Howest College - University College West

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Összpontosítson a kiberbiztonságra Howestnél

Kezdje el a kiberbiztonsági karrierjét . A programok Applied Computer Science - Cyber Security at Howest University, Bruges, Belgium nyújtunk az ideális oktatás.

A Howest érdekes témák széles skáláját kínálja a számítógépes biztonság területén. Szerette volna valaha megérteni, hogy a hackerek hogyan működnek, és megtámadni a támadásaikat a rosszindulatú programok fordított fordításán keresztül? Szeretne etikus hackerekré válni, és segíthet a magán- és állami szervezeteknek a penetrációs teszteléssel (rendszer, web és hálózat) megtalálni gyenge pontjaikat? Szeretne segíteni a számítógépes bűnözés elleni küzdelemben és a rossz fiúk megtalálásában kriminalisztikai elemzés elvégzésével ? Vagy életed célja az ipar biztonságának megerősítése az ipari vezérlőrendszerek biztonságának (OT) megismerésével? Vagy meg szeretné érteni a kriptográfia és annak felhasználhatóságát (ransomware) megóvására vagy támadására? Az adatvédelem és a GDPR biztosítja az alapvető ismereteket az adatvédelmi tisztviselővé válásakor. Alapos szakértelmet szerez az információbiztonság kezelésében, valamint a fenyegetések modellezésében és intelligenciájában . Mindezt és még többet kínálunk ebben a programban.

Az úttörő új technológiák oktatása terén úttörőként Howest az elsők között reagált az ipar számára kész, gyakorlat-orientált kiberbiztonsági szakemberek hiányára, ezt az alapképzési programot kínálva. Ide tartoznak olyan innovatív témák is, mint a számítógépes hadviselés és az 5G, a Blockchain és az AI biztonság.

Három sávot kínálunk a kiberbiztonsághoz.

Az alapképzés során megtanulja a hardver és az asztali operációs rendszerek, a hálózatok és a szoftverfejlesztés alapjait, beleértve a biztonságos fejlesztést és még sok minden mást. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség előzetes ismeretekre vagy tapasztalatokra az informatika (biztonság) területén, bár a számítógépekkel való munka iránti kapcsolat természetesen előnye.

Kutatás

Howest szilárd hírnévre tett szert a gyakorlat-orientált tudományos kutatásban, a szolgáltatásokban és a továbbképzésben, mindig a nemzeti és nemzetközi szakmai területre összpontosítva. Ez nemzeti, európai és nemzetközi projektekké vált az alkalmazott kutatásban, mindig a magán- és állami szervezetek kérésére és azok számára.

Egy szó a rektorunktól

"Bátran menj oda, ahova még senki sem ment!"

Kirk kapitány, az Enterprise, a Star Trek, egy fiú álma, amelyet karrierem során folytattam.

A múlt akadályainak látása és lehetőségek teremtése. Esélyek megadása. Tehetségek fejlesztése. Inspirálja az embereket teljes lehetőségeik kiaknázására, felveszi a sávot, bátorítja az embereket, hogy másképp cselekedjenek.

Várja meg a jövőt, erre számíthatunk Howest közösségünkkel. Nem atipikusnak nevezzük magunkat, élekkel járunk. Nyitottak vagyunk az emberek számára, akik a vonalakon kívül húzódnak, és akik úgy gondolják, hogy nem tudnak ösztönözni a vállalkozást, és bátorítják a vállalkozói szellemet.

Kiszolgálás, felhatalmazás, gondoskodás: Ezek az értékeink, a jelzőlámpák, amelyek irányítanak bennünket, amelyek behatoltak a közösségünk legfontosabb hajszálereibe. A Howest DNS részét képezik.

A hallgató és a tanulmányi program központi szerepet játszik az oktatás jövőképében. A társadalom és a széles munkamező a mérföldkövek. Célunk a társadalmi hozzáadott érték létrehozása.

Lode De Geyter
Rektor

138530_image2.jpg
Shutterstock / Novikov Aleksey

Bruges, a tökéletes város a hallgatók számára

Tudta, hogy a történelmi városközpont kiemelkedő UNESCO Világörökség része? Ön megosztja a várost a világ minden tájáról érkező turistákkal, és ez a keverék tökéletesen működik.

Brugge „a tisztességes város” széles skáláját kínálja a szórakozásból. Pihenjen a teraszon, gyakoroljon a zöldövezetben, nézze meg a csatornákat, vagy élvezze a sok étterem és bár egyikét diákjaival. Inspiráló város a hallgatók számára!

Mit jelent Howest?

  • A Howest, a Hogeschool West-Vlaanderen egy atipikus, kreatív, innovatív és vállalkozó szellemű alkalmazott és tudományos egyetem.
  • Feltárva minden hallgató tehetségét és szenvedélyét, Howest arra készteti a hallgatóit, hogy kompetens, erősen alkalmazható, csapatorientált szakemberekké váljanak, képesek legyenek előre látni globális társadalmunk fejlődését.
  • Howest szorosan együttműködik a regionális és a nemzetközi munkaterülettel , valamint annak érdekében. Következésképpen a Howest integrálja a vezető, társadalmi szempontból releváns és kompetencia-orientált oktatást, valorizáció-orientált kutatást és szolgáltatásokat minden tanulmányi programjába.
  • A Howest nyitott és pluralista alkalmazott tudományok és művészetek egyeteme , tiszteletben tartva a sokféleséget . A Howest arra ösztönzi munkatársait és hallgatóit, hogy alapvető értékeiket integrálják személyes és szakmai életükbe.

Helyszínek

Bruges

Address
Rijselstraat 5,
8000 Bruges, Flandria, Belgium