Hivatalos Leírás

110624_foto1.jpg

Álmodsz egy nemzetközi karrierről az üzleti életben? Szeretné bővíteni a látókörét és lépni a kényelmi zónán kívül? Miért nem indíthatja el karrierjét Gentben, Európa szívében ? A világ a játszótér, ahol az Artevelde University of Applied Sciences angol nyelvtudományi szakán végzett diploma. Kínálunk két bachelor üzleti: International Office Management vagy a nemzetközi üzleti menedzsment.

Artevelde University of Applied Sciences , a Gent Egyetem (AU GENT) tagja, Flandria egyik legnagyobb egyeteme (13 000 diák. Gent Flandriában található, mindössze 30 percre Brüsszeltől, Antwerpentől, Brugestől, a parttól) Franciaország és Hollandia: Gent 70 000 hallgatójával Belgium legnagyobb hallgatói városa, az egyetemi és egyetemi főiskolák a városon átterjednek , ami megnöveli a hangulatot, és lehetetlen elképzelni Gentet a diákjainak kerékpározása nélkül. széleskörű tanulási lehetőségeket kínál: Genten mindent megtalál: az élet, az éjszakai élet, az első osztályú oktatás és számos szabadidős tevékenység.110622_foto2.jpg

Sőt, az Artevelde University of Applied Sciences ösztönzi a kimenő személyzetet és a diákok mobilitását, és melegen üdvözli a nemzetközi beérkező diákokat és személyzetet . Végül, a rendszeres tanulmányi programok mellett az Artevelde University of Applied Sciences két nemzetközi nyelvtudományi programot kínál angolul , egyértelmű hangsúlyt fektetve az interdiszciplinaritásra. Lehetőséget biztosítunk a holland nyelvtanfolyamok követésére a külföldi diákok sikeres integrációjának biztosítása érdekében.

Az egyetemi kollégium olyan szakembereket oktat, akiknek kreativitása, innovatív gondolkodási módja és a vállalkozói szellem értelme határokon átnyúlik. Az Artevelde University of Applied Sciences , kiváló diák-orientált szolgáltatásokról, oktatásról és tanácsadásról tanultak, minden bizonnyal megfelelnek az Ön elvárásainak, valamint a vonzó társadalmi, kulturális és turisztikai tevékenységeknek, amelyeket Gent város kínál.110628_foto3.jpg

5 ok az üzleti tanulmányozásra Gentben, Belgiumban!

  1. Amikor Belgiumban üzleti tevékenységet folytat, karrierjét Európa szívében indítja el. Számos globális szervezet székhelye Belgiumban van, és az EU és a NATO is itt található.
  2. Nemcsak felfedezzük Belgiumot nemzetközi tartózkodása alatt: a nagyobb európai városok, mint Párizs, London, Berlin, Amszterdam, csak néhány órányira vannak.
  3. Gent Belgium egyik legnagyobb városa . Az egyetemi és egyetemi főiskolák campusai elterjedtek a történelmi városban.
  4. Gent egyedülálló kulturális és történelmi város . A középkori nagyszerűséget és a kulturális vonzerőt ötvözi a fontos zenei és filmfesztiválokkal, valamint változatos színházi és előadóművészetével.
  5. A Gentben beszélt nyelv holland, de a belga nyelvek nagyon soknyelvűek. Három hivatalos nyelvvel Belgiumban könnyedén beszélhet angolul, franciául és hollandul !
Program oktatási nyelve:
  • Angol
  • Holland

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

Artevelde University of Applied Sciences

Van szenvedélye a nyelvekre és az emberekre? Minden, ami a digitális világgal kapcsolatos? Szeretné kiterjeszteni a látókörét és lépni a kényelmi zónán kívül? A világ a j ... [+]

Szenvedélyes a nyelvek és az emberek? Szeretne irodai menedzserként, projektmenedzserként, toborzóként vagy folyamatvezetőként dolgozni nemzetközi cégnél , otthonában vagy külföldön? Mindez a nemzetközi irodai menedzsment szakán belül elérhető .

Miért van a Bachelor a Nemzetközi Iroda Menedzsmentben?A nemzetközi diákok egy csoportjával foglalkozhatsz : gazdagító tapasztalattal.Három elméleti gyakorlat, sok külföldi előadás, vállalati látogatás, külföldi tanulmányutak, nemzetközi orientált esetek stb.Megtanulod, hogy professzionálisan kommunikálj angolul és két másik idegen nyelven .

Egy nemzetközi cégben vagy külföldön munkát keresel. Nem várhatsz, hogy belépjen a kényelmi zónádba. Szenvedélyes a nyelvek, az emberek és a projektek irányítása. Akarod lenni az, aki megtartja az irodát. A Nemzetközi Iroda Menedzsment segít a karrierjének megkezdésében! Ez a teljes hároméves főiskolai program teljes mértékben angol nyelvű.... [-]

Belgium Ghent
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Artevelde University of Applied Sciences

Álmodsz egy nemzetközi karrierről? Kíváncsi vagy arra, hogy szélesítse a horizontot? Végrehajtják-e ambícióit országa határain túl? Ezután a nemzetközi üzleti menedzsment ... [+]

Álmodsz egy nemzetközi karrierről? Szeretné bővíteni a láthatárát? Az Ön ambíciói az országod határain túl vannak? Akkor a nemzetközi üzleti menedzsment főiskolai diploma lesz a teáscsésze. Ezt a teljes hároméves főiskolai programot angolul tanítják. A fogyasztói cikkek, a HR, az értékesítés, az export, a marketing, a szociális profit, a pénzügyek, az informatika stb.

Miért van a Bachelor in International Business Management?Az üzleti életkel való együttműködés vállalati látogatások, vendégelőadások, nemzetközi esettanulmányok, tapasztalt oktatók stb.A kiscsoportos csoportok biztosítják az interaktivitást a témához, ahol az üzleti készségekre és attitűdökre helyezik a hangsúlyt.Személyes edzést kap a TalentEzt a főiskolai programot teljes egészében angolul tanítják egy nemzetközi diákcsoportnak.A nemzetközi gondolkodásmódot szerzett diplomások és az alapos angol nyelvtudás ezekben a napokban nagy a kereslet.... [-]
Belgium Ghent
Február 2020
Angol
Nappali
3 év
Campus
Bővebben magyarul
Address
Voetweg 66 9000 Ghent
9000 Ghent, Flandria, Belgium
Honlap
Telefonszám
+32 9 234 70 00