Canadian University of Bangladesh

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kanadai University of Bangladesh (BCE) egy új egyetem. Igen ez az újonnan létrehozott (január, 2016), de ez is egy teljesen új fajta egyetem is. Mi teszi a kanadai University egyedülálló? Ez alapú alkalmazás. Ez azt jelenti, hogy "mi tanítani bemutatásával; megtudjuk csinál ". A mi megközelítésünk az oktatás, e tekintetben nagyon követi az észak-amerikai modell.

Ez biztosítja a szállítási egyetemi szintű oktatás a legmagasabb kanadai előírások ... anélkül, hogy ténylegesen oda. Ez azt jelenti, hogy a kanadai University of Bangladesh képes biztosítani egy világszínvonalú, alkalmazás-alapú oktatás megfizethető áron.

Mivel a Banglades erősödő gazdaság és a stabil befolyása vezető; Az ország ma egy sziget a gazdasági jólét és a politikai stabilitás tengerében globális bizonytalanság. Ez a magas szintű növekedés és fenntartható fejlődés egy példa a világon. A Kanadai University of Bangladesh mélyen elkötelezett teljesítése felelőssége bemutatni a világszínvonalú vezetők és a szakképzett munkaerő biztosításához szükséges a siker és a jólét, a nemzet.

Helyszínek

Dhaka

Canadian University Of Bangladesh

Address
Plot: 99 Block: C Road:11, Banani
Dhaka-1213

Dhaka, Dhaka osztály, Banglades
Telefonszám
+880 1707-070280