ITM College and University Studies

Bevezetés

Hivatalos Leírás

International College of Tourism & Management

ITM College 1986-ban alakult, mint az első magánkézben lévő főiskola a turizmus és a menedzsment Ausztriában az angol tannyelvű. A mindössze 20 km-re délre Bécs Bad Vöslau. ITM kínál 4 féléves tanulmányi programok Hospitality & Tourism Management, Event & Congress Management, Wellness & Spa Management and Casino & Gaming Management. Ezek a tanulmányi programok a hallgatókat, hogy szembenézzen a kihívásokkal a gyorsan fejlődő ágazat. A diákok kapnak az osztrák állam Diploma sikeres teljesítésétől függ a két vizsgálati évben. A számukra egy ugrás-start a nemzetközi üzleti világ ITM és a Manchester Metropolitan University csatlakozott együttműködést. A diákok a lehetőséget, hogy a tetejére osztrák állami oklevél, egy főiskolai diploma belül még egy tanév.

Legyen versenyképesebb

A diákok az az előnye, megszerzésének két fokkal 3 éven belül. Ez a kombináció a gyakorlat-orientált egyetemi oktatás és az egyetemi üzleti tanulmányokat nyit széles körű munkalehetőségek az egész világon. Diplomások egy főiskolai diplomát is folytatja a mester tanulmányait akár az egyetemen Bad Vöslau vagy külföldön. Mivel a munkaerőpiacon egyre egyre versenyképesebb a speciális mester fokozatot tovább a karrierjét. A diplomások közül választhatnak számos mester tanulmányok programok kezdve területén üzleti gazdaságtan és Event Management Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Management.

Álom, Hidd, Dare, Do

ITM kínál élvonalbeli üzleti oktatás nemzetközi körét, és így indulhat a karrier mindig is álmodtam.

Miért ITM College?

Elméleti ismeretek kombinált gyakorlati képzés Core tanfolyamok, valamint menedzsment koncentrál Kis diákcsoportok amely lehetővé teszi a személyes és családias légkört ITM oktatók magasan képzett idegenforgalmi és vendéglátóipari szakemberek Multikulturális légkör és a diákok a világ minden tájáról Nyereség egy nemzetközi hálózat diplomások 90 országban Egy utat alapképzési és mesterképzési fok

Akkreditációs a Szövetségi Oktatási, Művészeti és kultúra

Az ITM College fut, mint egy magániskolában hivatalos akkreditációt a minisztérium szerint a törvény BMUKK-24.251/0002-III/3/2011. A sikeres befejezése az ITM College diplomások keresnek a működési engedély létrehozásának saját szállodai, éttermi vagy utazási iroda. Ezen kívül a főiskolai diploma jogosult főiskolai képzésre.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés BAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

BA

Ba Vendéglátás Vállalkozás (Hons)

Campus Nappali 1 - 3 év October 2017 Ausztria Bad Vöslau

Ez a BA Vendéglátás Vállalkozói (Hons) top-up-évben biztosít főiskolát végzettek egy egyetemi oktatás területén a vendéglátás menedzsment és nemzetközi vállalkozói szellem. ITM Főiskola is kínál a főiskolai oktatás terén a turizmus és vendéglátás a vállalkozói szellemet. [+]

BA Vendéglátás Vállalkozói (Hons) Top-up év

A top-up-évben biztosít főiskolát végzettek egy egyetemi oktatás terén a vendéglátás menedzsment és a nemzetközi vállalkozói szellemet. A diákok készek arra, hogy adja meg a különböző felső vezetői pozíciókat, mint a munkavállalók, valamint, hogy nyissa meg a saját üzleti vállalkozók.

Diák profil

Ön képzett Felsőfokú diploma szinten, és a cél a vezetői pozíció vagy a vendéglátó iparban, vagy kapcsolódó területen. Várjuk egy nemzetközileg elismert képesítést, hogy lehetővé teszi, hogy elérni a gyors támogatása a választott szakirány.

Tanulmány és munka

Miatt a menetrend, akkor lehetősége van dolgozni, miközben tanul.... [-]