University of Applied Arts Vienna

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Iparművészeti Egyetem Bécsben közel 2000 diák van, akik közül sokan más országokból érkeznek, mind Európában, mind külföldön. A művészeti diszciplínák széles spektruma, számos tudományos témával egészül ki, minden bizonnyal gazdagítja az "Angewandte" -on érvényesülő különleges légkört.

Az egyetem fogalma kritikai gondolkodásnak a személyes gondolkodásra és cselekvésre való törekvésében, ahol a kérdések fontosabbak, mint a szabadalmi megoldások - ez az elképzelés virágzik az Angewandte-ben. A tanulmányok nem korlátozódnak a művészi technikák és készségek puszta átadására. Inkább a legfontosabb prioritások az egyéni művészi kreativitás és a kritikai reflexió kifejlesztése az egyes munkákra az elméletek és koncepciók alapján. A diákok nem csak önmagukban, hanem alapvetően kiindulópontként és kommunikációs közegként tanulják és tapasztalják a művészetet, ahol fontos szerepet játszanak a társadalom jelentőségének és hatásának elemzése a társadalomban. A kreatív víziók fejlődésének elősegítése és a művészi kísérletek elősegítése, a technikai kiválóság és a koncepcionális fényesség elkötelezettségével együtt, az Angewandte minőségi szabvány alapvető elemei mind a tanárok, mind a diákok számára.

Az Angewandte szabad művészeti és akadémiai kifejezésként, nyílt vita fórumaként, művészi víziók laboratóriumaként látja, amelyek kibontakoztatják potenciáljukat a jövő társadalmában. Célunk, hogy a világ egyik legjobb művészeti iskolájává váljunk, elválaszthatatlanul összefüggésbe hozható a minőségi normák folyamatos emelésével, a kreatív potenciál folyamatos megújításával és a művészi és akadémiai szabadságunk iránti megalkuvással kapcsolatos folyamatos erőfeszítéssel.

Helyszínek

Bécs

Address
Universität für angewandte Kunst Wien
Oskar-Kokoschka-Platz 2

A-1010 Bécs, Bécs, Ausztria