University of Southern Queensland (USQ)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Arra gondolsz, hogy tanulsz Ausztráliában? A University of Southern Queensland (USQ) büszke arra, hogy a lehető legjobb támogatást nyújtja a tanulmányi és karrier célok eléréséhez. Az USQ hallgatók kis osztályméreteket, együttműködési tanulási tereket és támogatási szolgáltatásokat kínálnak a tanulmányi élmény javítása érdekében. A több mint 80 országból érkező hallgatók és a nemzetközileg akkreditált fokozatok és programok közül választhat, hogy külső vagy online kampán tanulhat.

Rólunk

A Dél-Queenslandi Egyetem egy dinamikus egyetem, amely minőségi okleveleket és programokat kínál rugalmas és támogató környezetben. Több mint 50 éve az USQ kiemelkedő oktatási és kutatóintézetré vált, amely világszerte három regionális helyszínt kínál: Toowoomba, Springfield és Ipswich. Megtaláljuk a Stanthorpe-ban található elhelyezést is.
Diákjainkat olyan előadók tanítják, akik vezetőik a saját területükön, akik a programunkhoz hasonlóan folyamatosan naprakészek az ipar folyamatosan változó arculatával. Büszkék vagyunk arra, hogy a Queensland első helyezettje lesz a teljes munkaidőben végzettek számára (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Függetlenül attól, hogy diákjaink online vagy on-campuson tanulnak-e, a hangsúly az, hogy személyre szabott támogatást nyújtsunk nekik.
Minden hallgató hozzáférhet az USQ Student Relationship Officers-hez (SROs), akik tanítási útjukon keresztül támogatják őket.

Tanfolyamok

Az USQ-ban kínált programok célja az iparilag felkészült, nemzetközileg elismert és képzett diplomások készítése. Az USQ-n diplomázni, egyetemi, posztgraduális és kutatási szinten tanulhat. Ön is kihasználhatja a szakmai fejlesztési Egyedüli tanfolyamok, Pathway programok, és az angol nyelvtanfolyamok, hogy fokozza a karrierjét.

Közel 28000 diák Ausztráliából és a világ minden tájáról az USQ-ban tanul az alábbi területeken:

 • Üzleti és Kereskedelmi
 • Kreatív művészetek és média
 • Oktatás
 • Mérnöki és épített környezet
 • Egészségügy és közösség
 • Bölcsészettudományok és kommunikáció
 • Informatika
 • Törvény és igazságszolgáltatás
 • Sciences
 • Kutatás
 • Angol nyelv és Pathway programok
 • Szakmai fejlődés.

USQ Toowoomba

Az USQ Toowoomba az eredeti egyetemi campus, és jól felszerelt számos lehetőség catering valóságos diákok igényeit. A USQ Toowoomba legnagyobb egyetemistáinak három mérnöki egyetemét kínálja a teljes egyetemi hallgatóknak a lakóépületek és az egyetemi programok kiegészítéseként.

Az USQ Toowoomba Ausztrália egyik legnagyobb belvárosában található, mindössze egy órás, negyven perces autóútra Brisbane-től nyugatra és a Toowoomba Wellcamp repülőtér közelében.

Az USQ egy ingyenes napi interkampusz-buszjáratot is kínál az USQ Toowoomba, az USQ Springfield és az USQ Ipswich között, így a diákoknak több lehetőséget és rugalmasságot biztosítanak az igényeiknek megfelelően.

USQ Springfield

Az USQ Springfield egy friss, modern campus, Queensland egyik leggyorsabban növekvő régiójának szívében.

Az USQ Springfield széles körű egyetemi és posztgraduális lehetőségekkel várja vendégeit vibráló környezetben, mindössze 25 percre az Ipswich CBD-től, 45 percre Brisbane városától és egy órától az Aranyparttól.

Az egyetem digitális termelésének és teljesítményének központja, a campus magában foglalja az iparági szabványos műsorszóró televíziós és rádiós műsorokat és próbaterveket, valamint együttműködő oktatási helyiségek, vadonatúj laboratóriumok.

Az USQ Springfield világszínvonalú repülésszimulátorja Queenslandben első ilyen jellegű. Az USQ szimulátorának szűk testhosszúsága van, ahol a repülés hallgatói egy teljes repülést reprodukálhatnak, mind a rendszeres, mind az abnormális forgatókönyveket, miközben ellenőrzéseket és eljárásokat hajtanak végre.

USQ Ipswich

Az USQ Ipswich campus egy Ausztrália egyik legrégibb városa egyik örökségi helyén van. 2006 óta az Ipswich részesei vagyunk, és ahogy egyre nő a régió, bővítjük elkötelezettségünket a régióban.

Az USQ Ipswich lombos campusának nagy városai vannak a városban, valamint egy lenyűgöző könyvtár, amely élő esőerdőket tartalmaz. A campus 55 percre van Brisbane városától, egy óra és 15 percre az Aranyparttól, és tömegközlekedéssel érhető el. Az USQ Ipswich Egészségügyi és Szellemi Iskolájának otthona egyéni építésű paramedicinális képzési lehetőségekkel és új klinikai ápolási laboratóriumokkal, sportpályákkal, kávézóval és edzőteremmel rendelkezik.

Online

Az USQ online tanulmányozásával könnyebb, mint valaha, hogy egy tanulmány illeszkedjen az életedbe. A diákok sikerére koncentrálunk, így könnyebbé teszitek Önnek, hogy a karrier-központú, teljes mértékben akkreditált fokozatokat illeszkedje a forgalmas életébe. Tény, hogy mi vagyunk Queensland első számú egyeteme a teljes munkaidőben végzettek számára (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Tanulhat részidős vagy teljes munkaidőben, vagy megváltoztathatja tanulmányi terhelését, mivel az élet változik az Ön számára - az osztályterem olyan közel áll a számítógépéhez.

Diákjaink, akik úgy döntenek, hogy tanulmányozzák az internetet, nagyon sok a campus közösségeink része, és nagyon örülünk, hogy a campuson velünk együtt élvezhessük, és kihasználhassuk az általunk kínált lehetőségek széles skáláját és támogató szolgáltatásait.

Az online diákok hozzáférhetnek rugalmas online tantermeikhez, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy kiválasszák, hol tanulnak, amikor tanulnak, sőt, hogyan tanulnak. Nem csoda, hogy diákjaink több mint 75% -a úgy dönt, hogy tanulmányozza ezt a módot.

Nemzetközi hallgatói támogatás

 • Ingyenes reptéri gyűjtés és transzfer az újonnan érkező hallgatóknak
 • Lakóiskolák és az egyetemen kívüli szállás
 • Nemzetközi Student Workgroup az USQ Career Hub-on
 • Tanulók jóléte, egészség, tanácsadás és jólét
 • Többféle hit és szolgáltatások
 • Rendszeres hallgatói események és tevékenységek
 • Fogyatékossági források.

További információ az USQ International szolgáltatásairól.

Hol maradjunk?

Ha az USQ-ról szeretnénk tanulni az egyetemen, számos költségvetésnek megfelelő szálláshely-lehetőség van - mindegyik USQ-campus közvetlen közelében. Tudjon meg többet a USQ szállásról.

Készen állsz az USQ-ra alkalmazni?

Az USQ-val való tanulás megkönnyítése egyszerű! Tudjon meg többet a pályázati folyamatokról, és kérje be az alkalmazását. Ne felejtsük el, hogy a USQ-ban nem kell díjat fizetni.

Kutatás

Az USQ elkötelezett az olyan kutatások végzése mellett, amelyek nemcsak tudományos jelentőséggel bírnak, hanem kapcsolatot tartanak az iparral és érdekelt feleinkkel, és hozzájárulnak a közösségeink, a nemzet és azon túl is előnyös innovációhoz.

Kutatási kultúránk kulcsa az iparággal dolgozik annak érdekében, hogy megértsük az ágazat problémáit és olyan új ötleteket és technológiákat dolgozzunk együtt, amelyek valódi hatást gyakorolnak a kézzelfogható előnyökre. Jelentős kutatási kapacitással és szakértelemmel rendelkezünk az alábbi területeken;

 • Mezőgazdaság és agrárium
 • Asztrofizika
 • Kulturális örökség és régészet
 • Digitális élet
 • Környezettudományok
 • Egészség- és viselkedési tudományok
 • Matematikai tudományok és hiperszonikus
 • Anyagmérnöki és mérnöki technológia
 • Regionális közösség és gazdasági fejlődés

Nemzetközileg elismert munkánk a jövő anyagaiban és kompozitjaiban, szorosan együttműködve a nemzetközi iparági partnerekkel és más kutatóintézetekkel, hogy életképes, környezetbarát megoldásokat találjanak a világ egyik legnagyobb árucikkének.

Az USQ gyorsan fejlődik a mezőgazdasági rendszerek globális kutatási vezetőjeként és a fenntartható vidéki tájak kezelésében, a környezeti tudományok, számítástechnikai és matematikai tudományok, mezőgazdasági tudományok és mérnöki tudományok területén. Az ázsiai nemzetközi kutatási projektek segítenek többek között az öntözés, a zöldségtermesztés és a kávékereskedelem javításában.

A szuperfoodoktól a regionális daganatos túlélésig kutatóink azon dolgoznak, hogy egészségi állapotunkon keresztül javítsák az életminőséget. A projektek közé tartozik a regionális és vidéki lakosság egyedülálló igényeinek kielégítése az egészségügyi rendszerek, a tudomány és a technológia, a hozzáférés és gondozás, az infrastruktúra és az innováció területén. Az USQ kutatói azt is vizsgálják, hogy a funkcionális élelmiszerek képesek-e megváltoztatni az emberi elhízást és a krónikus gyulladásos megbetegedéseket, ezáltal biztosítva az alapot, hogy végső soron optimális egészségügyi előnyökkel járjanak a krónikus életmódbeli rendellenességekkel járó kockázatok csökkentése érdekében.

A posztgraduális kutató hallgatók az USQ-nál számos létesítményhez férnek hozzá, kutatóink és partnereink mentorálják, hogy dinamikus és jutalmazó környezetet teremtsenek. Az USQ innovatív, magasabb szintű kutatási (HDR) programjai szélesítik a diákok látókörét, és felkészítik őket arra, hogy kihívásokkal tegyék a karrierjüket a választott területeken, javítsák foglalkoztathatóságukat és innovációs készségüket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k » Megjelenítés Alapképzés » Megjelenítés Online DBA » Megjelenítés Online PhD » Megjelenítés Online Mester Oklevelek » Megjelenítés Online BScs » Megjelenítés Online Tanfolyamok » Megjelenítés Online Alapképzés » Megjelenítés Online Masters » Megjelenítés Health Mester » Megjelenítés Health Alapképzés » Megjelenítés Mesterdiplomák » Megjelenítés Posztgraduális Oklevelek » Megjelenítés Mester Oklevelek » Megjelenítés Law Juris Doctor » Megjelenítés Társdiplomák » Megjelenítés MSc » Megjelenítés PhD » Megjelenítés Mester » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Alapképzés

A kommunikáció és a média (televízió és rádió)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

Szeretne televíziós vagy rádiós programokat készíteni, animációt készíteni, dokumentumfilmeket készíteni vagy megismerni a video- és hangtermelést? Az USQ Bachelor of Communication és Media (televízió és rádió) gyakorlati környezetet biztosít a diákok számára a média közvetítési technológiák professzionális használatában. [+]

Lenyűgöző média létrehozása

Szeretne televíziós vagy rádiós programokat készíteni, animációt készíteni, dokumentumfilmeket készíteni vagy megismerni a video- és hangtermelést? Az USQ Bachelor of Communication és Media (televízió és rádió) gyakorlati környezetet biztosít a diákok számára a média közvetítési technológiák professzionális használatában.

Hozzáférést kap az USQ távoli hozzáférési rádió és televízió stúdióihoz. Ön is kap értékes gyakorlati tapasztalatot az USQ erős iparági kapcsolatok néhány Queensland legismertebb média szervezetek.

Karrier eredmények

Művészgondnokként, stúdiótermi üzemeltetőként, animátorként, kamerat üzemeltetőként, gyártás koordinátorként, digitális tábla-kezelőként, audiovizuális produkcióban vagy utómunkálatokban dolgozó felügyelőként folytathatja pályafutását.... [-]


A kora gyermekkori Bachelor

Campus Nappali Részidős 3 év November 2018 Ausztrália Toowoomba Springfield + 2 további

Érdekli a karrier a korai gyermekkori nevelésben? Az USQ korai gyermekkori alapképzése megadja a korai gyermekkori oktatásban és gyermekgondozásban szükséges attribútumokat. A kora gyermekkori nevelés legjobb gyakorlatának korabeli megértéseiben rejlő ismeretekre, készségekre, gyakorlatokra és értékekre helyezve a hangsúlyt a gyermekek és a családok korai tanulási környezetekbe való beillesztésére helyezheti el. [+]

Gyermekközpontú tanulás

Érdekli a karrier a korai gyermekkori nevelésben? Az USQ korai gyermekkori alapképzése megadja a korai gyermekkori oktatásban és gyermekgondozásban szükséges attribútumokat. A kora gyermekkori nevelés legjobb gyakorlatának korabeli megértéseiben rejlő ismeretekre, készségekre, gyakorlatokra és értékekre helyezve a hangsúlyt a gyermekek és a családok korai tanulási környezetekbe való beillesztésére helyezheti el.

Az USQ-nál lehetőséged van arra, hogy tanulmányozza a korai gyermekkori diplomáját online, on-campuson vagy mindkettő kombinációján.

Szakszerű tapasztalatszerzés

A gyakorlati karrierélményeket 80 nap célzott szakmai tapasztalatszerzéssel kapja meg. Mind a nemzetközi, mind a hazai hallgatók számára javasolt, hogy a szakmai elhelyezkedés 50% -át Ausztráliában végezzük.... [-]


A Kreatív Művészet Bachelor (Kitüntetések) (Zene)

On-line Campus Nappali Részidős 1 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

Bővítse kreatív művészet iránti szenvedélyét és fokozza zenei képességeit a Creative Arts (kitüntetések) (Music) Bachelor. Ez a fokozat segít továbbfejleszteni gyakorlati és elméleti készségeit a zenében. A tanulmányai során önálló kutatói készségeket szerezhet, tanulhat az elmélet alkalmazására, és fejlesztheti az egyetemi tudást. Ez a fokozat lehetőséget ad arra is, hogy bizonyítékot mutasson tudásával a témával foglalkozó disszertáción keresztül. [+]

További gyakorlati és elméleti ismeretek

Bővítse kreatív művészet iránti szenvedélyét és fokozza zenei képességeit a Creative Arts (kitüntetések) (Music) Bachelor. Ez a fokozat segít továbbfejleszteni gyakorlati és elméleti készségeit a zenében. A tanulmányai során önálló kutatói készségeket szerezhet, tanulhat az elmélet alkalmazására, és fejlesztheti az egyetemi tudást. Ez a fokozat lehetőséget ad arra is, hogy bizonyítékot mutasson tudásával a témával foglalkozó disszertáción keresztül.

Karrier eredmények

Ez a fokozat speciális és fejlett képzési lehetőséget nyújt a zenei teljesítmény területén, így az iparágban elért eredményeket elérheti. Olyan gyakorlati készségekkel és ismeretekkel kell rendelkeznie, amelyek ahhoz szükségesek, hogy szólistának vagy egy zenekar egy részének, jazz előadónak, repetiteurnek, zeneszerzőnek, zeneigazgatóknak, könyvtárosoknak, koncertgondozónak, kísérőnek, zenekari zenésznek, tudósnak, stúdió tanárnak és középiskolai tanárnak legyenek a további vizsgálat).... [-]


Bachelor of Business and Commerce (fenntartható üzlet)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év November 2018 Ausztrália Toowoomba Springfield Australia Online + 4 további

A fenntartható üzlet rendkívül aktuális, és hatalmas politikai és társadalmi érdekeket teremt. Az USQ Business and Commerce (Fenntartható Üzleti Főiskola) üzletágra koncentrál, és megismerheti a tudományt, amely alátámasztja a fenntartható gyakorlatok és a tudás szükségességét, hogy hatékony és gyakorlati megoldásokat találjanak az üzleti szférában. A szóban forgó területek közé tartoznak a környezeti tanulmányok, a biodiverzitás, a megőrzés, a környezetvédelmi jog, a fenntartható gazdaságok, a fenntartható üzleti tevékenységek és a fenntartható számvitel és finanszírozás. [+]

Ismerje meg a vállalkozások jövőjének irányításában rejlő készségeket

A fenntartható üzlet rendkívül aktuális, és hatalmas politikai és társadalmi érdekeket teremt. Az USQ Business and Commerce (Fenntartható Üzleti Főiskola) üzletágra koncentrál, és megismerheti a tudományt, amely alátámasztja a fenntartható gyakorlatok és a tudás szükségességét, hogy hatékony és gyakorlati megoldásokat találjanak az üzleti szférában. A szóban forgó területek közé tartoznak a környezeti tanulmányok, a biodiverzitás, a megőrzés, a környezetvédelmi jog, a fenntartható gazdaságok, a fenntartható üzleti tevékenységek és a fenntartható számvitel és finanszírozás.... [-]


Bachelor of Business and Commerce (Pénzügy)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év November 2018 Ausztrália Toowoomba Springfield Australia Online + 4 további

Az USQ Bachelor of Business és Kereskedelmi főiskolai pénzügyminiszterrel megismerheti az üzleti tevékenység pénzügyi oldalát, nevezetesen a pénz és a befektetések kezelését. A pénzügyi környezet alapjait és a modern elemzési technikákat fedezheti, és tanulmányait a pénzügyi spektrum különböző területeire, az üzleti finanszírozás, a tőzsdeügyletek, a befektetések kezelése, a nemzetközi pénzügyi gazdálkodás és a pénzügyi közgazdaságtan megismerésére is felhasználhatja. [+]

Vegye át az üzleti gazdálkodás irányítását

Az USQ Bachelor of Business és Kereskedelmi főiskolai pénzügyminiszterrel megismerheti az üzleti tevékenység pénzügyi oldalát, nevezetesen a pénz és a befektetések kezelését. A pénzügyi környezet alapjait és a modern elemzési technikákat fedezheti, és tanulmányait a pénzügyi spektrum különböző területeire, az üzleti finanszírozás, a tőzsdeügyletek, a befektetések kezelése, a nemzetközi pénzügyi gazdálkodás és a pénzügyi közgazdaságtan megismerésére is felhasználhatja.

Lehetősége van arra is, hogy válasszon egy második nagyvállalatot egy sor üzleti és kereskedelmi területről, hogy alakítsa ki a kívánt karrieredet, és erősítse pozícióját. Például a számviteli és pénzügyi kettős főszereplő az egyik legkedveltebb kombináció.... [-]


Bachelor of Business és Kereskedelem (Business Economics)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év November 2018 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

Az üzleti gazdaságtan tanulmányozása az USQ Bachelor of Business és Kereskedelem főiskolájaként arra fogja vezetni, hogy megértsük, hogyan kezelik az emberek az embereket, a tőkét és az erőforrásokat, valamint a külső erőkkel, például a versenypolitikával és a kormányzati politikával foglalkoznak annak érdekében, hogy a vállalat leginkább elérhesse a cég céljait. Az üzleti közgazdászok kutatást végeznek, összegyűjtik és elemzik az adatokat, nyomon követik a gazdasági trendeket, előrejelzéseket dolgoznak ki, és vezető szerepet játszhatnak a stratégiai döntésekben a felső vezetés tanácsadásában. [+]

Készülj fel magadra szakmai karrieredért

Az üzleti gazdaságtan tanulmányozása az USQ Bachelor of Business és Kereskedelem főiskolájaként arra fogja vezetni, hogy megértsük, hogyan kezelik az emberek az embereket, a tőkét és az erőforrásokat, valamint a külső erőkkel, például a versenypolitikával és a kormányzati politikával foglalkoznak annak érdekében, hogy a vállalat leginkább elérhesse a cég céljait. Az üzleti közgazdászok kutatást végeznek, összegyűjtik és elemzik az adatokat, nyomon követik a gazdasági trendeket, előrejelzéseket dolgoznak ki, és vezető szerepet játszhatnak a stratégiai döntésekben a felső vezetés tanácsadásában.... [-]


Bachelor of Business és Kereskedelem (Emberi Erőforrás Menedzsment)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év November 2018 Ausztrália Toowoomba Springfield Australia Online + 4 további

Az USQ Bachelor of Business és Commerce vezető munkahelyi szakértővé válik a stratégiák és gyakorlatok irányítása és a partnerség az alkalmazottak számára, hogy az emberek dolgoznak az üzleti motivált, hogy a forrás a versenyelőny az üzleti. [+]

Legyen vezető munkahelyi szakértő

Az USQ Bachelor of Business és Commerce vezető munkahelyi szakértővé válik a stratégiák és gyakorlatok irányítása és a partnerség az alkalmazottak számára, hogy az emberek dolgoznak az üzleti motivált, hogy a forrás a versenyelőny az üzleti.

Ez egyre kihívóbbá válik, mivel a munkahelyek változatosabbá válnak, és nagyobb hangsúlyt fektetnek a munka és a magánélet egyensúlyára a legfelsőbb tehetségek toborzása, megtartása és fejlesztése érdekében. Tanulmányai kiterjednek olyan tanfolyamokra, mint a szervezeti viselkedés és menedzsment, a tehetséggondozás, a munkaerő tervezés, a kockázatcsökkentés, a munkahelyi egészség és biztonság, a munkahelyi kapcsolatok, az alkalmazottak teljesítményének növelése, a szervezeti tanulás, a stratégiai humánerőforrás-gazdálkodás, a tudás kezelése és a vezető szervezeti változások.... [-]


Bachelor of Business és Kereskedelem (International Business)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év November 2018 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

Az egyre növekvő globális munkakörnyezetben működő cégeknek olyan alkalmazottakat kell megkövetelniük, akik megértik, hogyan kell kezelniük az előttük álló kihívásokat. Az USQ Bachelor of Business és Kereskedelem (International Business) előkészíti Önt egy ilyen szerephez az üzleti és nemzetközi kapcsolatok kurzusainak egyedülálló kombinációjával, valamint egy második nyelv tanulásának lehetőségével (indonéz, mandarin vagy német) széles körű üzleti és kereskedelmi területeken. [+]

Készülj fel magadra egy üzleti életben

Az egyre növekvő globális munkakörnyezetben működő cégeknek olyan alkalmazottakat kell megkövetelniük, akik megértik, hogyan kell kezelniük az előttük álló kihívásokat. Az USQ Bachelor of Business és Kereskedelem (International Business) előkészíti Önt egy ilyen szerephez az üzleti és nemzetközi kapcsolatok kurzusainak egyedülálló kombinációjával, valamint egy második nyelv tanulásának lehetőségével (indonéz, mandarin vagy német) széles körű üzleti és kereskedelmi területeken.

A globális menedzsment, a tudásátadás, a külkapcsolatok, a nemzetközi humánerőforrás-gazdálkodás, a globális piacok változásai és a globális stratégiák területén szerez tudást.... [-]


Bachelor of Business és Kereskedelem (Marketing)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év November 2018 Ausztrália Toowoomba Springfield Australia Online + 4 további

Ön kreatív, önmotoros, szeret dolgozni egy csapat, szervezett, de rugalmas, és leginkább érdekli az emberek gondolkodnak és cselekszenek? Ezután az USQ Bachelor of Business és Kereskedelem (Marketing) lehet az ok az Ön számára. A marketing magában foglalja azokat a lépéseket, amelyeket a termék vagy szolgáltatás elhelyezése a lehetséges ügyfelek kezébe ad. Mint ilyen, a szervezet energiáját és erőforrásait a lehető legjobb lehetőségekre fordíthatja a maximális nyereségért a piacon. [+]

Értéket ad az ügyfeleknek és szervezeteknek

Ön kreatív, önmotoros, szeret dolgozni egy csapat, szervezett, de rugalmas, és leginkább érdekli az emberek gondolkodnak és cselekszenek? Ezután az USQ Bachelor of Business és Kereskedelem (Marketing) lehet az ok az Ön számára. A marketing magában foglalja azokat a lépéseket, amelyeket a termék vagy szolgáltatás elhelyezése a lehetséges ügyfelek kezébe ad. Mint ilyen, a szervezet energiáját és erőforrásait a lehető legjobb lehetőségekre fordíthatja a maximális nyereségért a piacon.

A marketing fő lehetőséget nyújt a releváns marketingelméletek és -elvek megismerésére valódi világkörnyezetben esettanulmányok és alkalmazott tevékenységek felhasználásával. Önnek is lehetősége lesz a végső évben, hogy befejezze a szakmai szakmai gyakorlatot, ahol együtt dolgozik egy szervezet projekt befejezéséhez.... [-]


Bachelor of Business és Kereskedelem (Számviteli)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Springfield Australia Online + 4 további

Az USQ Bachelor of Business és Kereskedelem főiskolai számvitel karrier-orientált mértékben célja, hogy felkészítse Önt a készségek és ismeretek a karrier, mint egy könyvelő. [+]

Készülj fel magadra szakmai karrieredért

Az USQ Bachelor of Business és Kereskedelem főiskolai számvitel karrier-orientált mértékben célja, hogy felkészítse Önt a készségek és ismeretek a karrier, mint egy könyvelő.

A számvitel minden vállalat vagy szervezet kritikus eleme. Az elmúlt évtizedekben a számvitel mint szakma jelentõs elmozdulást mutatott, a gazdasági elszámoltathatóság szigorúan pénzügyi szempontjaitól az üzleti szféra és a gazdálkodás bonyolultabb szerepéig. A számviteli szakma kiterjedt olyan területekre is, mint az információs rendszerek, a fizetésképtelenség és a bírósági vizsgálatok.

Ön is lehetősége van arra, hogy válasszon egy második fő egy sor üzleti és kereskedelmi területek alakítani a karrierjét szeretné. A számviteli és pénzügyi kettős főszereplő az egyik legnépszerűbb kombináció.... [-]


Bachelor of Creative Arts (Kitüntetések) (Színház)

On-line Campus Nappali Részidős 1 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

Bővítse a színház iránti szenvedélyét a Kreatív Művészeti Főiskolán (Kitüntetések) (Színház). Ebben a fokozatban Ausztrália második legrégebbi színész-oktatóintézetének színházi előadása, elmélete vagy színházi menedzsmentje választja, miközben szakértőink támogatják. [+]

Mester a teljesítmény stílusának kiválasztásához

Bővítse a színház iránti szenvedélyét a Kreatív Művészeti Főiskolán (Kitüntetések) (Színház). Ebben a fokozatban Ausztrália második legrégebbi színész-oktatóintézetének színházi előadása, elmélete vagy színházi menedzsmentje választja, miközben szakértőink támogatják.

Ez a fokozat lehetőséget nyújt arra, hogy megtapasztalja a stúdió gyakorlat és az elmélet által vezetett tanulás egyenlő arányú keverését, lehetővé téve, hogy saját teljesítményi anyagot hozzon létre és megszerzi a színház színvonalának megőrzéséhez szükséges készségeket. Továbbá fejleszti a drámának és a színháznak az emberi társadalomban betöltött természetének és hatásának fejlett megértését.... [-]


Bachelor of Creative Arts (Kitüntetések) (Visual Arts)

On-line Campus Nappali Részidős 1 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

A képzőművészeti elmélet és a gyakorlat megértése a Kreatív Művészet Bachelor (kitüntetések) (Visual Arts) előadásával. Ez a mérték lehetővé teszi, hogy kritikusan elemezzék a történelmi és a kortárs témák széles skáláját, és feltárják hatásukat a művészetre és a társadalomra. Önnek lehetősége lesz arra is, hogy az Ön érdeklődési körében felügyelet mellett dolgozzon ki értekezést. [+]

Tegye előre a karrierjét!

A képzőművészeti elmélet és a gyakorlat megértése a Kreatív Művészet Bachelor (kitüntetések) (Visual Arts) előadásával. Ez a mérték lehetővé teszi, hogy kritikusan elemezzék a történelmi és a kortárs témák széles skáláját, és feltárják hatásukat a művészetre és a társadalomra. Önnek lehetősége lesz arra is, hogy az Ön érdeklődési körében felügyelet mellett dolgozzon ki értekezést.

Karrier eredmények

Ez az oklevél tovább fogja erősíteni a készségeket, és ezáltal a gyakorló művész, a középiskolai tanár (további tanulmányok), a művészettudós, a könyvtáros, a kurátor vagy a művészeti adminisztráció, a stúdió és a galéria kezelése, a közösség művészeti és művészeti kutatás.... [-]


Bachelor of Education

On-line Campus Nappali Részidős 4 - 8 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Springfield Australia Online + 4 további

[+]

rugalmas tanulmányi lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik, hogy válassza ki, hogyan és mikor tanulni [-]

Bachelor of Engineering Science

On-line Campus Nappali Részidős 3 - 6 év July 2019 Ausztrália Toowoomba Springfield Australia Online + 4 további

[+]

Majors

Mezőgazdasági mérnöki Civil engineering számítógépes rendszer tervezés Elektromos és elektronikus Engineering Környezetvédelmi Mérnöki infrastruktúra menedzsment gépipar

Szakmai Akkreditációs

[-]

Bachelor of Engineering Science (Civil Engineering)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év November 2018 Ausztrália Toowoomba Springfield Australia Online + 4 további

Építsd be a következő lépést a jövődre az USQ Bachelor of Engineering Science (Civil) szakembereivel. A külső tanulással vagy az egyetemen végzett tanulmányok alkalmával a Bachelor of Engineering Science megadja neked a rugalmasságot ahhoz, hogy a tanulmányodat az életedhez igazítsa. Gyakoroljon gyakorlati tanfolyamokat, dolgozzon professzionális felszereléssel és megtanulja a nagyon keresett készségeket, amire szüksége lesz a munkaerő számára. [+]

Építsd meg a jövődet

Építsd be a következő lépést a jövődre az USQ Bachelor of Engineering Science (Civil) szakembereivel. A külső tanulással vagy az egyetemen végzett tanulmányok alkalmával a Bachelor of Engineering Science megadja neked a rugalmasságot ahhoz, hogy a tanulmányodat az életedhez igazítsa. Gyakoroljon gyakorlati tanfolyamokat, dolgozzon professzionális felszereléssel és megtanulja a nagyon keresett készségeket, amire szüksége lesz a munkaerő számára.

A mérnöki infrastruktúra minden formája, amely körülvesz minket az utakon, az épületeken, a hidakon, a gátakon és a csővezetékeken keresztül; nyilvánvaló, hogy a civil mérnökök fontos szerepet játszanak a társadalomban. Ismerje meg a főbb infrastrukturális projektek tervezésének, tervezésének és megépítésének alapjait, és fejlessze azokat a tudást és készségeket, amelyek lehetővé teszik a siker elérését.... [-]


Bachelor of Engineering Science (Power Engineering)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év November 2018 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

Légy része a feltörekvő energiatermelő generációnak és szerezze meg a tapasztalatokat a nagy iparágak széles választékában. Tanuljon munka közben, akár távoktatáson keresztül, akár az egyetemen, és rugalmasságot nyújt Önnek, hogy alkalmazkodjon a tanulmányához az életedhez. [+]

Munka a legkülönbözőbb iparágakban

Légy része a feltörekvő energiatermelő generációnak és szerezze meg a tapasztalatokat a nagy iparágak széles választékában. Tanuljon munka közben, akár távoktatáson keresztül, akár az egyetemen, és rugalmasságot nyújt Önnek, hogy alkalmazkodjon a tanulmányához az életedhez.

Miért hatalom?

Legyen a fenntartható villamosenergia-termelés, -átvitel és -felhasználás élvonalában, és felkészüljön a hatalom jövőjére Ausztráliában. Az aktuális tanfolyam tartalma mellett készen áll arra, hogy átvállalja a modern energetikai kihívásokat. Az Ön tanulmányi programja lehetővé teszi, hogy erőművekben dolgozhasson, és elemezze a szakértői berendezések használatát az iparág gyakorlati ismereteinek alkalmazására.... [-]


Bachelor of Information Technology (Alkalmazott Számítástudomány)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

Alkalmazott számítástechnikai tudományunkban minden a számítógéppel kapcsolatos problémák megoldására képes készségeket nyújt. A technológiai fejlődés és az új alkalmazások folyamatos fejlesztése révén nehéz megmondani, hogy ezek a problémák lesznek. Egy dolog biztos azonban, hogy izgalmas lesz megtalálni. [+]

Csatlakozzon egy izgalmas és dinamikus ágazathoz

Egy egyre inkább összekapcsolódó világban élünk, ahol minden nap új kihívásokkal találkozunk. Világunknak olyan emberekkel kell rendelkeznie, akik képesek felismerni a meglévő technológiák potenciálját, kihasználni az új technológiák lehetőségeit, és segíteni a vállalkozásokat és szervezeteket a labirintuson keresztül.

Az információs és kommunikációs szektort jelentős képzettségi szakemberhiány jellemzi, azzal a várakozással, hogy ez a hiány a jövőben is folytatódni fog. Most itt az ideje, hogy ezt az első lépést egy dinamikus, globális és keresleti pályára állítsuk.

Miért alkalmazott számítógépes tudomány?... [-]


Bachelor of Information Technology (Hálózat és biztonság)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Springfield Australia Online + 4 további

A Hálózati és Biztonsági Főigazgatóság felkínálja Önt a hálózat tervezésével, irányításával, biztonságával és rendszerfejlesztésével és adminisztrációjával kapcsolatos legkorszerűbb ismeretekkel. Ismerkedjen meg a számítógépes hálózatok, a VoIP, a videokonferencia, a hálózati szolgáltatások adminisztrációjának problémamegoldásával és a kommunikációs szektorban, az egészségügyi ellátásban, az állami intézményekben és az informatikai cégekben való alkalmazásukhoz szükséges szakmai készségek elsajátításában. A főbb kurzusok elvégzése után megszerezheti a Cisco Certified Network Associate (CCNA) tanúsítványhoz szükséges ismereteket és készségeket. [+]

Csatlakozzon egy izgalmas és dinamikus ágazathoz

Egy egyre inkább összekapcsolódó világban élünk, ahol minden nap új kihívásokkal találkozunk. Világunknak olyan emberekkel kell rendelkeznie, akik képesek felismerni a meglévő technológiák potenciálját, kihasználni az új technológiák lehetőségeit, és segíteni a vállalkozásokat és szervezeteket a labirintuson keresztül.

Az információs és kommunikációs szektort jelentős képzettségi szakemberhiány jellemzi, azzal a várakozással, hogy ez a hiány a jövőben is folytatódni fog. Most itt az ideje, hogy ezt az első lépést egy dinamikus, globális és keresleti pályára állítsuk.

Miért hálózati és biztonság?... [-]


Bachelor of Information Technology (Informatikai menedzsment)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Springfield Australia Online + 4 további

Az USQ Informatikai Menedzsment (Bachelor of Information Technology) karrierorientált végzettséggel rendelkezik, amely felkészíti a szükséges készségeket és ismereteket az IKT-ban - egy olyan ágazat, amely Ausztrália GDP-jének 4,6% -át teszi ki. Első évében megkezdi szakosodását, és számtalan lehetőséget kínál arra, hogy az iparágon alapuló tanulási tapasztalatokkal vagy projektekkel valósíthassa meg a gyakorlatot. [+]

Csatlakozzon egy izgalmas és dinamikus ágazathoz

Az USQ Informatikai Menedzsment (Bachelor of Information Technology) karrierorientált végzettséggel rendelkezik, amely felkészíti a szükséges készségeket és ismereteket az IKT-ban - egy olyan ágazat, amely Ausztrália GDP-jének 4,6% -át teszi ki. Első évében megkezdi szakosodását, és számtalan lehetőséget kínál arra, hogy az iparágon alapuló tanulási tapasztalatokkal vagy projektekkel valósíthassa meg a gyakorlatot. Önnek lehetősége van arra is, hogy válasszon egy második nagyvállalatot egy sor üzleti, kereskedelmi és tudományos kurzusból, hogy alakítsa ki a kívánt pályát és erősítse pozícióját.... [-]


Bachelor of Information Technology (Információs Rendszerek Fejlesztése)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

Ha tudod, hogy pályafutást szeretne az IT-ben, de nem akarja túl korán szűkíteni a hangsúlyt, az Informatikai Fejlesztési Főnök ideális. Széles körű készségeket nyerhet azzal a céllal, hogy segítsen Önnek egy sokoldalú és alkalmazkodó alkalmazottagá válni, amely egyaránt alkalmas a technikai és üzleti kérdések kezelésére. [+]

Csatlakozzon egy izgalmas és dinamikus ágazathoz

Egy egyre inkább összekapcsolódó világban élünk, ahol minden nap új kihívásokkal találkozunk. Világunknak olyan emberekkel kell rendelkeznie, akik képesek felismerni a meglévő technológiák potenciálját, kihasználni az új technológiák lehetőségeit, és segíteni a vállalkozásokat és szervezeteket a labirintuson keresztül.

Az információs és kommunikációs szektort jelentős képzettségi szakemberhiány jellemzi, azzal a várakozással, hogy ez a hiány a jövőben is folytatódni fog. Most itt az ideje, hogy ezt az első lépést egy dinamikus, globális és keresleti pályára állítsuk.

Miért információs rendszerek fejlesztése?... [-]


Információs és Technológiai Bachelor (Adatelemzés)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Springfield Australia Online + 4 további

A technológia, az internet sebesség és a közösségi média folyamatos fejlődésével a szakemberek nagy kihívást jelentenek a nagy mennyiségű adat tárolására, tárolására, átvitelére és szervezésére. Az USQ Informatikai és Technológiai Bachelor (Data Analytics) felkészíti a multidiszciplináris készségeket nagy mennyiségű adat rögzítésére, feldolgozására és értelmezésére, valamint értékes információk átadására a célközönségnek. [+]

Ismerje meg a Big Data elfogását és átalakítását

A technológia, az internet sebesség és a közösségi média folyamatos fejlődésével a szakemberek nagy kihívást jelentenek a nagy mennyiségű adat tárolására, tárolására, átvitelére és szervezésére. Az USQ Informatikai és Technológiai Bachelor (Data Analytics) felkészíti a multidiszciplináris készségeket nagy mennyiségű adat rögzítésére, feldolgozására és értelmezésére, valamint értékes információk átadására a célközönségnek.

Számítástechnikát, statisztikát, adatbányászatot, információs rendszereket, adatkezelést, válogatást és prezentációt, valamint problémamegoldást, projektmenedzsmentet, csapatmunkát, kommunikációt és etikát keres.... [-]


Pszichológia Bachelor (Kitüntetések)

Campus Nappali Részidős 4 év November 2018 Ausztrália Springfield + 1 további

Pszichológusként szeretne dolgozni? Jöttél a megfelelő helyre. Az USQ Pszichológia Bachelor (kitüntetések) kifejlesztése kifejezetten azoknak szól, akik gyakorlóként kívánnak lenni. Mint ilyen, a program nagy hangsúlyt fektet mind a kutatási, mind a szakmai készségek fejlesztésére, beleértve a pszichológiai gyakorlatról szóló etikai elvek mély megértését. Minden első félévben az USQ-nál részt vesz a kutatási projektekben és olyan tevékenységekben, amelyek elősegítik a pszichológiai szakmai készségeket. [+]

Professzionális portfólió kifejlesztése

Pszichológusként szeretne dolgozni? Jöttél a megfelelő helyre. Az USQ Pszichológia Bachelor (kitüntetések) kifejlesztése kifejezetten azoknak szól, akik gyakorlóként kívánnak lenni. Mint ilyen, a program nagy hangsúlyt fektet mind a kutatási, mind a szakmai készségek fejlesztésére, beleértve a pszichológiai gyakorlatról szóló etikai elvek mély megértését. Minden első félévben az USQ-nál részt vesz a kutatási projektekben és olyan tevékenységekben, amelyek elősegítik a pszichológiai szakmai készségeket.

Útközben sok gyakorlati tapasztalatot szerezhet egy támogató környezetben. A második évben elkezdesz elhelyezéseket elhelyezni, és a harmadik évben további órákat órával óráznak. A jelenlegi diákok olyan helyeken dolgoznak, mint a Drug Arm, a fogyatékkal élők, a Queensland rendőrsége, a helyi iskolák, a civil szervezetek és a magán gyakorlatok. A pszichológia egy kihívást jelentő szakma lehet, de a fokozat végére a kezelési rendszereknek van kitéve, és tapasztalatai vannak a közigazgatás pszichológiai tesztjeiben.... [-]


Törvény alapképzés

On-line Campus Nappali Részidős 3 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Springfield Australia Online + 4 további

Ha keres pályát a törvény, USQ a 3 éves Bachelor of Laws fokozatot fog ott ott hamarabb. A jogi szakemberek felvételi bizottsága akkreditált, mint a queenslandi ügyvédi felvételi képesítés, az USQ alapokmánya csak néhány fokozat egyike, amely 3 év alatt elkészíthető. [+]

Kezdje a karrierjét hamarabb

Ha keres pályát a törvény, USQ a 3 éves Bachelor of Laws fokozatot fog ott ott hamarabb. A jogi szakemberek felvételi bizottsága akkreditált, mint a queenslandi ügyvédi felvételi képesítés, az USQ alapokmánya csak néhány fokozat egyike, amely 3 év alatt elkészíthető.

Tanulmányai felkészítenek a Queensland-i ügyvédi vagy ügyvédi gyakorlatra, vagy egy jogi szakemberre Ausztráliában, de a jogi diplomák is felkészülnek Önökre sok más üzleti, kereskedelmi és kormányzati pályára.

Tanulhat az egyetemen a Springfieldben vagy a Toowoomba-ban vagy a távoktatáson keresztül, és tapasztalt és megközelíthető előadók és diákok vesznek körül, akik olyan szenvedélyesen járnak a joggal, mint te.... [-]


BA

Bachelor of Arts (Nemzetközi Kapcsolatok)

On-line Campus 3 év November 2018 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 1 további

Érdekes és folyamatosan változó, a globális politikai klíma a nemzetek, politikai rendszerek és ideológiák, gazdaságok, biztonsági rendszerek, politikai keretek és intézményi struktúrák közötti kapcsolatok kombinációja. [+]

Értsd meg a globális politikai légkört

Érdekes és folyamatosan változó, a globális politikai klíma a nemzetek, politikai rendszerek és ideológiák, gazdaságok, biztonsági rendszerek, politikai keretek és intézményi struktúrák közötti kapcsolatok kombinációja.

A Bachelor of Arts (International Relations) lehetőséget nyújt arra, hogy megtanulják, hogyan működnek együtt országok és régiók globális szinten, és fedezze fel azokat a kérdéseket, amelyekkel ezek a kapcsolatok szembesülhetnek. Ön is meg fogja erősíteni az ausztrál hazai és nemzetközi ügyeket.

Diákjaink képesek egy külföldi tanulmányi tapasztalatot vagy szakmai gyakorlatot építeni az ausztrál nemzeti szakmai program keretében, hogy élvezetet biztosítsanak nekik, amikor eljön az ideje, hogy munkát találjanak.... [-]


Bachelor of Arts (PR-tanulmányok)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

Miért kell velünk kapcsolatban a PR-t tanulmányozni? A public relations szakemberek a szervezetek és a vállalatok hangja. A média, az ügyfelek, a beszállítók, a közösség, a kormány, az ipar, a munkavállalók és más csoportok között kommunikálnak, amelyek kölcsönhatásban állnak a szervezetükhöz. [+]

Légy a hang

Miért kell velünk kapcsolatban a PR-t tanulmányozni? A public relations szakemberek a szervezetek és a vállalatok hangja. A média, az ügyfelek, a beszállítók, a közösség, a kormány, az ipar, a munkavállalók és más csoportok között kommunikálnak, amelyek kölcsönhatásban állnak a szervezetükhöz.

A Bachelor of Arts (Public Relations Studies) fokozatának köszönhetően fontos iparági készségeket nyújt Önnek, tájékoztatva Önt arról, hogyan hozzon létre figyelemfelkeltő kampányokat, és javítsa a szervezet, a közönség és a média kapcsolatát.

Oktatóink aktívak az iparágban, és kapcsolódnak a referralok és gyakornokok iránt. Jelenleg is van egy PR-tanácsadó bizottság az idősebb szakemberek körében, akik mindig szívesen adnak tanáccsal a diákokat, és segítenek nekik szakmai gyakorlatot szerezni.... [-]


Bachelor of Arts (Régészet)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

A régészek lehetőséget adnak arra, hogy meglássuk, hogyan éltek az emberek a múltban, és hogyan hatottak egymásra és a környezetre. A múlt anyagi nyomainak tanulmányozása segít abban, hogy az emberek napjainkban fontos döntéseket hozhassanak a vagyonról, az erőforrásokról és a kulturális örökségről. [+]

Nyisson egy ablakot a múltba

A régészek lehetőséget adnak arra, hogy meglássuk, hogyan éltek az emberek a múltban, és hogyan hatottak egymásra és a környezetre. A múlt anyagi nyomainak tanulmányozása segít abban, hogy az emberek napjainkban fontos döntéseket hozhassanak a vagyonról, az erőforrásokról és a kulturális örökségről.

A Művészeti Bachelor (Archeology) keretében Ausztrália egyik legelismertebb régészének tanul, ahol gyakorlati archeológiai képzésen, beleértve a helyszíni módszereket és a laboratóriumi elemzést is.

Külső tanulás gondolkodás? A kurzus minden elemét - gyakorlati és elméleti - a filmes osztályok megtekintésével és a 3D-s nyomtatott csontok és egyéb minták kezelésével megtapasztalhatja.... [-]


Bachelor of Arts (Újságírás-tanulmányok)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Springfield Australia Online + 4 további

Fedezze fel az újságírás világát a Bachelor of Arts-szel (újságírás-tanulmányok). Ebben a nagymesterben megismerkedhet az oktatói szabad sajtó történetével és fejlődésével, évtizedes újságírói tapasztalattal. Tanulmányozni fogod a hírmûvészet gyakorlatát a modern világban, és megismerheted azokat az elméleteket és elveket, amelyek irányítják õket. [+]

Fedezze fel az újságírás történetét

Fedezze fel az újságírás világát a Bachelor of Arts-szel (újságírás-tanulmányok). Ebben a nagymesterben megismerkedhet az oktatói szabad sajtó történetével és fejlődésével, évtizedes újságírói tapasztalattal. Tanulmányozni fogod a hírmûvészet gyakorlatát a modern világban, és megismerheted azokat az elméleteket és elveket, amelyek irányítják õket.

A Bachelor of Arts hallgatók, akik iparági gyakorló újságírókká akarnak válni, tanulmányozzák az újságírói 12 egységnyi kiterjesztett jelentést.

Karrier eredmények

A diplomások felkészültek a karrierre, mint újságíró tudós, kutató vagy média kommentátor / szakember.... [-]


Művészeti Bachelor (kreatív és kritikus írás)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év November 2018 Ausztrália Toowoomba Springfield Australia Online + 4 további

Szeretnél profi íróvá válni? A Művészeti Bachelor (Kreatív és kritikus írás) révén fejlesztheti és finomíthatja a különböző közönségekhez és piacokhoz való vonzó munkák készítését. Tanulj meg kreatívan és kritikusan gondolkodni az írásban, és készítsen lenyűgöző, professzionális narratívákat a fikcióban és a non-fiction-ben. [+]

Legyen az író, akit szeretne olvasni

Szeretnél profi íróvá válni? A Művészeti Bachelor (Kreatív és kritikus írás) révén fejlesztheti és finomíthatja a különböző közönségekhez és piacokhoz való vonzó munkák készítését. Tanulj meg kreatívan és kritikusan gondolkodni az írásban, és készítsen lenyűgöző, professzionális narratívákat a fikcióban és a non-fiction-ben. Kísérletezni fog a különböző formákkal, műfajokkal és írásmintákkal, és megtanulja, hogyan fogalmazzon meg, írjon, szerkeszthet és korrigálhatja munkáját egy közzétehető szabvány szerint.

Ipari együttműködés

Ön együtt fog működni más feltörekvő írókkal, szerkesztőkkel és kiadókkal online és nyomtatott kiadványok készítéséhez. Ez a fő megismerni fogja a kreatív írás művészetét, valamint bemutatja azokat a elméleteket és filozófiákat, amelyek a szakmai írók és az íróipar számára nyújtanak tájékoztatást.... [-]


BSc

Bachelor of Science (Biológia)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

A Biológia főmérnöke a Bachelor of Science, akkor széles körű ismeretekkel rendelkezik a biológia, a kémia és a kommunikáció, valamint a lehetőség részletesebb ismeretek tudományok, mint a biokémia, a genetika, a mikrobiológia és a fiziológia. [+]

A tudomány széles körű megismerése

A Biológia főmérnöke a Bachelor of Science, akkor széles körű ismeretekkel rendelkezik a biológia, a kémia és a kommunikáció, valamint a lehetőség részletesebb ismeretek tudományok, mint a biokémia, a genetika, a mikrobiológia és a fiziológia. Ez a fokozat erős alapot nyújt a különböző tudományhoz kapcsolódó karrierekhez vagy több speciális posztgraduális tanulmányokhoz.

Karrier eredmények

Végzettségként a karrierlehetőségeid magukban foglalják; kutató (egyetemek, védelem, CSIRO, DPI, ipar, kormányzat és egészségügy), műszaki tiszt (laboratóriumok), mezőgazdasági tudós, műszaki / értékesítési képviselő a gyógyszerészeti, orvosi és biotechnológiai iparágakban, molekuláris biológusok, mikrobiológusok. További tanulmányok után biotechnológus, dietetikus, kutató tudós, középiskolai tanár vagy orvosi szakember lehet. Foglalkoztatási lehetőségek vannak a mezőgazdasági, élelmiszeripari, egészségügyi, orvosi, állatorvosi, oktatási és ipari környezetben, növénynemesítésben, tudományos újságírásban végzett laboratóriumi munkában is.... [-]


Bachelor of Science (Borszakértő)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év November 2018 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

Vannak álmai a saját szőlőtermesztés vagy a burgundi, a Margaret-folyó vagy a gránitövezet előállítása során? Szeretne fontos részt venni egy izgalmas és növekvő iparágban? Ne álmodj többé. Az USQ Bachelor of Science (Wine Science) az egyetlen típusa Észak-Ausztráliában, és nem fog csalódást okozni. [+]

Örvény, szippantás, korty, köpés és tanulmány

Vannak álmai a saját szőlőtermesztés vagy a burgundi, a Margaret-folyó vagy a gránitövezet előállítása során? Szeretne fontos részt venni egy izgalmas és növekvő iparágban? Ne álmodj többé. Az USQ Bachelor of Science (Wine Science) az egyetlen típusa Észak-Ausztráliában, és nem fog csalódást okozni.

A célzott 8,5 millió dolláros oktatási és képzési lehetőséggel, a Queensland Borturizmus Főiskolájával ez a diploma kínálja a helyszíni képzést a kereskedelmi szőlőültetvények, pincészetek, pincészet laboratóriumok és szenzoros elemzés területén a regionális borkiállításokkal kapcsolatban. Ki tudott ellenállni egy bentlakásos iskolának az egyik ausztráliai virágzó borvidék szívében? Nagyon alkalmazott és analitikus, a tanfolyam alkalmas az iskolai lemorzsolódók, a nemzetközi diákok, a termelők és az Ön számára keres karriert változtatni.... [-]


Bachelor of Science (Kitüntetések) (kémia)

Campus Nappali Részidős 1 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 2 további

A Bachelor of Science (kitüntetések) lehetőséget ad arra, hogy kiterjessze ismereteit és készségeit az adott fegyelem területén, ami érdekel. A kémiai egyetemi tanulmányokra építve lehetősége nyílik arra, hogy kutatása révén növelje ismereteit. [+]

Kiterjesztheti az egyetemi szakirányát

A Bachelor of Science (kitüntetések) lehetőséget ad arra, hogy kiterjessze ismereteit és készségeit az adott fegyelem területén, ami érdekel. A kémiai egyetemi tanulmányokra építve lehetősége nyílik arra, hogy kutatása révén növelje ismereteit. A megfelelő szakértelemmel rendelkező munkatárs felügyelete mellett kutatási projektet folytat és jelentést készít.

A Kitüntetések program felbecsülni fogja a gyakorló tudós szakmai követelményeit, valamint a modern tudomány és technológia etikai kihívásait. Ön is részt vesz a kutatócsoportokban, bevezetésre kerül a fejlett kísérleti és irodalmi kutatási módszerekhez, és lehetősége van arra, hogy kapcsolatot tartson a tágabb tudományos közösséggel a helyi régióban, máshol Ausztráliában és tengerentúlon.... [-]


Bachelor of Science (Környezet és fenntarthatóság)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

Szeretne egy tudományos fokozatot távolról vagy on-campuson tanulmányozni ahhoz, hogy az izgalmas "zöld" szakmákban izgalmas karriert helyezzen el? A klimatológia, az ökológia és a természetvédelem témájában a tudomány (környezet és fenntarthatóság) célja, hogy azok számára, akik a környezeti tudományokat, a biológiai sokféleség megőrzését és az éghajlatváltozás mérséklésének és adaptációjának gyakorlati szempontjait, valamint a természeti erőforrás-gazdálkodást szeretnék felfedezni fenntartható jövő. [+]

Egy földelt rugalmas "zöld" fokozat

Szeretne egy tudományos fokozatot távolról vagy on-campuson tanulmányozni ahhoz, hogy az izgalmas "zöld" szakmákban izgalmas karriert helyezzen el? A klimatológia, az ökológia és a természetvédelem témájában a tudomány (környezet és fenntarthatóság) célja, hogy azok számára, akik a környezeti tudományokat, a biológiai sokféleség megőrzését és az éghajlatváltozás mérséklésének és adaptációjának gyakorlati szempontjait, valamint a természeti erőforrás-gazdálkodást szeretnék felfedezni fenntartható jövő. Szeretné megérteni többet a főbb környezeti kérdésekről és az emberi hatások társadalmi, politikai és környezeti hatásairól a világon? Bízunk benne, hogy tudásunkat és tapasztalatunkat megosztjuk veled.... [-]


Bachelor of Science (Matematika)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

Szeretne vezető szerepet játszani a tudományban, az oktatásban, az iparban és a társadalomban? A tudományos megközelítés szigorának és logikájának egyesítésével egy professzionális terület sajátosságaihoz igazodva a matematika Bachelor célja azoknak, akik érdeklődnek a számok, a tér és az absztrakciók mintáinak megkeresésében. [+]

Kombinálja a szigorúságot és a logikát

Szeretne vezető szerepet játszani a tudományban, az oktatásban, az iparban és a társadalomban? A tudományos megközelítés szigorának és logikájának egyesítésével egy professzionális terület sajátosságaihoz igazodva a matematika Bachelor célja azoknak, akik érdeklődnek a számok, a tér és az absztrakciók mintáinak megkeresésében. Az algebrai és kalkulus tanfolyamok, a nagyteljesítményű numerikus számítástechnika és az alapítványi matematika tanfolyamait kínálja, az innovatív fokozat az online technológiákat használja a tanulási élmény javítása érdekében.

Karrier eredmények

Szeretne dolgozni az Ausztrál Statisztikai Hivatalnál, a "négy nagy" banknál, a biztosítónál, a számítástechnikában, a logisztikaban, a mérnöki tevékenységben vagy a pénzügyekben? E diplomás diplomások nagy keresletet igényelnek számos iparágban. Különleges feladatok közé tartozik a matematikusként végzett munka, az operációs menedzser, a pénzügyi elemző, a rendszerelemzők, az ellátási láncelemző, az üzleti rendszerek elemzője, az adatbányászat kutatója, a beszédfeldolgozó kutató és a piackutató. Sok diákunk munkát végez másodfokú vagy felsőfokú matematikai tanárokként további tanulmányok után.... [-]


Bachelor of Science (számítástechnika)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év February 2019 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

Ha meg szeretné tanulni a számítástechnikát és a tudományt, akkor ez az Ön mértéke. A Bachelor of Science (Computing) fejleszti készségeit és ismereteit a számítástechnika számos kulcsfontosságú területén, beleértve a szoftverfejlesztést és a számítógépes rendszereket. Kombinálhatja a számítástechnikai készségeket más tudományi tanulmányokkal. Ez egy nagy tanulási út, ha másodlagos tudomány és számítástechnika tanárává szeretne válni. [+]

Ez a program jelenleg újra akkreditált, és ennek következtében valószínűleg bizonyos változásokon esik át.

Dinamikus, globális és kereslet

Ha meg szeretné tanulni a számítástechnikát és a tudományt, akkor ez az Ön mértéke. A Bachelor of Science (Computing) fejleszti készségeit és ismereteit a számítástechnika számos kulcsfontosságú területén, beleértve a szoftverfejlesztést és a számítógépes rendszereket. Kombinálhatja a számítástechnikai készségeket más tudományi tanulmányokkal. Ez egy nagy tanulási út, ha másodlagos tudomány és számítástechnika tanárává szeretne válni.

Probléma-megoldók és innovatív gondolkodók... [-]


Bachelor of Science (Élelmiszertudomány)

On-line Campus Nappali Részidős 3 év November 2018 Ausztrália Toowoomba Australia Online + 3 további

Meg fog tanulni az élelmiszer-kémia és az elemzés, az élelmiszer-feldolgozás és a termékfejlesztés, valamint az élelmiszer-biztonság. Az élelmiszer-összetevők emberi táplálkozásra és egészségre gyakorolt ​​hatásainak megértését is kifejleszteni fogják. [+]

Engedje el a szenvedélyét az élelmiszer és a tudomány számára

Az élelmiszeripar hozzáadott értéket képvisel az ország nagy erejéhez a mezőgazdaságban, és egyre inkább exportja a világpiacra. Ausztrália legnagyobb feldolgozóiparának része lehet az USQ Bachelor of Science (Food Science) tanulmányozása és az új élelmiszerek fejlesztésének mögött rejlő tudomány felfedezése.

Meg fog tanulni az élelmiszer-kémia és az elemzés, az élelmiszer-feldolgozás és a termékfejlesztés, valamint az élelmiszer-biztonság. Az élelmiszer-összetevők emberi táplálkozásra és egészségre gyakorolt ​​hatásainak megértését is kifejleszteni fogják.

... [-]

Videók

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

Kapcsolat

University of Southern Queensland

Cím USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Ausztrália
Honlap http://www.usq.edu.au/international
Telefon +61 74631 5543

Cím USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Ausztrália

Cím USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Ausztrália

Cím Australia Online, Ausztrália
Telefon undefined