparton, valamint a flamand művészet városokban, mint Antwerpen, Brüsszel, Gent ... Azt is elérheti híres európai helyeken, mint Párizsban, Londonban, Amszterdamban, Kölnben egy vagy két óra vonatút. Röviden, Howest olyan intézmény, ahol tanul egyszerre hatékony és kellemes.

Az intézmény további kínálata:

BSc

Howest University College West Flanders

DAE egy 180 ECTS főállású agglegény program célja a fejlett és a kreatív, ambiciózus, szenvedélyes és kivételes személyiségeket. ... [+]

BSc Nemzetközi Digitális Művészeti és szórakozás

DAE egy 180 ECTS főállású agglegény program célja a fejlett és a kreatív, ambiciózus, szenvedélyes és a kivételes személyiségeket, kész a határon túli interaktív 3D.

A látványos növekedés a komoly technológiai 3D-ágazat, valamint a gyorsan fejlődő játék üzlet, létrehoztunk egy egyre növekvő kereslet kiváló szakemberek. Ez az, amit Digital Arts and Entertainment van szó!

Ennek DAE'er, a világ a játszótér. Már az első félévben, a diákok elmerült a nemzetközi környezetben, pályázóként érkeznek a világ minden tájáról. A mi az iparág által jóváhagyott, díjnyertes és nemzetközileg támogatott oktatása szakértők segítségével state-of-the-art berendezések és az iparági szabvány gyakorlatokat.... [-]

Belgium Kortrijk
Szeptember 2020
Nappali
Campus
Bővebben magyarul