Bradford College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Bradford College biztosít a hallgatók az utat, hogy egyetemi tanulmányait a University of Adelaide - Ausztrália egyik rangos "Nyolcak Csoportja" egyetemeken.

A testület szívében, a City of Adelaide, Dél-Ausztrália és beiratkozik mintegy 800 hallgató évente Ausztráliában és szerte a világon. A diákok a Bradford College része a University of Adelaide lakosság; gyakran tanulni az egyetemen, ossza meg az egyetemi források és a lehetőségek, és mint minden más egyetemi hallgatók is, hogy a legtöbb egyetemi évek a hozzáférést a Hallgatói Önkormányzat, a klubok és a társadalmak.

A University of Adelaide egyik legjobban felszerelt felsőoktatási intézmények Ausztráliában, a diákok 95 különböző országból. A University of Adelaide készített 5 Nobel-díjas, 100 Rhodes tudósok és még sok más sikeres diplomások.

Bradford College ideális választás a hallgatók, akik: 1.. Keres egy alternatív belépési út egy Bachelor diplomát a University of Adelaide (Degree Transfer Program), ennek eredményeként nem érik el a szükséges minőségű. 2.. Nem felelnek meg a középiskolai (12 év, vagy azzal egyenértékű) szabvány megkezdéséhez felsőfokú tanulmányait a University of Adelaide (Foundation Studies Program). 3.. Nincs még egy IELTS 6.0 (általános felsőfokú angol). 4.. Igényel további témák, mint például a szakértő matematika, matematika tanulmányok vagy a tudomány meg a főiskolai végzettség a University of Adelaide (tudásbeli szakadék tárgyak).

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Alapítás Éve »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

út-program: Diploma Transzfer Program

Campus Nappali 9 - 12 hónapok January 2018 Ausztrália Adelaide

A diploma Transfer program célja, hogy a diákok gyorsított hozzáférést biztosít a Bachelor diplomát a University of Adelaide. [+]

Degree Transfer Program

A diploma Transfer program célja, hogy a diákok gyorsított hozzáférést biztosít a Bachelor diplomát a University of Adelaide, ha nem tud belépni a bachelor szak közvetlenül. Sikeres befejezése a Degree Transfer Program biztosítja a belépést a második évben a bachelor program a University of Adelaide. A diploma Transfer programok kombinációja áthidaló anyagok és az első évben tananyag, a University of Adelaide szak. A legtöbb osztályok végzik a főépületben a University of Adelaide. Az első és a második félévben, a diákok tanulmányi pontosan ugyanazt a témák, mint az első éves egyetemi hallgató a University of Adelaide kivéve Degree Transfer program, tanítják a sokkal intenzívebb formában a következő tulajdonságokkal rendelkezik:... [-]