Artevelde University of Applied Sciences

Bevezetés

Hivatalos Leírás

110624_foto1.jpg

Álmodsz egy nemzetközi karrierről az üzleti életben? Szeretné bővíteni a látókörét és lépni a kényelmi zónán kívül? Miért nem indíthatja el karrierjét Gentben, Európa szívében ? A világ a játszótér, ahol az Artevelde University of Applied Sciences angol nyelvtudományi szakán végzett diploma. Kínálunk két bachelor üzleti: International Office Management vagy a nemzetközi üzleti menedzsment.

Artevelde University of Applied Sciences , a Gent Egyetem (AU GENT) tagja, Flandria egyik legnagyobb egyeteme (13 000 diák. Gent Flandriában található, mindössze 30 percre Brüsszeltől, Antwerpentől, Brugestől, a parttól) Franciaország és Hollandia: Gent 70 000 hallgatójával Belgium legnagyobb hallgatói városa, az egyetemi és egyetemi főiskolák a városon átterjednek , ami megnöveli a hangulatot, és lehetetlen elképzelni Gentet a diákjainak kerékpározása nélkül. széleskörű tanulási lehetőségeket kínál: Genten mindent megtalál: az élet, az éjszakai élet, az első osztályú oktatás és számos szabadidős tevékenység.110622_foto2.jpg

Sőt, az Artevelde University of Applied Sciences ösztönzi a kimenő személyzetet és a diákok mobilitását, és melegen üdvözli a nemzetközi beérkező diákokat és személyzetet . Végül, a rendszeres tanulmányi programok mellett az Artevelde University of Applied Sciences két nemzetközi nyelvtudományi programot kínál angolul , egyértelmű hangsúlyt fektetve az interdiszciplinaritásra. Lehetőséget biztosítunk a holland nyelvtanfolyamok követésére a külföldi diákok sikeres integrációjának biztosítása érdekében.

Az egyetemi kollégium olyan szakembereket oktat, akiknek kreativitása, innovatív gondolkodási módja és a vállalkozói szellem értelme határokon átnyúlik. Az Artevelde University of Applied Sciences , kiváló diák-orientált szolgáltatásokról, oktatásról és tanácsadásról tanultak, minden bizonnyal megfelelnek az Ön elvárásainak, valamint a vonzó társadalmi, kulturális és turisztikai tevékenységeknek, amelyeket Gent város kínál.110628_foto3.jpg

5 ok az üzleti tanulmányozásra Gentben, Belgiumban!

  1. Amikor Belgiumban üzleti tevékenységet folytat, karrierjét Európa szívében indítja el. Számos globális szervezet székhelye Belgiumban van, és az EU és a NATO is itt található.
  2. Nemcsak felfedezzük Belgiumot nemzetközi tartózkodása alatt: a nagyobb európai városok, mint Párizs, London, Berlin, Amszterdam, csak néhány órányira vannak.
  3. Gent Belgium egyik legnagyobb városa . Az egyetemi és egyetemi főiskolák campusai elterjedtek a történelmi városban.
  4. Gent egyedülálló kulturális és történelmi város . A középkori nagyszerűséget és a kulturális vonzerőt ötvözi a fontos zenei és filmfesztiválokkal, valamint változatos színházi és előadóművészetével.
  5. A Gentben beszélt nyelv holland, de a belga nyelvek nagyon soknyelvűek. Három hivatalos nyelvvel Belgiumban könnyedén beszélhet angolul, franciául és hollandul !

Helyszínek

Ghent

Address
Voetweg 66
9000 Ghent

9000 Ghent, Flandria, Belgium
Telefonszám
+32 9 234 70 00

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket