University of Canberra

Bevezetés

Hivatalos Leírás

University of Canberra számos ösztöndíjat kínál a nemzetközi hallgatók számára.

Csak rólad szól

A University of Canberra egy élénk kormány egyetem, ahol a jövőben a legfontosabb. Nemzetközileg elismertünk, a világ 100 legjobb egyetemén, és nagy tervei vannak a jövőben.

Nem csak a dolgok elméletére koncentrálunk, hanem a diákjainknak arra a módjára is szeretnénk tanítani, ahogyan dolgozni fognak. Ez az, amit munka-integrált tanulásnak nevezünk, és ez egy nagy oka annak, hogy hallgatóink nagyon keresettek Ausztráliában a legmagasabb fizetett és leginkább alkalmazhatóak között.

A tanfolyamaink

Több mint 300 egyetemi, posztgraduális és kutatási fokozatot átfogó 28 széles körű tanulmányi területen biztosan egy olyan pályafutási pálya lesz, amely megfelel az UC-nek.

Tanulmányi területeink:

 • Könyvelés és menedzsment
 • Beépített környezet és design
 • Kommunikáció és média
 • Kreatív és kulturális gyakorlat
 • Oktatás
 • Kormány és politika
 • Egészség és sport
 • Törvény és igazságosság
 • Mérnöki, IT és adat
 • Tudomány

Egy kicsit rólunk

University of Canberra alapított 1990-ben, a University of Canberra hírnevet szerzett az ország leginkább alkalmazható végzettjeinek. Diákjaink nagy keresletet mutatnak a munkáltatókkal egész Ausztráliában és a világ minden táján.

A több mint 105 országban több mint 17 500 diák, 2500 alkalmazott és 78 000 diák van.

A Canberra CBD épületétől mindössze 10 percre és Belconnen városközpontjától mindössze öt percre fekvő Bruce campus 120 hektárnyi festői őshonos bokrokra fekszik.

A campus életmódja kávézók, éttermek, bárok, társalgók és pázsitok körül forog. Számos szakmai és társadalmi klub, társadalom és sportcsapat vesz részt, valamint rendszeres társadalmi eseményeket. Mi is az ACT Brumbies, a WNBL Canberra Capitals és számos profi és elit sportolók otthona.

Az egyetem a közelmúltban aláírta a szerződéseket, hogy több mint 2 milliárd dolláros befektetést engedélyezhessen a campusra, beleértve egy technológiai központot és egészségügyi körzetet, amely a saját közkórházunkat tartalmazza. Így jöjjön és tanuljon egy valóban innovatív egyetemen, amely saját történelmet ír.

Nem jön Canberra? Nézze meg a Melbourne, Sydney és Queensland partnereink által kínált kurzusokat.

Miért UC?

 1. Az Egyetem Canberrában, Ausztrália fővárosában és Ausztrália szövetségi kormányának és parlamentjének székhelye.
 2. A University of Canberra a világ "Top 100 fiatal egyetemei" közé sorolták a rangos 2017 Times High Education (THE) fiatal egyetemi ranglistában.
 3. A University of Canberra rangsorolják a rangos "Top 100 egyetem alatt 50" a 2016-17 QS Young University ranglisták.
 4. A fokozataink középpontjában a készségek fejlesztése áll a valós világban, hangsúlyt fektetve a "munka integrált tanulás" a tantervben.
 5. A Flexible Pathways az egyetem rendelkezésére áll a University of Canberra College-n keresztül.
 6. Az UC végzős foglalkoztatási aránya 90 százalék (az országos átlag felett 89%).
 7. Az UC diplomások kezdő fizetése minden tanulmányi területen átlagosan 58 000 dollár évente (a nemzeti egyetemi átlag felett 56 000 dollár).
 8. Az UC mindent megtesz - a tandíjak mérsékeltek, az osztályok mérete kicsi, az akadémiai szabványok magasak és a diplomainkat világszerte tiszteletben tartják.

Helyszínek

Canberra

Address
Locked Bag 1,
University of Canberra

2601 Canberra, Ausztrál fővárosi terület, Ausztrália